香港一世發論壇

標題: [報告] 我覺得蝕底左比荃灣子淇 [打印本頁]

作者: 無賴    時間: 2010-8-17 22:47
標題: [報告] 我覺得蝕底左比荃灣子淇
昨日下晝六七點左右上去貴生樓, 得 C,D 房開工, C房做緊, D房有 c hing 做完離開, 我望一望, 囡囡大波, 身村平均, 腳OK, 樣有D似日本妹. 因我冇時間再掃其他樓, 終於入閘.

入到去佢都叫我坐低休息一陣先,仲比包250ml 檸檬茶比我, 我地吹左一陣水就一齊去洗鴛鴦浴, 囡囡沖涼都有幫我洗埋背脊,仲整左幾下波推添, 我背脊俾佢對大波推到我小弟弟有D反應, 之後佢再捽多兩下小弟弟,即刻硬晒 ,自己都覺得開始有D唔對路, 為免即刻出事,我搵個借口同佢講話我沖完,就出左沖涼房,之後佢仲幫我整乾個身添, very good!

上到床,我訓係度,佢又訓係度陪我傾下計,我隻手就梗係唔放過機會係咁玩佢對大波波同用口啜佢乳頭,玩玩下佢個乳頭又凸又硬, 好有反應呀, 唔知我係唔係都攪到佢HIGH HIGH 地, 佢開始有呻吟, 仲好有日本妹4仔嘅呻吟feel(但唔知堅定流), 我用手指玩下佢妹妹, 主要玩陰核, 咦!  有少少真水出wor, 我想進一步指插, 佢叫唔好, 我話冇問題因呢D唔係旨定動作, 跟住囡囡就幫我用口戴套, 幫我吹, 吹得幾落力同認真, 大約吹左五分鐘, 我就扯行左, 我feel到有D頂唔順想出 (可能沉晚唔夠訓), 於時我即時按底囡囡, 用男上插入佢個西. 佢仲耐不耐用鯉魚咀夾我小弟弟, 玩左1個pose我就頂唔住, 出左呀. 佢用紙巾幫我小弟弟清潔,  得幾分鐘乍, 破左我出野最快紀錄呀
事後一齊再沖,  同佢吹左10幾分鐘水先走人!

子淇似日本妹, 佢話因有四份一日本血統, 有大車頭燈, 腳都OK, 幾好feel, 人又嗲同幾風騷, 太快喇, 我覺得好似蝕左俾佢

條LINK:   http://miss148.com/girl.php?GID=3674

作者: bigbird    時間: 2010-8-18 02:05
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: kk008    時間: 2010-8-18 02:39
好靚大波妺,  
作者: 肥佬    時間: 2010-8-18 08:53
THANK YOU
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-18 08:55
thx~ching報告

ching下次可以試下去之前打左次機先, 咁上到去應該冇咁快出野
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-18 11:59
She looks good ............. i prefer good service n excellent BJ service, man.
作者: rider    時間: 2010-8-18 12:50
THANKS ...C-HING唔好意思,你個REPORT好熟口面喎
作者: ballballlover    時間: 2010-8-18 15:39
作者: topfun    時間: 2010-8-18 15:43
原帖由 rider 於 2010-8-18 12:50 發表
THANKS ...C-HING唔好意思,你個REPORT好熟口面喎

吾出奇,我都係咁

作者: AK22    時間: 2010-8-19 09:51

作者: 中華    時間: 2010-8-21 14:31
試過2次,令人回味的囡囡,
作者: paulsiu69    時間: 2010-9-11 16:03
原帖由 中華 於 2010-8-21 14:31 發表
試過2次,令人回味的囡囡,

She looks good but too far away ............... will try when passing by, man .................

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2