香港一世發論壇

標題: [報告] 京華- 久別重逢之62 [打印本頁]

作者: soonerorlater    時間: 2010-8-11 18:54
標題: [報告] 京華- 久別重逢之62
咁多ching話小如正,就打電話上美妙,keeper話剛入鍾,要等70分鐘,吓!點等呀,於是周街行下,行行吓行到京華,心諗好耐冇上過去了,而且佢地啲房間不錯,四週是鏡,不像濃情咁,鏡都冇塊!上到去叫keeper揾個大波嘅,稍後女女入來,咁熟臉口嘅,原來係62,波夠大,樣子很像“惠英紅”難得她沒有點化妝都咁靚,
她見到我時說:咦,好耐冇見你啦。
我話:你認得我麼?
認得,你咁斯文靚仔,差不多四個月了。
我屈指一算,果然冇錯,女女咁好記性。互相脫衣後去冲涼,水簫下下深喉,爽到無倫,仲會用對銷魂眼一路吹一路望住你,真有大爺feel. 跟著上床BM,啜Lin,慢慢錫落去,一囗含住細佬,再來深喉吞棍,完全含唒,真係比佢吹到欲先欲死,差啲爆埋,好在小弟係好難吹爆的,否則一定派彩,吹咗十分鐘我頂唔順,就叫停上套做嘢,先來一個女上男下,騎功唔錯,之後掉轉男上,立即揸吓佢對35c大波,啜吓佢對pink lin,啜到佢大聲呻淫,之後提棍再入,揪插百多下完事。
62樣子不錯,很像惠英紅,波夠大,絕對真波,好揸,吹功一流,好砌,$350真係唔錯,小弟回氣慢,只能做一Q,所以會叫女女吹耐啲平衡番啲時間,呢樣嘢62亦冇詐型,敬業樂業。

作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 18:57
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 19:01
作者: jimmynori    時間: 2010-8-11 19:39
我都覺得她對波好得。SOON兄,仲有冇試過其他女有62號的美乳又PINK呢?
作者: soonerorlater    時間: 2010-8-11 19:46
Jimmynori hing 又大又pink,又真係好似冇喎!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 20:09
THX ~soonerorlater兄報告

天然大波pink lin又幾正
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 21:10
作者: jimmynori    時間: 2010-8-12 08:12
波兄,很內之前我已經出左報告……我點會收埋。好嘢一定會分享!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-12 12:01
作者: LongJJ    時間: 2010-8-13 17:57
#62下次上京華會試下,#10唔見咗ad唔知係咪冇做呢
作者: 槍手    時間: 2010-8-18 10:37
難得有京華報告
作者: ballballlover    時間: 2010-8-18 11:33

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2