香港一世發論壇

標題: [超簡報] 太子 JoJo [打印本頁]

作者: tobyku    時間: 2019-10-10 20:23
標題: [超簡報] 太子 JoJo

是咁的~這是為JoJo平反~公道架!
琴晚本身琴日搵愛人Coffee點知佢冇番工
那我就很大膽試下,近排最多師兄劣評既JoJo
自問小弟size都唔少嘢,我都有d驚驚地~
但最試完~喜出望外~
JoJo好溫柔,好用心!
佢妹妹真的很淺~要漫漫來~
男人係需要溫柔同風度既~
囡囡也是人~如果下下都咁粗魯既~
當然囡囡反感~所以冇服務也是正常!
大家互相尊重才是最重要~
以上分享係咁多~不喜勿插師兄~

作者: 太子Candy    時間: 2019-10-11 10:13
謝謝tobyku哥哥報告
作者: 冷氣    時間: 2019-10-12 12:27
那coffee好飲,還是jojo做抵吃?
作者: tempo2019    時間: 2019-10-12 15:04
C兄,你食多幾次先啦,我開頭都冇野架,係突然之間一次,條女好情緒化架
作者: tempo2019    時間: 2019-10-12 15:04
冷氣 發表於 2019-10-12 12:27

如果jojo冇情緒,我都會擇jojo
作者: tobyku    時間: 2019-10-12 16:37
冷氣 發表於 2019-10-12 12:27

我係coffee 既粉絲,當然揀coffee
作者: tobyku    時間: 2019-10-12 16:39
tempo2019 發表於 2019-10-12 15:04
C兄,你食多幾次先啦,我開頭都冇野架,係突然之間一次,條女好情緒化架

好丫!我試多幾次先!唔該師兄提醒????
作者: harchai    時間: 2019-10-12 17:35
tempo2019 發表於 2019-10-12 15:04
如果jojo冇情緒,我都會擇jojo

Tempo兄,經過一段時間,相信上次你同jojo既不快事已經氣消了。我想講係任人都有閙情緒既時候,你同我也不例外,尤其是囡囡日中接觸不同類型既客同賓州,極易影響佢地情緒。
我試過一位相好既囡囡,她入房後就不發一言,我知如果我繼續平日既模式劇情,一定不會歡愉的。
我問左一句什麼事不開心?但她沒有出聲,於是我決定果次齋坐,作為相識一埸的禮物吧。
沉默左一輪,囡囡準備除衫,我就阻止佢,咁佢就開始講乜事唔開心......事件其實我也淡忘了。
我想說的是大家都是人,都有情緒的,囡囡在你面前任性只是想回回氣,因為她認為你地相識一埸,可以任性一下。
而我們出來玩,當然希望可以暢快發射啦,但如果明知果次不會暢快的話就不用勉強,大方DD,對大家都好。

Tempo兄,請勿誤會,我並不是在說教,只是希望能開解一下遮, 如有得罪請勿見怪。

作者: lynlynlyn    時間: 2019-10-12 17:43
harchai 發表於 2019-10-12 17:35
Tempo兄,經過一段時間,相信上次你同jojo既不快事已經氣消了。我想講係任人都有閙情緒既時候,你同我也 ...

Very nice sharing bro
作者: 冷氣    時間: 2019-10-12 19:18
tobyku 發表於 2019-10-12 16:37
我係coffee 既粉絲,當然揀coffee

大師兄能否形容一下coffee?
作者: tempo2019    時間: 2019-10-12 21:11
Tempo兄,經過一段時間,相信上次你同jojo既不快事已經氣消了。我想講係任人都有閙情緒既時候,你同我也 ...

放心,我不會見怪,不過我都有自己原則,同埋咁多女,唔想為佢而放棄其他女
作者: W先生    時間: 2019-10-14 15:44

柴兄取態的確係唔同啲,我如果見囡囡心情有異常,我通常會盡能力破冰,一般都會成功,最後多數換來一句:

"衰佬,嚟啦。"
作者: W先生    時間: 2019-10-14 15:47
冷氣 發表於 2019-10-12 19:18
大師兄能否形容一下coffee ?

官方形容:高挑, 長腿,身形一流, 靚少婦,身材FIT,值得一試

都算中肯。
作者: wasana    時間: 2019-10-15 00:46

絕對同意。
第一次去都算OK,
所以再翻食。
第二次就好似我係佢殺父仇人咁,
塊面黑到呢!
所以無下次
作者: 太子殿下    時間: 2019-10-18 12:10
多謝師兄報告分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2