香港一世發論壇

標題: {報告] 金輪14E [打印本頁]

作者: LongJJ    時間: 2010-8-13 17:05
標題: {報告] 金輪14E
早兩日無聊去MK行吓,落大雨就上金輪睇吓有冇嘢食,A、B房两個姐姐吹水暫停營業,C房姐姐睇落都ok就入閘,入到去,招呼都冇打,阿姐繼續煲煙,ok啦等佢搞掂就沖凉,佢除晒碌木咁企係到,自已行入去冲涼,佢就幫我洗吓JJ就算,上到床就問環唔環保吹,我冇所謂佢like就得,上套吹咗廿下到又問我上定佢上,我叫佢上先,十下就停,叫我後入狗仔式,我整幾下叫佢瞓低等我嚟,搞幾下悶到軟咗,叫佢打出算喇,阿姐好似唔係幾想有客咁款,搞掂沖凉俾錢走人。我唔知點解好怕講普通話嘅囡,上一樓一都係揾啲SAWADI好玩啲

作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:27
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:28
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:30
作者: ballballlover    時間: 2010-8-13 17:35
作者: LongJJ    時間: 2010-8-13 17:43
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:28 發表

你要主動d玩姖嘛!
我已經同佢social架喇,不過佢煲煙望街咋好又一餐唔好又一餐啦
作者: LongJJ    時間: 2010-8-13 17:45
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:35 發表
long JJ 兄, E 座裡面分3間房, 你係咪食廣告阿玲?? 其他兩個點架??
原本係揾佢,但不見踪影,ad都冇講佢係セ房有4間房呀,其他嘅都係熟女+

作者: 肥佬    時間: 2010-8-13 19:03
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:27 發表
原來我上過:

金輪14E 跣人事件

http://www.hk148forum.com/viewth ... alllover&page=1

當時未有廣告, 我重叫姖搵148龍兄添.

E 座裡面分3間房架.

BALL兄, 拱你執DO LOR
作者: 肥佬    時間: 2010-8-13 19:04
原帖由 LongJJ 於 2010-8-13 17:05 發表
早兩日無聊去MK行吓,落大雨就上金輪睇吓有冇嘢食,A、B房两個姐姐吹水暫停營業,C房姐姐睇落都ok就入閘,入到去,招呼都冇打,阿姐繼續煲煙,ok啦等佢搞掂就沖凉,佢除晒碌木咁企係到 ...

作者: 肥佬    時間: 2010-8-13 19:06
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:28 發表

你要主動d玩姖嘛!

D囡吓吓要人叫SIN曉郁, 拱就腦嗌"K"LA, BALL BAN CHU
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-13 19:09
thx~longjj兄報告
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 02:38
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 02:40
作者: 肥佬    時間: 2010-8-14 08:39
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:38 發表

I paid $250 only   波版永唔會食貴左,只會有著數!

G你叻LA
作者: LongJJ    時間: 2010-8-14 08:43
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:40 發表

我問囡囡,姖話有3個,應該一間係亞叔住。
係ABCD,阿叔唔見影,仲有一間冇門牌就可能係阿叔嘅,我都係$250咋,c同D隔離台有ad
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 14:46
作者: Dane    時間: 2010-8-14 17:29
咁真係 唔要得
作者: LongJJ    時間: 2010-8-14 17:51
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 14:46 發表

ADV 寫$300架?
阿姐開價架
作者: LongJJ    時間: 2010-8-14 17:52
原帖由 Dane 於 2010-8-14 17:29 發表
咁真係 唔要得
可能佢心情唔好或者我唔夠靚仔,搞到佢冇mood啦
作者: Hamsup    時間: 2010-8-14 19:33
原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 17:30 發表
girls link:

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3641

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3473

I went few days ago, I saw them both.  One looks OK, a bit sweet, but she is too short (~153cm), so rejected.  The other one (the one with glasses in the pictures), looks a bit wild, 人妻 feel, slim and sexy.  But, by just talking to her, I can feel her service would be very very 求其, no way, so rejected.

I also asked if they charge $250, and they said it was $300, straight, never $250 for anyone.  So, if ball C-hing could pay $250 for these girls, it must becasue your are really really 好好人, or 好好淫

作者: ballballlover    時間: 2010-8-15 00:19
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-18 12:41
thanks for sharing.
作者: 157512    時間: 2010-9-11 04:09
好老ka woo d 女........
作者: paulsiu69    時間: 2010-9-11 15:52
BETTER luck next time, Ching.
作者: LongJJ    時間: 2010-9-11 17:32
原帖由 157512 於 2010-9-11 04:09 發表
好老ka woo d 女........
你就錯喇,囡囡一啲都唔老,廿到尾,身材好高同唔肥,個樣都唔差,係冇service啫
作者: ballballlover    時間: 2010-9-11 18:19
作者: ljsscf    時間: 2010-9-23 10:16

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2