香港一世發論壇

標題: 肥婆出火 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2008-1-18 23:54
作者: 推油    時間: 2008-1-18 23:56
作者: 恐龍仔    時間: 2008-1-19 00:22
講乜
作者: night    時間: 2008-1-19 05:04
where? how much?
作者: 推油    時間: 2008-1-19 18:36
作者: 肥佬    時間: 2008-1-20 20:19
哦..........我有睇, 哥段嘢原來係推油兄你寫KA, 拱我真係唔角係廣告WOR, 你凈系講件事, 乜刀冇講, 唉.........推油兄, 算把LA, 佢0地係拱GA LA, 我0地D販夫走卒, 食D CHEAP嘢, 奌同人0地餐餐食鮑參翹肚吖
作者: 推油    時間: 2008-1-21 00:38
作者: Dane    時間: 2008-1-22 16:58
出嚟 玩過嘅 ...一睇就 索到啦 14x 同 16y d 推手 仲多過 太極班
佢地 真係當人傻 嘅
作者: 肥佬    時間: 2008-1-22 20:00
原帖由 推油 於 2008-1-21 00:38 發表
知我者肥佬兄也 ,我地睇左咁耐一樓一網,邊個係寫手,邊個九話連編,一眼就知啦,做寫手都有分叫左老闆個個月人工,又影相又寫文章,為兩餐冇辨法,扑街個班咪自已上D囡囡到R稿費,都係貪錢Jea,有D契弟以為見到有人出報 ...

冇錯0勒, 推油兄, 你寫TW, CSW, SSP, GA地方, 梗有人出0黎話你係AD, 旦TST D酒店預約就冇人話係AD, 唔通真係貴D GA就冇人寫AD GA, 佢0地刀ON冷周周拱
作者: Dane    時間: 2008-1-23 01:41
因為 果班友 無食過貴野 ...所以 唔敢 講
作者: 肥佬    時間: 2008-1-23 14:54
原帖由 Dane 於 2008-1-23 01:41 發表
因為 果班友 無食過貴野 ...所以 唔敢 講

系..............................咩
作者: 推油    時間: 2008-1-24 00:57
作者: SNWong    時間: 2008-1-27 09:57
原帖由 肥佬 於 2008-1-26 15:29 發表

所以E家咪畀D寫手覇晒嚟玩LA, 靜9晒   

係喎! 肥佬兄, 好似唔見佐三仔既, 比人抄魷魚呀
作者: 肥佬    時間: 2008-1-30 09:54
原帖由 SNWong 於 2008-1-27 09:57 發表

係喎! 肥佬兄, 好似唔見佐三仔既, 比人抄魷魚呀

唔係.........個幾月前見佢回應過現在八粒星哥位仁兄, 話好忙WOR, 旦我就角得好9奇怪LA, 初初由朝DO晚刀係DO回應問題, 一日百幾個POST, 好LA, 一上DO位就好似人間蒸發拱, 你話乜解究吖, E家哥位八粒星咪又係拱, 一星期SIN出現哥三幾個POST, 可能好似茶王話齋, 係個版主驚人多過佢D星卦(個版主係九粒星)所我D拱多口水GA人, 咪畀人打柴兼搣POST LOR, 69王兄
作者: 推油    時間: 2008-1-31 00:40
作者: 肥佬    時間: 2008-1-31 19:54
原帖由 推油 於 2008-1-31 00:40 發表

肥佬兄,口水吾怕多,最怕冇反應,交流一下先好玩。

推油兄, 旦有D人唔係同你拱諗GA呢

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2