香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣-俏皮鬼馬既嘉嘉 [打印本頁]

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-9 22:46
標題: [報告] 金來閣-俏皮鬼馬既嘉嘉
今日睇左報告, 又身痕要食野, 見嘉嘉成日我都食唔到, 一於打上去金來閣問下有冇返先, keeper話有返, 不過做緊, 要等一陣, 於是就係下面行一圈, 之後就衝上金來閣, keeper就帶我入房

係房等左一陣後, 嘉嘉就拍門入黎, 第一眼望落都幾靚女, 一頭短髮, 眼大大, 黑色吊帶+短牛仔褲, 望落又真係有幾分似陳惠敏  入到黎就攬左, 之後就除衫沖涼, 沖涼時好有心機, 有前後bm, 含水鍚lin, 水中蕭, 間中用腳頂下你, 用patpat磨細佬, 之後就出番去玩

出到去抹完身, 就黎個大車先, 跟住就渣波, 波就較細, 不過岩番佢身型, 佢粒lin都真係幾大同突, 都幾過癮, 之後我就訓係度由佢發揮, 一開始都錫lin, 再到肚, 一開始就慢慢奶袋邊, 再沿住支棍邊慢慢奶, 先再攻個頭, 再成條含晒, 有幾下深喉, 再係口中用360度咁轉, 之後就放口, 打橫細佬, 慢慢再由棍邊開始奶, 再吹蕭, 佢就一路用好正既眼神望你, 引誘你, 好似睇緊av咁, 真係幾爽  見佢咁玩左一陣, 就到佢訓係度比我玩, 一開始就大家亙車, 再用手指鑽佢耳仔, 隻手就渣波, 再玩lin, 再沿住落去探水源, 一摸到下面, 就feel到好多水, 再溫柔摔下鮑魚, 挑逗下粒豆豆, 由於今次全程佢都捉住我黎車, 冇咩點放口, 所以摔鮑時姿勢唔太就, 見佢開始high, 就帶套上馬, 插入去時, 都feel到緊, 唔錯, 之後一路車, 一路抽插, 佢個high表情又幾正, 好快就出左1q, 就去沖身

見佢開波時車唔停口,就問下佢係咪好鐘意車, 佢就講笑話” 我唔鐘意車架, 你唔好車我呀, 陣間你都唔好車我呀” , 見佢講笑玩我, 我就即時用行動回應佢, 大車一番 車緊佢時, 仲講緊我唔比你車架, 個感覺好似欲拒還迎咁, 又幾好feel  之後車左陣, 就好似之前咁吹蕭, 今次開始黎個女上先, 之後先男上抽插, 睇到佢今次high過之前, 更加肉緊, 到左第2q時, 冇即時抽番出黎, 享受埋餘韻先抽番出黎, 就去沖身

出到去見到肥b哥, 佢話返左2個新囡囡, 一個冰冰, 一個小莉, 2個我都未見過, 臨走時佢推介冰冰, 話服務幾好, 如果ching想試有服務新囡囡, 可以試下

總結: 嘉嘉樣幾靚, 細細粒, 波唔大, 不過岩番佢fit既身型, 全程好用心服務, 可大車, 吹蕭功夫幾正,  佢都幾俏皮鬼馬, 全程都有講有笑, 令到大家都有互動, 唔怪得都多ching搵佢, 嘉嘉值得一試

作者: ballballlover    時間: 2010-8-9 23:15
作者: topfun    時間: 2010-8-9 23:25
K版
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-9 23:27
k 版主真係身體力行,襯波版主感冒,出錢出力幫佢照顧d囡囡

加加係咪好大煙味,好怕同煙女車車
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-9 23:29
原帖由 ballballlover 於 2010-8-9 23:15 發表
Thank you K 版主

波版主,快d去多幾次推油,感冒好快痊癒嫁
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-9 23:31
原帖由 topfun 於 2010-8-9 23:25 發表
K版

唔洗羨慕,即刻 gogogo 去試冰冰
作者: ballballlover    時間: 2010-8-9 23:33
作者: topfun    時間: 2010-8-9 23:58
原帖由 ballballlover 於 2010-8-9 23:33 發表

我把聲沙哂,邊有女敢做我,病左點開工。

快d去睇E生啦
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-10 00:16
原帖由 topfun 於 2010-8-9 23:58 發表

快d去睇E生啦

要搵西醫先得
作者: hoho2010    時間: 2010-8-10 00:25
++ 係唔錯架, 不過我今日食左個仲正既, haha
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 02:46
hehe  我十一點半都去搵嘉嘉
派膠先!!!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 08:59
原帖由 ballballlover 於 2010-8-9 23:33 發表

我把聲沙哂,邊有女敢做我,病左點開工。

所以我通常有傷風感冒, 都唔會搵囡囡, 因驚傳染比佢地, 令到佢地開唔到工, 之後對車牌有陰影, 以後冇車牌咁點算 所以我都係等到好番晒先去搵囡囡

ball兄, 咁你休息多d, 順便養蓄銳
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 09:01
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-9 23:27 發表
k 版主真係身體力行,襯波版主感冒,出錢出力幫佢照顧d囡囡

加加係咪好大煙味,好怕同煙女車車

因我本身都唔食煙, 所以我對煙味都幾抗拒, 我同嘉嘉大車時, 佢都唔算大煙味, 我接受到
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 09:02
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 02:46 發表
hehe  我十一點半都去搵嘉嘉
派膠先!!!

咁岩大家今日都去試嘉嘉
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 09:06
呢排去得太多, 我都feel到身體係時候休息下, 要養精蓄銳, 掛番塊免戰牌先, 我估最快月尾先會再出去搵食, 呢段時間就靠其他ching出報告了  

不過都唔排除有正囡囡, 我又會忍唔住去食 希望忍到啦
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 09:22
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 09:24
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 09:27
作者: rider    時間: 2010-8-10 14:10
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 09:06 發表
呢排去得太多, 我都feel到身體係時候休息下, 要養精蓄銳, 掛番塊免戰牌先, 我估最快月尾先會再出去搵食, 呢段時間就靠其他ching出報告了  

不過都唔排除有正囡囡, 我又會忍唔住去食 希望忍到啦

出面仲有咁多正囡囡,即係忍唔到啦
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 14:12
原帖由 rider 於 2010-8-10 14:10 發表

出面仲有咁多正囡囡,即係忍唔到啦

咁都比你留意到, 玩踢爆
作者: 神龍    時間: 2010-8-11 18:03
係邊個呀?c hing

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2