香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣 之 想學英文的嘉嘉 [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 04:14
標題: [報告] 金來閣 之 想學英文的嘉嘉
我諗大部分ching都會以為今次包膠係屬於桐桐, 不過琴晚睇完之前topfun兄既包文 就開始十五十六
結果 去完mk一個飯局 十一點半就上左金來閣(太就腳拉)  上到去就問keeper嘉嘉係唔係度 結果就更係食到拉

係房坐左陣 嘉嘉就敲門入黎 第一眼感覺都ok 樣姣姣地 波大返小小就襯返粒lin 同埋對我黎講矮左小小
一個熊抱 就'嘩'左一聲 好高牙你 又讚我靚仔(女女比面姐) 就對住塊鏡講:睇下高幾多先 我:你到我條頸一半到拉
講講下 都做到一個幾好既氣氛 就開始幫我除3褲鞋襪(真係有heart )

係bathroom都玩左好耐 行完街食完飯 成身臭哂 不過嘉嘉就幫我洗得好'切'底
同topfun兄一樣有冰火 bm 周不時用patpat磨我細佬同patpat 洗袋底又舒服
水中簫就不得了 我知道嘉嘉好想吹爆我 不過小弟都係長途馬 同埋見佢'茂'左咁耐 就同佢講 黎1Q先拉

出到去 我就訓低 佢個衰野又吹拉= = 一邊吹又用眼神刺激我 當佢一邊吹我就係鏡睇住佢個樣&body(覺得自己好似大爺 )
見佢吹左咁耐 我就話等我服待下你 一邊咀佢個body 一頭就同佢傾計 當佢問到我係咪學生 我就笑左一聲
我:我廿四拉喎 學生就唔係 研究生就真(週不時要幫手寫論文&開talk) 嘉嘉:哦, 收$幫學生寫論文???(真係比佢激死)

見大家都進入戰鬥狀態 上馬 妹妹好夠水份 算窄 先男上! 突然 佢又嘩左一聲 乜你彎架 好爽呀! 我就暗地裡爽(hehe )
佢個表情真係好正 半返白眼 見佢咁輕磅 抱起佢黎插先  開脾插左陣 之後再男上派彩 佢突然又話:繼續放係入面拉(其實已經被佢鎖住)
我:我仲要多1Q喎  嘉嘉:你可唔可以自己沖一沖 太high拉 比我躺一躺 我k

快速洗完jj出返去 見佢仲high緊 就問佢:未high完? 佢:男人唔明架拉 你仲要彎既  之後仲渣住我隻手插隻手指入去個拳頭模疑比我睇
佢又話不如你教下我英文拉, 之前買左部快譯通都冇用既. 見佢咁想學就教左一兩句
教教下 又吹我拉 吹到jj醒哂 我:知唔知fuck點解呢 佢:知, fuck me拉  佢就自動波女上(不過佢搵唔岩位 又揸到我jj係好xxxxxxx痛)即時軟哂
我:好痛牙  咁到佢吹返醒已經夠鐘  佢就好唔開心咁講:差小小咋 我:下次有機會幫我拉 不過我下星期就離港架拉  
佢:吓 咁今個星期我唔返深圳玩拉 等你返黎  我:try my best  佢:又講英文蝦人地
佢想拖住我隻手出廳 不過我明白出到房果一刻我地再無關係 所以我就講左聲thank you 唔該你 bye  就去比$
夜場Keeper係雄仔哥(好似係) 份人好nice 傾左陣落390+10tips就走人

後記: 小弟第一次環保吹就比左嘉嘉  除左有煙味 其他都好好
因為仲有一個星期就要返英國進行研究 所以呢排一定會多次出膠....(第一次出長包膠 please support )

作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 09:15
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 09:25
大學生兄, 原來你先係高手, 識轉彎, 咁實好多囡囡會死係你手上

咁你就要親呢個星期出多d研究報告, 仲有桐桐及番食嘉嘉報告,  一於腳軟軟坐飛機去英國
作者: topfun    時間: 2010-8-10 11:39
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 04:14 發表
我諗大部分ching都會以為今次包膠係屬於桐桐, 不過琴晚睇完之前topfun兄既包文 就開始十五十六
結果 去完mk一個飯局 十一點半就上左金來閣(太就腳拉)  上到去就問keeper嘉嘉係唔係度 結果就更係食到拉
...佢想拖住我隻手出廳 不過我明白出到房果一刻我地再無關係 所以我就講左聲thank you 唔該你 bye

我吾信你吾翻綽囉
BTW thanks for Gaga's report
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 12:26
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 09:15 發表
識轉灣

小弟往左邊微彎  細個唔識野仲以為自己有病 哈哈
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 12:30
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 09:25 發表
大學生兄, 原來你先係高手, 識轉彎, 咁實好多囡囡會死係你手上

咁你就要親呢個星期出多d研究報告, 仲有桐桐及番食嘉嘉報告,  一於腳軟軟坐飛機去英國

唉 英國又冇啖好食(到時ching們一定要食多d, 等我幻想下都好 ) 所以我一定會出多d力既
k版 你免戰到月底 好似耐左d喎  哈哈(欣欣好似唔錯喎 )
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 12:34
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 12:34
原帖由 topfun 於 2010-8-10 11:39 發表

我吾信你吾翻綽囉

哈哈 try my best 因為好想食桐桐同欣欣既關係 可能吾翻綽囉
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 12:35
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 12:34 發表

K 版點忍到月底!! 話唔定過幾日又上!

咪就係   ball版身子好返d未???
期待你再戰江湖
作者: rider    時間: 2010-8-10 12:52
THANK YOU C-HING REPORT
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 12:55
原帖由 topfun 於 2010-8-10 11:39 發表

我吾信你吾翻綽囉

topfun兄, 你好似好有經驗, 知道係會番啅既先兆咁
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 12:56
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 12:26 發表

小弟往左邊微彎  細個唔識野仲以為自己有病 哈哈

大個左先知原來係好野  好難搵架, 要好好保護
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 12:58
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 12:30 發表

唉 英國又冇啖好食(到時ching們一定要食多d, 等我幻想下都好 ) 所以我一定會出多d力既
k版 你免戰到月底 好似耐左d喎  哈哈(欣欣好似唔錯喎 )

你去英國後, 係咪都會上黎呢度睇報告, 到時睇完身痕, 冇得去撲火,你會好大獲喎,

我都係暫定到月底, 可能會忍唔住提早出關
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 13:00
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 12:34 發表

K 版點忍到月底!! 話唔定過幾日又上!

連ball兄都睇死我
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 13:01
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 12:34 發表

哈哈 try my best 因為好想食桐桐同欣欣既關係 可能吾翻綽囉

咁都正, 有2個唔同報告  最緊要最後報告用埋3q大戰黎埋尾
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:19
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 12:58 發表

你去英國後, 係咪都會上黎呢度睇報告, 到時睇完身痕, 冇得去撲火,你會好大獲喎,

我都係暫定到月底, 可能會忍唔住提早出關

唉 返到過去 就要專心寫文同research(不過有陣時都係hea住做) 所以要搵返個炮友先 一邊幻想香港一邊努力插炮友
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 16:24
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:19 發表

唉 返到過去 就要專心寫文同research(不過有陣時都係hea住做) 所以要搵返個炮友先 一邊幻想香港一邊努力插炮友

你就爽啦~搵番件鬼妹炮友, 一齊研究下論文  到時輪到我地流晒口水
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:24
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 13:01 發表

咁都正, 有2個唔同報告  最緊要最後報告用埋3q大戰黎埋尾

如果嘉嘉冇煙味必定返'卓' 睇見其他ching既report 真係連食邊個都揸唔定主意
小弟真係未試過3Q 如果3Q黎埋尾就perfect拉
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 16:26
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:24 發表

如果嘉嘉冇煙味必定返'卓' 睇見其他ching既report 真係連食邊個都揸唔定主意
小弟真係未試過3Q 如果3Q黎埋尾就perfect拉

咁你就慢慢選擇, 仲有幾日時間, 一於玩盡佢, 日日都搶住去
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:29
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 16:24 發表

你就爽啦~搵番件鬼妹炮友, 一齊研究下論文  到時輪到我地流晒口水

實不相瞞....鬼妹真係食唔過(吹床又嘈 ) 不過one night stand都食過既
不過最希望就食到件日韓(真係未試過 )
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:32
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 16:26 發表

咁你就慢慢選擇, 仲有幾日時間, 一於玩盡佢, 日日都搶住去

講得啱 一於玩盡佢 如果不幸天公不做美 今年真係食自己拉
作者: topfun    時間: 2010-8-10 16:35
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:32 發表

食左先算啦
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 16:37
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:40
原帖由 topfun 於 2010-8-10 16:35 發表

食左先算啦

聽日又係夜晚先有時間食野 希望食到桐桐or欣欣(後備有阿金&小如, 大後備係返'卓'嘉嘉 )
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 16:43
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 16:37 發表

以前 Macau d 南美妹好正

可惜小弟要係一個豬朳之國從事研究工作(ball兄講開南美, 如果我有大假(仲要有$$$)一定會去巴西/哥倫比亞食好野 )
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 16:57
作者: topfun    時間: 2010-8-10 17:00
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:40 發表

聽日又係夜晚先有時間食野 希望食到桐桐or欣欣(後備有阿金&小如, 大後備係返'卓'嘉嘉 )

仲有雪兒同祖兒呢
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:03
原帖由 topfun 於 2010-8-10 17:00 發表

仲有雪兒同祖兒呢

topfun兄  我邊食得哂呀   有財力冇軍力
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:16
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:26
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:29 發表

實不相瞞....鬼妹真係食唔過(吹床又嘈 ) 不過one night stand都食過既

你就好啦, one night stand食過鬼妹, 我一次都未食過 感受唔到佢叫床好嘈
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:28
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:32 發表

咁就拿拿林今晚再食過, 如果唔係今年要靠你最好既伴侶----一雙手
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:28
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 16:37 發表

以前 Macau d 南美妹好正

BALL兄你去食過? 睇黎你每個國藉囡囡都食過
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:30
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:40 發表

睇黎你都有晒準備, 連名單都準備好晒, 一切俱備,只欠東風
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:31
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 16:57 發表

Must try 巴西 girls ar!! 熱情豪放, sun tan 卻 滑. 波大+籮挺!!

BALL兄你講到好正咁, 引死人 , 不過引唔到我, 只引到大學生兄
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:33
原帖由 topfun 於 2010-8-10 17:00 發表

仲有雪兒同祖兒呢

TOPFUN兄, 你真係 大學生兄都煩緊食邊個好, 而家又多2個選擇
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:34
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:16 發表

玩雙飛

BALL兄, 你又講得岩喎, 又財力, 冇心力, 最好就係玩雙飛  可以試多幾個囡囡
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:37
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-10 17:40
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 17:34 發表

BALL兄, 你又講得岩喎, 又財力, 冇心力, 最好就係玩雙飛  可以試多幾個囡囡

"DOUBLE fly" is really exciting, man.
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:41
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:37 發表

最失敗去日本食過3次都食唔到日本妹. 一次泰妹, 一次台灣, 一次大陸!

去左3次日本都竟然一次都食唔到日本妹  仲要有一次係大陸, 而且收費應該都好貴

不過而家日本應該開放左少少, 應該會易D食到真正架妹
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 17:28 發表

咁就拿拿林今晚再食過, 如果唔係今年要靠你最好既伴侶----一雙手

買個杯會唔會好d拉 打得太多對身子唔好
今晚就唔得拉, 聽晚再戰  希望+一二點仲多選擇拉
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:43
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 17:26 發表

你就好啦, one night stand食過鬼妹, 我一次都未食過 感受唔到佢叫床好嘈

鬼妹可一不可再........
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:43
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:46
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:37 發表

最失敗去日本食過3次都食唔到日本妹. 一次泰妹, 一次台灣, 一次大陸!

ball兄既日本之旅真係惨情  請問收費同服務如何
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:47
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 17:41 發表

買個杯會唔會好d拉 打得太多對身子唔好
今晚就唔得拉, 聽晚再戰  希望+一二點仲多選擇拉

如果係11-12點左右, 最好早少少打定上去講聲大約幾點到, 等囡囡有預算做唔做埋先收工
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:49
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 17:43 發表

鬼妹可一不可再........

睇黎要親身試過先知鬼妹岩唔岩自己口味
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:49
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 17:34 發表

雙飛條數又唔係咁抵喎 搞得呢個又冷落另一個 自己happy都想大家happy麻  況且自己道行未到家
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:52
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 17:52
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:43 發表

都多年前, 唔識日文真係好難, 架妹唔願做外國人

死架妹遲早都會淪落做我國既慰安婦
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:52
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:43 發表

都多年前, 唔識日文真係好難, 架妹唔願做外國人

多年前聽人講, 架妹只做鬼佬或架仔客, 唔做中國人客, 不過日本經濟差, 而家去日本消費最豪係中國人, 佢地都要向現實低頭, 所以近年都開始接中國人, BALL兄, 你下次去可以再試下 (雖然我仲未去過日本 )
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:54
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:55
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:52 發表

唔好提, 總之唔扺, 不過件泰妹印象最深, 話我 fast boy, 成晚搞住我, 比姖渣干, 食埋早餐至肯走.

咁個晚你咪起左好多Q  第2日咪頭暈暈,腳仔軟
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 17:56
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 17:54 發表

Macau experience :

巴西最正.

Columbia都好, 白淨d.

Russian就麻麻.

我都未試過去馬交玩囡囡 BALL兄既經驗, 等我記低先, 到有機會去, 就先食巴西妹

作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 17:59
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 18:04
救命呀 聽日究竟食邊個好呢
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 18:06
同埋 食完再出包膠真係好正  真後悔以前潛水客既日子
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 18:08
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 18:12
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 18:18
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 18:12 發表

日後睇番重正!!!

我有次係 discuss.com.hk 睇到個好正 report, 乜咁熟, 原來比人抄, 改左別個囡囡名.

大forum有太多膠人 廣告狗 抄手....結果有緣上到148 有幸識到ching們
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:30
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 18:04 發表
救命呀 聽日究竟食邊個好呢

有時心水囡囡玩隨機都幾好, 睇下邊個同你最有緣, 可能分分鐘會有驚喜
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:37
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 18:06 發表

食完出包膠, 一來方便自己可以回味重溫, 食過咁多囡囡, 有時自己都唔記得食過邊個囡囡, 到睇番自己報告時, 別有一番味道, 好似重播自己做男優既av片段咁

二黎又多個話題同ching風花說月, 亙相交流心得, 又可亙相交流囡囡最新情報同研究囡囡一番, 快哉快哉!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:39
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 18:12 發表

日後睇番重正!!!

我有次係 discuss.com.hk 睇到個好正 report, 乜咁熟, 原來比人抄, 改左別個囡囡名.

我同ball兄一樣, 我都有一篇架
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 21:24
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-10 23:19
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 18:06 發表

大學生師兄:

手頭多d錢,又想盡興,就一定要過澳門,快餐玩沖涼有D1同D2 ,唱慢板玩SN有18、東方、大富豪
喺傷港如有相熟AGENT可以玩HOTEL高鐘,平靚正就上148網溫書,日頭可試埋瑩瑩同亞YEN,報告話唔錯
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-10 23:21
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 21:24 發表

我唔只一個報告,最少有兩個比人抄左。

波版主,你出咁多漿糊報告,個個刀引淫入性,梗多淫抄喇
作者: topfun    時間: 2010-8-11 11:32
你地真係好鹹濕架jack
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 11:52
原帖由 topfun 於 2010-8-11 11:32 發表
你地真係好鹹濕架jack

其實上得呢度, 個個鹹濕程度都有番咁上下
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 13:18
作者: PSPSEE    時間: 2010-8-11 14:36

作者: 80後    時間: 2010-8-11 15:56
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 16:29 發表

大學生兄,去到果面識多d交流生啦,我d fd話好多交流生都幾寂寞架^0^
本土既反而要諗諗喇,因為英國其實相對係保守d架
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 16:22
原帖由 80後 於 2010-8-11 15:56 發表

大學生兄,去到果面識多d交流生啦,我d fd話好多交流生都幾寂寞架^0^
本土既反而要諗諗喇,因為英國其實相對係保守d架

咁大學生兄搵到交流生, 到時身心都同對方交流晒
作者: 神龍    時間: 2010-8-11 17:59
利害利害!
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-12 02:39
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-11 16:22 發表

咁大學生兄搵到交流生, 到時身心都同對方交流晒

岩岩返到屋企, 好攰好攰.....不過我都要出包膠
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-12 08:46
原帖由 大學研究生 於 2010-8-12 02:39 發表

唔知邊個咁好彩, 比你食左呢 其待你既包膠
作者: ballballlover    時間: 2010-8-12 12:07
作者: topfun    時間: 2010-8-12 15:45
原帖由 大學研究生 於 2010-8-12 02:39 發表

得~~~~未~~~~啊~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-8-12 16:29
作者: topfun    時間: 2010-8-12 16:33
原帖由 ballballlover 於 2010-8-12 16:29 發表

最驚比女催....得~~~~未~~~~啊~~~~

得~~~~未~~~~啊~~~~
出~~~~野~~~~未~~~~啊~~~~
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-12 20:05
SRY 喔  呵呵
琴晚沖完澡就頂唔順  眼都打唔開  何況寫報告
好.....寫野先
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 00:23
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 02:30
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 00:23 發表

你咁耐架,K版都出左野喇!

ball版  我出左拉!!! 唔該加多分
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 16:04
諗諗下, 發覺嘉嘉做緊時個樣有少少似av既北条麻妃, 唔知有冇ching覺得呢
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 17:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 16:04 發表
諗諗下, 發覺嘉嘉做緊時個樣有少少似av既北条麻妃, 唔知有冇ching覺得呢

到今日 我仲記得佢個high樣(咬牙切齒 )
突然好想返'卓' 希望今晚佢會返拉
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 19:16
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:20 發表

到今日 我仲記得佢個high樣(咬牙切齒 )
突然好想返'卓' 希望今晚佢會返拉

佢個high樣雙眼半閉合, 有少少肉緊, 表情係想懇求你再出力d個種, 的確幾正

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2