香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣 之 人妻YY [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-13 21:30
標題: [報告] 金來閣 之 人妻YY
今日精神真係唔多好 兩日加埋先瞓得+二個鐘  不過小弟都抱住今天的事今天了的態度硬著頭皮先去會朋友 再去金來閣
keeper哥見到我咁早到 就傾左幾句  我就問雪兒係咪做緊? keeper:係呀 要等30分鐘 我諗左陣就問:不如比我入房揀下女
第一個就係YY, 睇左幾眼 都覺得入得過 不過我都決定睇多round先...之後心諗 咦 佢未係新做YY 好! 我就抱住我為人人既想法去幫ching們研究一下YY既真面目

YY 年紀應該係人妻至c9既中間 波波真材實料(夠揸身) 小腩仔 面就老左d(事後有後悔 )
同YY先黎個熱情既擁抱 先再一件一件咁除 其間當然會手多多拉 小弟好buy呢種除衫方式 做大爺唔太岩我
到左例牌沖涼時間 YY已經開始主動放條脷落我個口度(要玩大車搵YY ) 今次有小小特別就係沖涼時我同佢已經開始互摸私處 (YY叫聲都夠淫 佢好enjoy sex架)
出到去 我就反客為主 開始咀遍佢全身 咀下lin 就用我隻埾手開始摸妹妹 嘩 唔駛咁多水麻 搞到佢失哂控 哈哈 輕輕指插 睇下佢比唔比先
佢仲好enjoy咁講:嘩 我愛死你手指 唔得拉 放jj入黎好無 我:好 等我帶你去天堂拉 ) 準備入閘 妹妹都算窄 仲要係頭香 爽
首先男上 野野到最深 搞到佢high爆 我可以肯定 佢叫到廳都聽到 哈哈 男上都己經咁樣 下招開脾 再抱起插 狗仔 男上出兵
YY已經high到反白眼 身體一直抽 仲唔會比我走 狂車我 仲話多多Q 我都要牙 我:訓左咁耐 沖身好無

沖完澡就訓落車一車 佢又開始手多多拉  之後又吹一吹 又用佢既手甲'了'我全身  之後就69
試問金手指一出誰與争鋒 哈哈 又震又指插 high到佢左右甘舞  小弟已經硬如鐵...好 第二Q
講起呢Q 真係又愛又恨  用哂畢身功力 插到YY嘈到折天 迫我同佢車車 似我做性奴多d  
點解我又會恨呢 係因為插左差唔多15至20分鐘都出唔到野 最後插到keeper叫夠鐘都未出野
沖身就去放低$ 出到去 足足喝左三杯水先順返條氣 同keeper傾左陣就走人(當時又眼訓又腳仔軟)
必定要休養返兩日先可以再去黎個last Q  兩日玩一次 真係玩到個人盡哂

後記: 其實YY既服務真係唔錯 又夠主動&姣&淫  所以推介比鐘意人妻既ching 包你地滿意

作者: topfun    時間: 2010-8-14 01:19
呵呵,我頭先都係搵YY喎
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-14 02:33
哈哈~~~  大學生 同 Topfun 一齊做老襟添,Topfun 抆完條柒出嚟,就到 大學生插碌鳩入YY隻GAP 度  

大學生呢次研究揸攤喎 ,得1.5Q
不如抖多兩日,禮拜日過澳門玩過夜,出夠6Q先去搭飛機

啊~~原來YY係 大車牌,咁就有D性趣,等我問蔡百勵幾時D黑氣過咗先上去

唔知YY返幾點呢

作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 02:52
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 02:59
原帖由 topfun 於 2010-8-14 01:19 發表

我地都係同道中人 服務先係皇道
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 03:03
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 02:33 發表
哈哈~~~  大學生 同 Topfun 一齊做老襟添,Topfun 抆完條柒出嚟,就到 大學生插碌鳩入YY隻GAP 度  

...

唉 今次真係揸流灘 唯有休養先再出動拉  同埋我先係頭香啵 hehehe
jj兄....小弟都想過大海盡興一番, 望j兄過返兩道散手比小弟

YY話佢好懶訓 要4點左右先開工(希望幫到你 )

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 03:05
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:52 發表
研究生兄,我都做過性奴,衰係小美手上!

ball版 身子休養好d未??? 小ball話要食野拉
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 03:08
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 03:10
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:08 發表

d感冒好番哂啦 ,今日咀左女友添!

弓起弓起 其待你復出既包膠
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 03:15
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 03:18
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:15 發表

呢排咁多師兄出報告,我咪懶下,休息下先,真係大波至引到我,我d定力好過亞邊個既!

hehehe 其實我同亞邊個都係無乜定力  不過身體已經比左個warning要休養兩日 如果繼續食 變人乾都似
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 03:31
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-14 05:15
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 03:03 發表

唉 今次真係揸流灘 唯有休養先再出動拉  同埋我先係頭香啵 hehehe
jj兄....小弟都想過大海盡興一番, 望j兄過返兩道散手比小弟

YY話佢好懶訓 要4點左右先開工(希望幫到你:handshak ...

過大海玩種類
1) 快餐:沖涼(泰式浴)-- 打令一(近馬頭) 打令二(離好遠) (90 MINS) 主打 太記/乙記/祖記 打令一有時有O架妹 質素同錢就 1>2 (過程:金魚缸揀女,科水(套票),入房,畀貼士亞禪,沖泡泡浴,ML,沖涼,走人 (得1Q /囡囡吹到走火唔算 / 加Q要加錢)
2) 多時間去桑拿(SN)-- 18 東方 豪門 金池 仙樂都 帝濠... 等等 其中 金池 仙樂都 東方 有遊戲玩(刀幾好玩吓) ,桑拿有 太/乙/祖/俄/韓/日 ,有D話有台灣不過好多刀係冒充嘅,個人喜好排名  東方 仙樂都 金池 18 帝濠 豪門 (過程:畀套票, 除衫攞KEY, 沖涼+干濕蒸, 出休息室,任飲任食, 上網睇氣睇波, 叫經理選妃(有D會CATWALK, 科騒, 玩遊氣) 入房發炮,出休息室/著衫科水走人)

上環信德3/F 囡痕社 有套票 包來回船票,張回港船飛可過幾日先REDEEM 刀得,咁你可以玩夠至回港 ,一張套票可在桑拿玩足24小時,有D過鐘要加錢,或要食多條女
建議買最平套票,去到揀啱先加錢,買貴套票唔啱要硬食,大部份套票D送乜送物,現場加錢一樣有,師傅工逐樣計錢
師傅工有:
侍浴, 擦背, 大比根,採耳,按手,按腳, 貴妃浴(東方), BODY浴(部份SN有), 真空洗頭(至專?)...太多,最好問AGENT,
有D SN位於酒店內,過大海後可以O係碼頭門口轉左有酒店巴士,如果在成功旅行社買套票可叫佢地戈車的

注意:
囡痕社有咭簽,澳門 SN 浴室刀有咭簽,帶多幾張咭咁你唔洗驚唔夠錢,只會驚唔夠時間,
玩SN大很把時間回氣
新手最好去成功囡痕社,因為回程船容易攞D,其他囡痕社套票要去走上去禮賓部攞回程飛再落地下過關
E+ 有種最精明玩法,買套票過去玩埋141 (巿價~MOP250 1Q 冇得碌咭要現金),邊度有買張澳門日報就有提示
食到飽先去SN 回氣再嚟過  
星期五六日 金池 仙樂都 東方實有遊戲玩, 有D半小時一次(我試過喺金池玩咗7次,揸左3X個囡囡 )
金池 仙樂都 東方 去到 有時經理會叫條囡同D客坐吓吹吓水

有樣套票叫淨水,即係淨桑同食野休息24小時,其他要加錢,點解會有?? 有D人過大海為倒錢,咁買淨水套票咪慳船飛同酒店錢囉 (我有時買呢個,入場再加錢)
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 08:55
原帖由 topfun 於 2010-8-14 01:19 發表

你同大學生兄真係有緣
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 08:57
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 02:33 發表

...

JJ兄, 澳門可以包囡過夜, 成晚可以任做, 如果有力, 做6Q都得?
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 08:58
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:52 發表
研究生兄,我都做過性奴,衰係小美手上!

小美的確幾正, BALL兄既第一次就比左小美
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:02
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 02:59 發表

我地都係同道中人 服務先係皇道

大學生兄, 我覺得其實樣同年齡都唔太重要, 因好多時過左幾日, 之後囡囡個樣真係未必記得(就算好靚都係一樣), 最記得既, 都係整個過程,  所以服務同玩得放先係重點, 今次仲有得玩指插
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:03
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 03:03 發表

YY話佢好懶訓 要4點左右先開工(希望幫到你:handshak ...

你就好啦, 有得插頭香
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:04
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:08 發表

d感冒好番哂啦 ,今日咀左女友添!

交完功課, 就可以出黎搵食
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:05
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:15 發表

呢排咁多師兄出報告,我咪懶下,休息下先,真係大波至引到我,我d定力好過亞邊個既!

BALL兄, 你講緊個位, 唔通係我
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:07
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 03:18 發表

hehehe 其實我同亞邊個都係無乜定力  不過身體已經比左個warning要休養兩日 如果繼續食 變人乾都似

我同你都係同道中人

你休息幾日後, 養精蓄銳, 星期一下午就黎個今年既終極大戰
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:08
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:31 發表

健康緊要,下次再放假番黎咪再玩過囉,走左呢批女,又有第二批女架!

到大學生兄返黎, 肯定有大把新囡囡食, 到時又玩到腳仔軟
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 09:13
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 05:15 發表

過大海玩種類
1) 快餐:沖涼(泰式浴)-- 打令一(近馬頭) 打令二(離好遠) (90 MINS) 主打 太記/乙記/祖記 打令一有時有O架妹 質素同錢就 1>2 (過程:金魚缸揀女,科水(套票),入房,畀貼士亞禪,沖泡泡浴,ML,沖 ...

JJ兄, 真係詳細, 證明你係澳門老手
作者: topfun    時間: 2010-8-14 11:10

...

係我跟研究生兄尾
作者: ballballlover    時間: 2010-8-14 14:37
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 15:23
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 14:37 發表

重有邊個呀

咪就係
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 15:27
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-14 09:08 發表

到大學生兄返黎, 肯定有大把新囡囡食, 到時又玩到腳仔軟

今次要長時間留係果邊, 可能要一年時間
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 15:31
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-14 08:58 發表

小美的確幾正, BALL兄既第一次就比左小美

小美 樣&身材 如何??? 當然仲有最重要既服務
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 20:18
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 15:31 發表

小美 樣&身材 如何??? 當然仲有最重要既服務

小美樣同身材係點, 可睇我既報告就知道了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-14 20:19
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 15:27 發表

今次要長時間留係果邊, 可能要一年時間

咁你要一年後先可再出報告, 一齊研究下囡囡了
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-14 22:15
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-14 20:19 發表

咁你要一年後先可再出報告, 一齊研究下囡囡了

hehehe 真係要快快手搵返個炮友 唔想食自己
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-14 23:15
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-14 08:57 發表

JJ兄, 澳門可以包囡過夜, 成晚可以任做, 如果有力, 做6Q都得?

過得澳門,梗係食快餐,執六條囡囡好過侷插一西

要包囡不如過去珠海搵小天使
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 00:06
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 23:15 發表

JJ兄不愧係馬交高手 幾時得閒帶一眾師兄弟去搵食
作者: ballballlover    時間: 2010-8-15 00:12
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 00:32
原帖由 ballballlover 於 2010-8-15 00:12 發表

重有我個報告!

hehehe ball兄淪為性奴
而家我正在煩惱邊個會咁好彩做我last Q既對手(雪兒, 阿金, 小美, baby(有冇佢既包膠?), 仲有有小小想返'卓'嘉嘉 越諗越似JJ )
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-15 00:57
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 00:06 發表

JJ兄不愧係馬交高手 幾時得閒帶一眾師兄弟去搵食

我刀唔係成日過大海,因為皮費幾貴吓,去一次 至少 千幾蚊,喺香港夠去4-5次指壓,不過玩嘅野唔同,好難比較

其實馬交仲有樣 nc 刀幾好坃,不過我唔多飲酒所以未去過:
nc套票又叫龍票(早龍,晚龍,午夜龍),全包宴,信德3樓有得買,可揀完囡囡再過去,入場要畀利是....其他就不詳了

最近好黑仔 ,唔想舵衰家,所以等你下次回傷港至一齊過去搵食
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-15 01:00
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 00:32 發表

而家我正在煩惱邊個會咁好彩做我last Q既對手(雪兒, 阿金, 小美, baby(有冇佢既包膠?), 仲有有小小想返'卓'嘉嘉 越諗越似JJ )

好似有包膠喎,你click吓波版主簽名果條link慢慢温書
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 01:08
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 00:57 發表

我刀唔係成日過大海,因為皮費幾貴吓,去一次 至少 千幾蚊,喺香港夠去4-5次指壓,不過玩嘅野唔同,好難比較

nc套票又叫龍票 ...

貴有貴玩 平有平玩 各有各精彩  我都唔鍾意飲酒, 而且個人飲左酒 冇咁投入搞野
我大有機會要一年之後先返黎 非常唔捨得呢個彈丸之地  
下年慢慢玩
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 01:12
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 01:00 發表

好似有包膠喎,你click吓波版主簽名果條link慢慢温書

我都算係一個勤奮向上既學生哥  有時冇野做 都會睇完再睇架  同埋真係搵唔到baby
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:25
原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 22:15 發表

hehehe 真係要快快手搵返個炮友 唔想食自己

咁你過到去咪首先係勤力搵炮友, 而唔係勤力做研究報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:26
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 23:15 發表

一日食六條唔同既囡, 價錢咪好甘

我反而鐘意玩包夜 (不過已好耐冇咁玩了, 而家多數留港消費)

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:29
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 00:32 發表

大學生兄, 你目標可以減少小美(暫時休息)同baby(冇做了, 不過唔知會唔會再返工), 所以有時食好野, 真係要快手, 如果唔係就會冇得食 咁你諗埋今日, 聽日就出發去last Q了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:33
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 00:57 發表

nc套票又叫龍票 ...

JJ兄, 澳門又唔會掃場, 黑色都冇所謂既 下次大學生兄返黎, 就靠你去帶佢去澳門見識一下, 比佢開下眼界了 (雖然我都未去過澳門玩, 不過因為太貴  夠我係指壓玩幾次, 所以都唔會去澳門玩 )
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:33
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 01:08 發表

貴有貴玩 平有平玩 各有各精彩  我都唔鍾意飲酒, 而且個人飲左酒 冇咁投入搞野
我大有機會要一年之後先返黎 非常唔捨得呢個彈丸之地  
下年慢慢玩

大學生兄, 期待你下年返黎再玩過
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 15:35
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 01:12 發表

我都算係一個勤奮向上既學生哥  有時冇野做 都會睇完再睇架  同埋真係搵唔到baby

因為BABY冇做, 所以我個索引係咁寫佢出黎, 所以你咪搵唔到

不過你都可以係SEARCH度打BABY, 都會搵到報告既
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 17:04
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:29 發表

大學生兄, 你目標可以減少小美(暫時休息)同baby(冇做了, 不過唔知會唔會再返工), 所以有時食好野, 真係要快手, 如果唔係就會冇得食 咁你諗埋今日, 聽日就出發去last Q了

行程有小小改動 小jj決定今晚去食野  (因下晏點都係無甘興奮 ) 雪兒 阿金 嘉嘉 又或者欣欣 桐桐 就睇下邊個咁好彩
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 17:07
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:26 發表

一日食六條唔同既囡, 價錢咪好甘

我反而鐘意玩包夜 (不過已好耐冇咁玩了, 而家多數留港消費)

六條唔同既囡 未成皮野
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-15 17:11
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:33 發表

大學生兄, 期待你下年返黎再玩過

過左去果邊都有七, 八年 今年係最唔捨得返去既一次 (因仲有好多野未食過 )
如果一年後 大家仲繼續係呢個版玩 就不如搞團過馬交 或 cp遊拉  一齊研究一番
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 19:08
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:04 發表

行程有小小改動 小jj決定今晚去食野  (因下晏點都係無甘興奮 ) 雪兒 阿金 嘉嘉 又或者欣欣 桐桐 就睇下邊個咁好彩

星期日未必多囡囡會返工, 睇下你今晚食左邊個先
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 19:09
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:07 發表

六條唔同既囡 未成皮野

當平平地每個一千, 都要六千 夠我玩好多次指壓了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-15 19:13
原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:11 發表

過左去果邊都有七, 八年 今年係最唔捨得返去既一次 (因仲有好多野未食過 )
如果一年後 大家仲繼續係呢個版玩 就不如搞團過馬交 或 cp遊拉  一齊研究一番

一年後, 大家應該仲係度既 組團既野, 到時先算 (因我暫時都係鐘意玩指壓, 因價錢較平, 慳時間, 有服務)
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-15 22:40
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 19:09 發表

當平平地每個一千, 都要六千 夠我玩好多次指壓了

六女串燒,當然唔係全部SN / NC 囡囡,通常刀會去祐漢搵好野食 ,以時價250計,大槪1500 - 2000 MOP啦,SN食第二件女多數有8折嘅
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-16 01:26
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 19:13 發表

一年後, 大家應該仲係度既 組團既野, 到時先算 (因我暫時都係鐘意玩指壓, 因價錢較平, 慳時間, 有服務)

小弟岩岩返'卓'左嘉嘉....十一點上到去 全部囡囡都未上鐘  結果冇試雪兒  不過返'卓'真係玩得放好多
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-16 01:28
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 22:40 發表

六女串燒,當然唔係全部SN / NC 囡囡,通常刀會去祐漢搵好野食 ,以時價250計,大槪1500 - 2000 MOP啦,SN食第二件女多數有8折嘅

小弟係4台澳遊版溫哂書, 不過要活學活用真係要靠老手
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-16 03:36
原帖由 大學研究生 於 2010-8-16 01:28 發表

小弟係4台澳遊版溫哂書, 不過要活學活用真係要靠老手

大學生師兄,你溫完書,做研究生呢家野要實地堪察至得,如果你明晚先登機勉強可以明早去信德買套票過澳門玩,不過大海彼岸的囡囡多數2-3pm先上班,要食個靚靚嘅的葡國雞set lunch 最好去打令1 質素有保證,不過以此價錢夠去金來閣 / 美妙 擺擂台矣
天光先將行李寄倉,再諗食乜,入閘之前拍番幾大力仔,包保你乙射乙有,QQ硬淨
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-16 08:56
原帖由 大學研究生 於 2010-8-16 01:26 發表

小弟岩岩返'卓'左嘉嘉....十一點上到去 全部囡囡都未上鐘  結果冇試雪兒  不過返'卓'真係玩得放好多

全部囡囡都未上鐘, 咁咪好多囡囡比你選擇  不過估唔到你冇試雪兒, 反而去番啅嘉嘉

番啅時, 因大家熟絡左, 所以有feel d, 同埋可以玩得放d

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-16 08:57
原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 22:40 發表

果然係澳門老手
作者: topfun    時間: 2010-8-16 16:00
原帖由 大學研究生 於 2010-8-16 01:26 發表

今日再去囉。搵埋YY起雙飛
作者: ballballlover    時間: 2010-8-16 17:36
作者: ballballlover    時間: 2010-8-16 17:36
作者: AK22    時間: 2010-8-19 09:57

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2