香港一世發論壇

標題: [報告]荃灣-媚媚專業推拿 好有HEART的骨手 [打印本頁]

作者: hang666    時間: 2010-8-11 19:35
標題: [報告]荃灣-媚媚專業推拿 好有HEART的骨手
前晚落雨自己黑仔炒左車 ,無受咩傷,係條頸有D怨痛,想搵人按下,最近我荃灣,左選右選,以我多次荃灣跌錢經驗,
覺得呢個媚媚,廣告寫得全套免問,一定有D功夫,OK!博一博,而且自己一心想Dup骨!
打去約好時間...去馬...地點好近大河道麥當勞,比想像易搵!
上去開門,C9一個,但係比我預計中好而且順眼,身材幾好,唔肥有腰!
一望個架步,地方真係好大,好整潔 最後我選左$400 90分鐘+BM
我同媚媚講炒完車係條頸有D怨痛,佢竟然用活洛油幫我推,佢手好溫柔,一下已經搵出我的痛位,
基本上媚媚一開始按,我就發現佢按穴位好準,我不停都有怨怨的感覺 踩油背踩大比根...爽
媚媚經常翻按我頸既痛位,好有HEART...按左70分鐘,突然佢叫我轉身,一路幫我推JJ以下的地方 ,
佢話係推前列腺 ,推左一陣佢就除衫同我BM,都幾舒服,最後上套吹爆
可能係用活洛油幫我推關係,沖完身成身一陣冰涼 我完全無跌錢感覺,而且會再搵媚媚
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5041
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-11 20:15
thx~ching報告

佢手勢應該幾正, 咁你咪成身都鬆晒, 可以攞正牌去番睇  如果可以clam到保險, 我諗實好多人排隊搵佢
作者: ballballlover    時間: 2010-8-11 21:08
作者: lfc    時間: 2010-8-12 00:01

作者: bigbird    時間: 2010-8-12 01:39
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: 蟹仔    時間: 2010-8-13 13:32
正骨多過邪骨呀ching
作者: 骨精強    時間: 2010-8-13 22:49
原帖由 蟹仔 於 2010-8-13 13:32 發表
正骨多過邪骨呀ching

你以為, 佢同你玩BM, 對波塞落你個口, 俾你啜完再吹爆你, 正骨, 你都傻傻Dee
上年係福樂幫襯過啦, 依家去到荃灣老連禁遠
作者: Mingfai0002    時間: 2010-8-16 07:15
  thanks ! good report!
作者: 148小記    時間: 2010-8-16 17:45
係呀, 我自己都會上去正骨下
作者: 骨精369    時間: 2010-8-17 01:42
禾係一條淫蟲,都係一個骨精;係骨場同埋樓上骨打滾接近二十年,依家年紀老邁,精疲力盡,後生各陣滾得多,搞到依家無貨交,只有四圍搵囡囡耷骨,睇報告,係好禾就去試,唔好禾也去試,試下真定假,唔好唔壞就唔試,廢事篩錢篩時間;眼睛老花,敲字又好慢,有滴氣咳添,言歸正傳喇;

今日晏昼試過媚媚返來,一個字“正”!

穴位非常準確,骨技無可挑剔,踩油背功夫無人能及,首屈一指;十幾年無享受過呢種骨技了;除咗曾經係旺角"美麗閣芬蘭浴"有個92號技師之外,就係今時今日荃灣“媚媚專業推拿"

荃灣區耷骨首選,值得推介!
作者: hang666    時間: 2010-8-17 15:33
原帖由 骨精369 於 2010-8-17 01:42 發表
禾係一條淫蟲,都係一個骨精;係骨場同埋樓上骨打滾接近二十年,依家年紀老邁,精疲力盡,後生各陣滾得多,搞到依家無貨交,只有四圍搵囡囡耷骨,睇報告,係好禾就去試,唔好禾也去試,試下真定假,唔好唔壞就唔試, ...

AGREE!我好似比佢點左穴咁,好正!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2