香港一世發論壇

標題: 想同各位交流下場地問題 [打印本頁]

作者: happy3632    時間: 2010-8-31 14:09
標題: 想同各位交流下場地問題
好多時好多兄弟都起度出報告,但係冇乜人會講埋場地質素,因為就算條女幾掂,個場又殘又舊都會大打折扣。所以開個post 同大家傾下
作者: happy3632    時間: 2010-8-31 14:11
你地覺得邊間指壓裝修最掂
作者: ballballlover    時間: 2010-8-31 14:40
作者: ballballlover    時間: 2010-8-31 14:41
作者: topfun    時間: 2010-8-31 14:44
同一件貨品擺係屋村商場同大型商場賣,價錢都有分別。
同樣如果指壓場要豪裝,果D錢咪又係羊毛出在羊身上。
最緊要係乾淨囉,BTW我都想講下由其係D毛巾,如果太殘應該換左佢
作者: topfun    時間: 2010-8-31 14:46
原帖由 happy3632 於 2010-8-31 14:11 發表

BTW我覺得金來覺地方ok,起碼吾會太殘舊,吾會有濕濕立立既感覺
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-31 14:58
去開個幾間場, 講最新裝修完應該係金來閣, 所以硬件都幾好  其他場我都覺得OK, 都算幾乾淨, 所以我就冇問題

毛巾方面, 我都覺如果舊就最好換左佢, 我都同KEEPER講過, 不過佢地多數係大陸大量訂貨(夠平), 所以就算買, 都係需要時間
作者: rider    時間: 2010-8-31 15:49
我個人覺得最緊要無昆蟲,做做下有隻小強係你身邊九都縮一縮,話時話金來閣另外一邊係咪唔開啦?
作者: topfun    時間: 2010-8-31 16:46
原帖由 rider 於 2010-8-31 15:49 發表
我個人覺得最緊要無昆蟲,做做下有隻小強係你身邊九都縮一縮,話時話金來閣另外一邊係咪唔開啦?

你自己帶去架?
作者: rider    時間: 2010-8-31 17:14
原帖由 topfun 於 2010-8-31 16:46 發表

你自己帶去架?

我帶果D係益蟲!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-31 20:43
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-31 21:01
原帖由 happy3632 於 2010-8-31 14:09 發表
好多時好多兄弟都起度出報告,但係冇乜人會講埋場地質素,因為就算條女幾掂,個場又殘又舊都會大打折扣。所以開個post 同大家傾下

師兄:
上得去指壓玩,刀係主要食佢地d囡囡啫,又唔係叫你去過夜開飯局
畀到總統府套房,入面係中囡社,下胃e質素你都唔會去啦
反而衛生就要注意吓,臨走果次沖涼要洗乾淨d,毛巾同張床會在意係咪乾淨
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-31 21:03
原帖由 happy3632 於 2010-8-31 14:11 發表

金來閣、春秋

反而k壓好多房刀中上質素
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-31 21:07
原帖由 ballballlover 於 2010-8-31 14:40 發表
呢度有廣告d指壓場都係一般, 唔係豪華, 但都乾淨

波版主:

可以略述吓呢度有廣告d指壓場房嘅評價,有部份場會帶d客另一地點發炮,唔知呢d地點乜環境,有d指壓場唔係度度有洗pat椅?? 有d有水床,可以分享吓嗎?????
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-31 21:12
美妙d床刀幾大夠長,我估d師兄高過6呎刀唔會頂床
作者: happy3632    時間: 2010-8-31 23:44
洗pat 椅同水床?又想玩下tim
作者: ballballlover    時間: 2010-8-31 23:44
作者: Mingfai0002    時間: 2010-9-1 07:08
我鍾意一樓一多D!
作者: rider    時間: 2010-9-1 10:52
各位c-hing你地有無用指壓d毛巾黎抹乾小弟弟?
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-1 11:08
原帖由 rider 於 2010-9-1 10:52 發表

RIDER兄, 其實重要部位, 最好係用紙巾抹, 咁就最放心 我次次去都係咁做, 我都唔記得左邊個教落
作者: topfun    時間: 2010-9-1 11:52
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-1 11:08 發表

RIDER兄, 其實重要部位, 最好係用紙巾抹, 咁就最放心 我次次去都係咁做, 我都唔記得左邊個教落

我都係用紙巾抹,同埋做背時我都會用紙巾舖係毛巾面,感覺上安全D
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-1 12:04
原帖由 topfun 於 2010-9-1 11:52 發表

我都係用紙巾抹,同埋做背時我都會用紙巾舖係毛巾面,感覺上安全D

你同我都係一樣,做背時, 都係將紙巾包住細佬先訓係度
作者: ballballlover    時間: 2010-9-1 22:14
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-2 01:21

洗乜抺嫁,出去叫囡囡吹乾吹淨咪得囉
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-9-5 18:27
有無場可以play  water-bed?
作者: LongJJ    時間: 2010-9-5 18:53
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-1 11:08 發表

通常都係咁做,雖然啲毛巾有洗,但都唔想用嚟抹jj
作者: ballballlover    時間: 2010-9-6 12:19

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2