香港一世發論壇

標題: [報告]金來閣 之 女僕可可 [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 02:11
標題: [報告]金來閣 之 女僕可可
首先向ching們講聲唔好意思 因小弟琴晚真係頂唔順就去左訓

琴日去左沙灘玩左一整天 其實個心一早已經飛左去(大家明既 ) 雖然出發果陣已經係+二點 不過今天的事今天做
係夜晚十二點半左右就到旺角  原本打算搵雪兒  不過keeper話佢唔係度 又問我不如入房睇下其他岩唔岩
第一個就冇問名 有c9 feel 唔岩 next....第二個係可可 睇落夠可愛 幾順眼 不過我都諗左陣先say yes
大家會問點解一個連後備都冇既可可會打正選 因為諗起好似幾多ching讚過可可 所以都想試試  
而可可可能知我搵第二個 就問我想搵邊個 我:雪兒 可可:她應該在忙 要不要等她?她好漂亮的 我(不過果陣已經除哂3):唔洗拉 你都okay既

去沖個靚涼 幫我洗得好'切'底 又一直同我傾計 不過我最想要既係眼神( 嘉嘉>>>>>) 可可好得意 好鐘意'牙   牙    牙咁叫
水吹冰火都一般般 冇眼神係差d 之後就上床 因事先講左做2Q 不過個衰妹就講 我想要更多喔 帥哥  仲揸住好多domdom叫我用哂佢
可可就表演上樹 又一邊手淫我條jj 都係時候拉 上馬先黎個女上 可可un左一陣 我就出力向上插呀插呀 又抱起 開脾插(被可可讚美:你的功夫太厲害拉) 妹妹算窄 所以
男上一陣就出兵!!! 抽出黎果時 衰妹:wa 這麼多 看他們多慘 爸爸不要你們囉(可可真係可愛) 沖完身 我就訓係度等佢沖
點不知 頂塊玻璃反射到佢 我就睇佢沖  佢又見到我偷睇佢 話我衰野 收你500百看一次  哈哈

出到黎 又係時候second Q hehe 前戲都係差唔多 不過多左幾下咀咀
我主動提出要服待佢 咀遍全身 一邊講笑逗佢笑  一邊摸遍佢全身 可可你太溫柔拉 又讓我這麽開心 怕我會愛上你喔 ) 我:無言中
係時候摸妹妹 wawawa 好濕喔 雖然冇指插 不過我隻手指都好滿意佢妹妹  同時可可:叫我插佢 我受不了拉
好 second Q is ready! 男上>開脾>抱>男上 出兵 之後可可又唔比我抽出黎 又要我抱緊佢(傻妹又講 又有孩子被放棄拉)....
一齊去沖身 可可又幫我著到整整齊齊 先肯比我走 我:88 可可 晚安 可可: 我們還有3Q喔(其實係個衰妹之前講笑話 如果我地有一個晚上就要同我做5Q)
出到廳 keeper又主動比杯水小弟 我仲問下次有咩好介紹   比$返屋企(好攰好攰)

後記: 可可對我黎講差兩樣野 眼神&對奶 不過我就唔會返'卓', 怕佢愛上我就麻煩

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 09:06
可可真係幾得意, 如果唔開心, 搵佢就真係開心晒 , 而且服務好好, 好順得人
作者: topfun    時間: 2010-8-13 10:27
原來係可可
鬼馬呀你,咁耐先出野
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 11:31
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 11:49
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 09:06 發表
可可真係幾得意, 如果唔開心, 搵佢就真係開心晒 , 而且服務好好, 好順得人

如果波波大些小就perfect拉  不過同佢做得好有feel(因為前戲夠, 細言細語, 小弟好buy feel呢樣野 )
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 11:51
原帖由 topfun 於 2010-8-13 10:27 發表
原來係可可
鬼馬呀你,咁耐先出野

呵呵 我都唔想架 又忙又攰  又唔想交劣質包膠  
所以 請topfun兄見諒
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 11:56
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 11:31 發表
可可又跟小如平排.

我覺得可可好可愛 , 小如就好 wild , 各有各好, 唔係都唔會一齊咁多 reports!

之前都好想試小如....如今試左另一出名囡囡可可.....
下埸正選應該會係 yy 雪兒 欣欣 三前鋒
作者: topfun    時間: 2010-8-13 12:06
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 11:49 發表

如果波波大些小就perfect拉  不過同佢做得好有feel(因為前戲夠, 細言細語, 小弟好buy feel呢樣野 )

我不懂煲冬瓜,所以有小小溝通困難
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:07
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 11:49 發表

我都覺只要前戲夠, 加埋傾計有亙動, 令到大家有feel先開波就最正

可可呢種特點, 真係幾令人鐘意, 睇出報告既ching內容已知道
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:10
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 11:56 發表

之前都好想試小如....如今試左另一出名囡囡可可.....
下埸正選應該會係 yy 雪兒 欣欣 三前鋒

大學生兄, 下次報告係咪今年最後一擊了

咁就要好好珍惜了, 去到外國, 可能就要靠自己既報告回味一番
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:13
原帖由 topfun 於 2010-8-13 12:06 發表

我去試可可既時候, 佢已聽得明我講既廣東話, 大家溝通都冇問題
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 12:23
原帖由 topfun 於 2010-8-13 12:06 發表

小弟係外國都經常煲冬瓜 所以...特別有feel
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 12:26
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 12:10 發表

大學生兄, 下次報告係咪今年最後一擊了

咁就要好好珍惜了, 去到外國, 可能就要靠自己既報告回味一番

雖然小弟星期一晚就飛 不過決定左玩到腳仔軟先肯走
星期一下晏應該都會黎多Q
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:37
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 12:26 發表

真係勁! , 星期一晚飛, 下午都要玩埋佢

真係玩到最盡, 到時肯定好滿足, 腳仔軟軟咁上機

期待你今年最後2個報告   

你最後個報告可能要等到你到達英國先出到

作者: topfun    時間: 2010-8-13 12:39
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 12:26 發表

上到機,識翻個胸姐,又多1 Q
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 12:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 12:37 發表

真係勁! , 星期一晚飛, 下午都要玩埋佢

真係玩到最盡, 到時肯定好滿足, 腳仔軟軟咁上機

期待你今年最後2個報告   

你最後個報告可能要等到你到達 ...

搭長途機 攰d好 可以訓足成程機 so good
我都準備出發食野 hehe
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:43
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 12:41 發表

出去食飯定食囡囡先, 可能2樣都食晒  

今晚咪又有報告睇
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 12:44
原帖由 topfun 於 2010-8-13 12:39 發表

上到機,識翻個胸姐,又多1 Q

維珍既胸姐 大部分都係原居民 豬朳國是也
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 12:45
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 12:41 發表

咁一於最後黎個3q, 包你一上機即想訓覺, 成程機都好好訓, 訓到唔願起身
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 12:45
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 12:43 發表

出去食飯定食囡囡先, 可能2樣都食晒  

今晚咪又有報告睇

hehe...兩樣都係...btw今日只係訓左四個鐘 怕影響戰鬥力
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 12:46
作者: rider    時間: 2010-8-13 13:06
THANKS C-HING REPORT,可可係正野!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 14:26
原帖由 rider 於 2010-8-13 13:06 發表

可可梗係正野啦, 因你短時間都番食過可可
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 14:27
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 12:46 發表

香港用港紙好洗過英國用英鎊!!

英國食囡囡, 好似好貴下, 都係香港平d
作者: rider    時間: 2010-8-13 15:15
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 14:26 發表

可可梗係正野啦, 因你短時間都番食過可可

K版主番食果個唔係我呀
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 15:39
原帖由 rider 於 2010-8-13 15:15 發表

K版主番食果個唔係我呀

死啦~原來係我記錯左

咁你近排有冇目標
作者: rider    時間: 2010-8-13 17:07
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 15:39 發表

死啦~原來係我記錯左

咁你近排有冇目標

近排想玩番食
第一位可可,第二位小小,第三位小如
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 17:27
原帖由 rider 於 2010-8-13 17:07 發表

近排想玩番食
第一位可可,第二位小小,第三位小如

咁我即係錯唔晒, 因你遲D都會出番食可可報告
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:37
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 18:39
好攰好攰.....要休息到星期一先會去食野
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 18:40
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 14:27 發表

英國食囡囡, 好似好貴下, 都係香港平d

英國....就連我自己都未試過
貴就一定貴...service都唔方好
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 18:42
原帖由 rider 於 2010-8-13 13:06 發表

不過我就唔會返'卓'拉  要繼續食新野
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 18:43
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:37 發表

你唔只錯唔晒, 重係先知添

ball版....幾時去食野...其待新包膠
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-13 18:52
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 18:40 發表

英國....就連我自己都未試過
貴就一定貴...service都唔方好

喺英國梗係打友誼波同瘋狂性對啦,仲洗畀錢
淨係one night stand刀食到停唔到口啦
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-13 18:53
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 18:42 發表

不過我就唔會返'卓'拉  要繼續食新野

試吓塋塋,聽講幾狂野同pro-active嫁
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 19:01
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-13 18:52 發表

喺英國梗係打友誼波同瘋狂性對啦,仲洗畀錢
淨係one night stand刀食到停唔到口啦

之前都試過一次 不過小弟不太好鬼妹....
所以都係搵返個亞洲妹好d....做砲友一流 仲照顧埋三餐
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 19:03
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 18:39 發表
好攰好攰.....要休息到星期一先會去食野

岩岩去食完野先咁攰
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 19:04
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 19:01 發表

之前都試過一次 不過小弟不太好鬼妹....
所以都係搵返個亞洲妹好d....做砲友一流 仲照顧埋三餐

到時咪又食又拎 大家亙相照顧
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 19:33
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 19:04 發表

到時咪又食又拎 大家亙相照顧

如果係有錢女就fit哂 特別係北妹 真係日日當我大爺....
所以話大陸最唔'直'$就係女人...
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 19:47
原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 19:33 發表

如果係有錢女就fit哂 特別係北妹 真係日日當我大爺....
所以話大陸最唔'直'$就係女人...

溝到佢, 到時你就可以番大陸食軟飯
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 02:45
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 03:23
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:45 發表

先去金來閣,食完再上美妙,附近機場巴士架!

咁搞法 企都企唔到  胸姐仲以為我就掛,,,,面無血色 就如人乾
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 03:27

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2