香港一世發論壇

標題: [簡報] 可以話用吹行走江湖,元朗服務首選 的玲玲 [打印本頁]

作者: 七日金    時間: 2010-8-14 19:38
標題: [簡報] 可以話用吹行走江湖,元朗服務首選 的玲玲
芳名:玲玲
地點: 元朗 勤業樓 唐四樓C-1室
樣貌:★★★★ / 5 中女來說,保養得好好
身材:★★★ / 5 C9身材,少肥,吸手波
技術:★★★★★ / 5 爆燈,環保吹,可以話用吹行走江湖
態度:★★★★★ / 5 又爆燈,中女唔靠 service,靠乜!?
翻砌:★★★★★ / 5 元朗服務女王,元朗服務首選

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3632

作者: ballballlover    時間: 2010-8-15 01:05
作者: seak1982    時間: 2010-8-15 01:09
我就話似141 D報告 黎位C兄係咪141過黎??
作者: bigbird    時間: 2010-8-15 02:31
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: 148小記    時間: 2010-8-15 09:13
玲玲  service ok 架, 雖然係中女

http://miss148.com/girl.php?GID=3632
作者: ballballlover    時間: 2010-8-15 16:37
作者: ballballlover    時間: 2010-8-16 11:53
作者: seak1982    時間: 2010-8-16 22:47
係黎個討論區幾多分唔緊要,都係至在同人分享下,但係不至於小小野就要剷人份post,某個討論區就最鐘意

咁做!我地上黎出份post係同各位巴打分享!!我地唔係寫手,係到出post亦唔會有錢比返!!人地寫份報告都要

時間諗同點寫,有d巴打可能因為屋企唔係咁方便上黎而冇時間寫,但係又好想上黎寫份post分享下,於是上

黎只可以了幾隻字就走!如果我係版主,你上黎寫post我剷你份post你會點!!所以波兄唔好好似第2d討論區

咁要小小野就剷人份post,黎到唔岩最多可以去第2度,黎到冇人只會令自己捉蟲!!明冇!!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-17 09:34
原帖由 seak1982 於 2010-8-16 22:47 發表
係黎個討論區幾多分唔緊要,都係至在同人分享下,但係不至於小小野就要剷人份post,某個討論區就最鐘意

咁做!我地上黎出份post係同各位巴打分享!!我地唔係寫手,係到出post亦唔會有錢比返!!人地寫份報告都要

時間諗 ...

你誤會左ball兄意思了, ball兄唔係話會刪除簡短post, 只係未必會將佢地置頂

我屋企部電腦, 好多時都剩係我一個人用  所以我就可以慢慢打詳細既報告   咁岩有一日我食完囡囡, 諗住返屋企後打報告, 點知屋企人要用電腦 攪到我要等到好夜, 等屋企人用完電腦後, 先可出到報告 , 所以我亦都明白有ching食完囡囡返屋企後, 由於屋企人關係, 真係未必會出到報告, 就算可以, 都係冒住比人發現既危險, 偷雞打簡短報告同眾ching分享

作者: ballballlover    時間: 2010-8-17 13:42
作者: ballballlover    時間: 2010-8-17 13:53
作者: ballballlover    時間: 2010-8-17 14:05
作者: seak1982    時間: 2010-8-17 21:55
波兄 其實我想講出黎呻下即!!絕對唔係話黎到,而係小弟真係係某個討論區有一個不愉快經歷,咁又係既話埋哂人地都係大網站要求高,零幾年到

而家..8年個網站重係未打殘真係吹佢唔脤,只好怪小弟出黎玩左8年都唔識打報告!!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-17 23:02
作者: 海德倫    時間: 2010-8-26 16:16
Age ?thx
作者: gaozhi888    時間: 2010-8-26 19:26
几好啊。
作者: seak1982    時間: 2010-8-26 20:26
海兄,gaozh兄兩位新人你地好!! 係到寫多d報告比各位巴打睇下啦!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2