香港一世發論壇

標題: [報告] 終於試左美妙小如 [打印本頁]

作者: 80後    時間: 2010-8-10 19:50
標題: [報告] 終於試左美妙小如
今日早左收工無聊,睇睇下師兄啲報告又想揾下嘢食,本來諗住揾k板主介紹既雪兒,但又手痕打左去美妙問下小如得唔得閒,點知無人等喎,咁去試下啦 ^0^
上到去見到好多女係間房出黎,有個好高,估係阿cat,睇果側面,85分喎,皮膚係唔白,但make up之後係索嘢^^
入正題,係房度見小如,相頭唔錯,主動幫我除衫,咁我又幫番佢,哦,有底底喎,跟手抱佢入沖涼房,沖涼好細心有BM但冇水中蕭…
出到床俾佢禁住黎咀lin同吹,技術好好,由袋底到棍再嘢嘢深喉,正^^ 俾佢吹爆左
沖完身到我錫佢同指插,但係唔準錫面部,指插要先落ky…算啦,攪high佢後叫佢吹硬再黎,男上,做一陣出嘢,之係吹—陣水,話再黎啦,佢好似唔想…不過之後都幫我吹番硬,再黎女上,男上,狗仔,男上出多Q ^^
沖完身再吹下水,原來佢話瞓極都唔夠仲好眼瞓,唯有叫佢盡量休息多啲啦,之後俾錢閃人

事後感:
小如可能太累啦,無師兄講既咁自動,同強姦feel,總括黎講服務唔錯,但差左師兄講既surprise-_-"
另外,美妙張床真係正過,有service,抵讚 ^^

作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 20:00
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:28
80兄, 又一個3q報告  , 真係強壯

睇黎呢排有好多猛男搵佢, 佢呢排都夠晒飽

由於佢太旺, 令到佢都冇時間休息, 又唔想搵佢既ching食唔到, 太累都要頂硬上照做, 所以可能會少左主動搶住去同強姦feel, 佢咁累都照同你做3q, 真係抵  或者等佢m到時, 有幾日時間休息, 到時佢叉足電, 咁小如本色就番黎了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:42
原來小如而家同可可一樣都有9個報告,
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 20:43
我估你睇到個高囡囡, 好大機會係阿cat, 相頭你都好滿意, 咁你下次咪有目標
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 21:19
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 21:19
多謝80後ching既包膠
之前我都一直想揾小如 不過已經搬左去預備組  
如果聽日同佢有緣都諗得過既 hehe
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 22:23
原帖由 ballballlover 於 2010-8-10 21:19 發表

小如有3Q報告喎!

你唔記得左, 可可都有我既第一個3q報告架
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-10 22:25
原帖由 大學研究生 於 2010-8-10 21:19 發表
多謝80後ching既包膠
之前我都一直想揾小如 不過已經搬左去預備組  
如果聽日同佢有緣都諗得過既 hehe

你正選同候備都有好多囡囡等緊你, 睇下聽日邊個最有緣
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-10 22:39
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 22:25 發表

你正選同候備都有好多囡囡等緊你, 睇下聽日邊個最有緣

睇下邊個有緣被我幫佢派膠 hehe
作者: ballballlover    時間: 2010-8-10 22:59
作者: 80後    時間: 2010-8-10 23:01
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 20:28 發表
80兄, 又一個3q報告  , 真係強壯

睇黎呢排有好多猛男搵佢, 佢呢排都夠晒飽

由於佢太旺, 令到佢都冇時間休息, 又唔想搵佢既ching食唔到, 太累都要頂硬上照做, 所以可能會少左主 ...

今次之後, feel到自己有D累 , 我諗要抖番幾日先啦..

下次目標應該係雪兒, AD相真係好slim , 但係佢同小如比邊個靚D呢
作者: 80後    時間: 2010-8-10 23:08
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-10 20:43 發表
我估你睇到個高囡囡, 好大機會係阿cat, 相頭你都好滿意, 咁你下次咪有目標

呵呵....阿cat應該會係後備, 佢實在太高喇 ,
我沒有6呎高,姿勢難就到...
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-10 23:28
原帖由 80後 於 2010-8-10 23:08 發表

80后:
囡囡高可以企喺度插,玩腳一流,係玩69式唔夠位瞓
作者: monkey68    時間: 2010-8-11 00:29
80后
If you talk about 雪兒(金來閣指壓), she is very slim, very good size tits, and good service. Not an once of fat on her, but not bony. When I hugged her, she felt so soft and warn.
worth a try. Too me, only problem is she has a full bush. If you like that you are all set.
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 08:57
原帖由 80後 於 2010-8-10 23:01 發表

今次之後, feel到自己有D累 , 我諗要抖番幾日先啦..

下次目標應該係雪兒, AD相真係好slim , 但係佢同小如比邊個靚D呢

80兄, 你好似次次都3q, 仲要過幾日又出動, 而家先feel到有d累, 身體真係勁! 比著我地身體實散晒了  

雪兒我未試過, 所以答唔到你, 不過以佢身型, 應該都岩晒你口味, 你可以去試下
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 08:58

其實高都唔係問題, 可以睇到佢一雙修長美腿, 剩玩腳都幾過癮
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 09:00
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-10 23:28 發表

80后:

jj兄好有玩高妹既經驗喎, 教多幾招, 等我地ching學下野
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 09:03
原帖由 monkey68 於 2010-8-11 00:29 發表
80后
If you talk about 雪兒(金來閣指壓), she is very slim, very good size tits, and good service. Not an once of fat on her, but not bony. When I hugged her, she felt so soft and warn.
worth a try.  ...

monkey兄, 原來你靜靜雞都食唔少好野
作者: monkey68    時間: 2010-8-11 09:18
Kelvincy 兄,
compare to you I am nothing.
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 10:25
作者: rider    時間: 2010-8-11 10:58

高唔係問題訓係度就唔洗怕高啦
作者: rider    時間: 2010-8-11 11:01
THANKS 80後兄REPORT~小如可能有D累,等佢休息下可能會好D
作者: topfun    時間: 2010-8-11 11:26
原帖由 ballballlover 於 2010-8-11 10:25 發表

She is good, topfun hing and I had reported her!!

Yes,雪兒是我的至愛(暫時)
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 11:46
原帖由 topfun 於 2010-8-11 11:26 發表

Yes,雪兒是我的至愛(暫時)

我以為嘉嘉先係你至愛
作者: topfun    時間: 2010-8-11 12:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-11 11:46 發表

我以為嘉嘉先係你至愛

雪兒個ball大d
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 12:56
原帖由 topfun 於 2010-8-11 12:41 發表

雪兒個ball大d

我見你仲未番食雪兒, 反而嘉嘉就番食左一次 所以以為你至愛係嘉嘉
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 13:15
作者: topfun    時間: 2010-8-11 14:21
原帖由 ballballlover 於 2010-8-11 13:15 發表

個樣懵懵地, 幾得意

係呀,我都話佢似呀"夢"咁
作者: Hamsup    時間: 2010-8-11 16:16
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-10 23:28 發表

80后:

No la, I asked her this position (both of us 企喺度插), she won't let you do that.  If you fuck her from her back on the bed (both knee down on bed), make sure your legs are long enough to get this position comfortable, here legs are too long for many ppl.  Luckily, I am a bit taller than her.
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 16:29
作者: 神龍    時間: 2010-8-11 17:53
人紅必忙,但都冇走服務!
作者: lfc    時間: 2010-8-12 00:05
i will try on satday
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-12 08:48
原帖由 lfc 於 2010-8-12 00:05 發表
i will try on satday

到時再等你報告一下
作者: ballballlover    時間: 2010-8-12 12:04

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2