香港一世發論壇

標題: 「轉載」現代版“貴妃出浴”(有相睇) [打印本頁]

作者: 何B仔    時間: 2007-10-9 16:32
標題: 「轉載」現代版“貴妃出浴”(有相睇)
上星期見報紙,鹹書,討論版,不約而同推廣十八,星期三、四有什麼出浴,送女咁話,上星期四決定過去一試,睇係咪有咁大隻蛤
十二點半到,等到一點開SHOW(咁九遲 ),出到水池見到冇啦啦多咗個浴缸,唔使問應該係出浴啦,跟著周圍擺滿鹹濕佬(包括我),music開始,有一妖艷女郎,紐吓跳吓,邊行邊跳(有咩特別,平時都有幾個出彈嚟彈吓彈吓啦)又周圍挑逗啲淫蟲,仲喺其中一兩個身上搏命磨搏命紐(佢就好啦 ),接著條女行入浴缸準備沖涼,有條四眼經理即刻煽動啲麻Lug佬,同條女一齊沖,一齊玩,都唔使十秒,已經有個大陸勇者(我睇佢個款似大陸),衝上前同條女一齊喺浴缸入面嬉戲,個鹹蟲喺咁幫條女刷波,又刷腳,刷均全身.條友玩得非常之咁投入,個個都俾佢地攪到笑死,我仲見到有幾個好似扯到硬曬(條浴褲太薄之故 ),場面既攪笑又淫蕩,再加上有啲人造雪喺天花灑落梨,哈真係幾有氣氛wo,(期間有個經理周圍派啲有號碼嘅波,話一陣有抽獎),等兩條友嬉戲完,個囡囡又換完衫行出嚟,身上加多條皮帶同把鎖,知咩事啦,(抽中號碼,簡鎖匙,開鎖,中獎),奇怪-點解唔嚟頭先條友嘅(我以為十八會造馬俾佢)?更奇怪-點解唔喺我呢?(黑囉 !).完咗跟住例牌一字長蛇陣-揀女,真係好長蛇,唔知係咪仲早,我見到好多我之前未見過的(中獎嗰位仁兄就好啦,有免費餐食),我銀包依然的乾,更可惜我唔係中獎嗰位,求其揼個骨算啦!哈..哈..(窮鬼 )
古時候有楊貴妃條肥婆出浴俾皇帝睇,現今桑拿一樣有女出浴,不過係靚女,俾全部人睇,好運仲有得送添,所以話做男人幸福啫,我見到當時有好多好似係討論啲C兄,唔知係咪呢?

作者: socialdancer1    時間: 2007-12-29 09:40
Good report!  More photos would be nice
作者: AHLC1398    時間: 2009-2-14 00:02
Good report!  More photos would be nice, Thanks.
作者: Dane    時間: 2009-2-26 23:20
咁搞野
作者: tx07003    時間: 2009-3-1 18:08

作者: andyteh    時間: 2009-3-7 02:57
Good. Please show more

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2