香港一世發論壇

標題: [報告]美妙之旅-香滑美琪 [打印本頁]

作者: 4眼    時間: 2010-8-12 16:58
標題: [報告]美妙之旅-香滑美琪
早幾日終於有時間出嚟搵食,打去美妙搵頭號目標叮叮...但未返,咁2號目標小如啦,入緊閘要等40分鐘喎!好彩3號目標美琪返咗工仲唔駛等,即上...
上到去山哥話等多十零分鐘,正奇怪明明話唔駛等架,答案原來係~無晒毛巾,等緊未到。嘩!我諗美妙呢排真係超旺場,連毛巾都用晒!山哥驚我等得耐俾定杯冰水同成杯冰我涼下先。等咗兩個字,毛巾+美琪終於出場,超搞笑係打開3條巾,個size都係長形面巾size,連美琪都笑住話唔知夠抹邊度!
講番美琪,樣OK,化妝濃咗小小,唔算young但絕不C9,波波我諗33-34B咁上下,lin lin 就真係無得頂,大小適中仲係pink lin,身形算fit!妹妹緊窄,又係pink色,正!但最驚喜嘅竟然係美琪嘅...舌頭!話說我地見面講咗幾句,抽下水佢已經車埋黎,互車時發覺美琪條利真係好濕好滑好軟,好難形容(可能見識小)!車到咁上下除衫入去冲涼,美琪見到之前杯冰就話帶埋入去玩,又暖水、又加冰,條利又軟熟,真係舒服到無嘢講!吹到咁上下出番床再吹,期間都可輕輕指插,出晒水忍唔住拿聲帶袋黎招女上,係佢淫聲兼下下坐盡底下好快就俾美琪坐爆...沖個涼回下氣鬆下骨美琪又出動,又錫又啜又吸,吸得大力但又好舒服...跟住弟2Q輪到我主攻,由於知道時間無多同埋俾美琪搞到好high,我都唔客氣瘋狂抽插,先狗仔再男上,到爆發嘅時候咁啱keeper就拍門,連美琪都笑我話咁準時?啱啱好喎!後尾又氹我話我識做愛,都唔知笑我定讚我。
美琪我覺得未試過嘅點都要上一次,起碼我絕無後悔,玩得好開心。期待下次試埋其他目標!

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-12 17:05
THX~4眼兄報告

美琪真係幾正, 又姣有女人味, 而且反應好好, 真係值得一試
作者: ballballlover    時間: 2010-8-12 17:21
作者: topfun    時間: 2010-8-12 17:41
美琪好掂架,最鍾意佢夠姣
作者: hkhkyoyo    時間: 2010-8-12 19:12
美琪,又多個目標,謝謝
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-12 23:50
大車牌
仲要係嫩gap
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-12 23:52
原帖由 ballballlover 於 2010-8-12 17:21 發表
我又要車美娸!!

波版主:

佢對車頭燈  削左d 喎
你刀啱 ??????
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 00:21
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 02:35
美琪美琪.......你係得既
作者: topfun    時間: 2010-8-13 10:35
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 00:21 發表

聽到有得車,唔記得左check下波波添!

ball ball吾算大但夠玩,最重要係PINKLin夠姣有女人味,岩晒你呀Ball版
作者: topfun    時間: 2010-8-13 10:36
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 02:35 發表
美琪美琪.......你係得既

快d去食啦研究生兄
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 11:39
作者: topfun    時間: 2010-8-13 12:14
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 11:39 發表

咁又 worth to try lu!! thank you!!

講多樣野吊下你癮先,我覺得佢姣過Ah Yan添
睇你點忍得住吾去
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:17
ball兄除左鐘意大波波, 相信第2鐘意係囡囡夠姣, 有女人味, 又有人妻feel, 呢幾樣美琪都有晒,仲要有pink lin, 睇下ball兄幾時忍唔住, 要出動
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:19
原帖由 topfun 於 2010-8-13 12:14 發表

講多樣野吊下你癮先,我覺得佢姣過Ah Yan添
睇你點忍得住吾去

我未食過阿yan, 同秋兒, 呢2個係咪同美琪差唔多
作者: topfun    時間: 2010-8-13 12:49
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 12:19 發表

我未食過阿yan, 同秋兒, 呢2個係咪同美琪差唔多

秋兒我未試過.
Ah Yan確係同美琪屬同一類型
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 12:52
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 12:57
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 12:58
作者: topfun    時間: 2010-8-13 13:01
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 12:58 發表
Ah Yan  姣 and big balls, worth re-eat

you ate Ah Yan twice already la wor
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 14:21
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 12:52 發表

又引我, 今晚不如飛左個 friend 去偷食!!

ball兄, 咁你一於今晚出動食好野
作者: topfun    時間: 2010-8-13 14:53
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 12:52 發表

又引我, 今晚不如飛左個 friend 去偷食!!

不如同佢一齊去食啦
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 15:59
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 16:00
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 16:01
今日係HAPPY星期五, 可以食完飯後, 再去食宵夜
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 16:02
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 16:00 發表

唉!! gf 喎.

原來係GF, 咁就走唔甩, 要等下個星期了
作者: topfun    時間: 2010-8-13 16:07
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 16:01 發表
今日係HAPPY星期五, 可以食完飯後, 再去食宵夜

This is Ball Ban's BLACK FRIDAY
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 16:09
原帖由 topfun 於 2010-8-13 16:07 發表

This is Ball Ban's BLACK FRIDAY

咁佢今晚咪要同佢GF, 用佢之前講既方法去轉轉運
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:17
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:18
作者: shenzhenpeinahu    時間: 2010-8-16 14:01
改天试试,听师兄说的这么好

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2