香港一世發論壇

標題: [報告] 文咸東街大波Daisy [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 16:44
標題: [報告] 文咸東街大波Daisy
先講Daisy....一入到房就主動向你講多謝, 再黎一個big hug
之後就開始互搞(錫linlin, 摸妹妹)....再沖個涼(黎返個水乳交)
之後就上床玩69(雖然係當日第一個客, 都係帶套吹, 妹妹就用手指去搞算, 因我唔係環保鬥士  請各ching體諒)   

再入閘完事! 先講個樣就3/5(小弟對中女特別有幹勁)
技術&身材都有4/5

有無ching係上環食開???因唔太熟路, 有無介紹

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 17:04
THX~大學生兄, 簡短報告  下次可以再詳細少少

上環係TOPFUN兄地頭, 你可以睇下佢既報告 其實上環都好多好野, 之前上環有好多AD, 其中有個好似關X琳, 你下次可以去試下, TOPFUN兄都有報告架, 個樣好靚囡架
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:19
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 16:44 發表
先講Daisy....一入到房就主動向你講多謝, 再黎一個big hug
之後就開始互搞(錫linlin, 摸妹妹)....再沖個涼(黎返個水乳交)
之後就上床玩69(雖然係當日第一個客, 都係帶套吹, 妹妹就用手指去搞算, 因我唔係環保鬥士: ...

應該係文咸東街喎
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 17:04 發表
THX~大學生兄, 簡短報告  下次可以再詳細少少

上環係TOPFUN兄地頭, 你可以睇下佢既報告 其實上環都好多好野, 之前上環有好多AD, 其中有個好似關X琳, 你下次可以去試下, TOPFUN兄都有報告架, 個 ...

yes yes, she looks like 關X琳架

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=44049
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 17:25
原帖由 topfun 於 2010-8-6 17:20 發表

yes yes, she looks like 關X琳架

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=44049

如果topfun ching啱中女, daisy係好選擇  因為服務真係好好
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:29
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:34
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 17:25 發表

如果topfun ching啱中女, daisy係好選擇  因為服務真係好好

上次2樓有個女女問價$380,我轉身走佢話:"見你咁靚仔$300啦"我都無入
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 17:35
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 17:29 發表
Ching, 你係咪研究性學!!!!

BALL兄, 你應該都係研究人類兩性性愛學科既教授級人馬
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:36
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 17:29 發表

你係浦fat沙波
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 17:36
原帖由 topfun 於 2010-8-6 17:34 發表

上次2樓有個女女問價$380,我轉身走佢話:"見你咁靚仔$300啦"我都無入

原來靚仔真係有著數, TOPFUN兄果然勁!! 可惜我唔係靚仔
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:38
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 17:36 發表

原來靚仔真係有著數, TOPFUN兄果然勁!!

呢d只不過係女女奉承的說話
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:39
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:40
作者: topfun    時間: 2010-8-6 17:40
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 17:39 發表

我只係咸濕佬一個!!

咸濕到可以做教授,勁!!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:42
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 17:42

正所謂讀書人自古風流, 加上出入青樓
所以我都會跟古人既路而行
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 17:47
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 17:42 發表

正所謂讀書人自古風流, 加上出入青樓
所以我都會跟古人既路而行

上去同囡囡淫詩亙對  呀!講錯左, 應該係吟詩作對先岩
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 17:53
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 17:47 發表

上去同囡囡淫詩亙對  呀!講錯左, 應該係吟詩作對先岩

淫詩亙對....
作者: bigbird    時間: 2010-8-8 02:30
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-8 18:11
thanks for sharing, Ching.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2