香港一世發論壇

標題: 一個令我嬲到丟袋去沖涼的報告 [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 07:05
標題: 一個令我嬲到丟袋去沖涼的報告
首先 小弟會盡可能保待冷靜去說明點解我會咁惱

就係岩岩 同一個朋友約左九點去勇闖虎穴 大家都抱住一個興奮心情行去
名就不便公開 亦唔想有其他英國弟兄跌錢 等小弟說明一下架步如何動作
呢個地方有三層高 跟香港唐樓有少許相似 去到門口就按鐘 過一陣門就自動解鎖
之後我倆就行上大堂 有一個非常平凡既媽媽帶我倆去個類似休息室坐一陣
又向我倆說明收費, 玩法。 結果就係£40半粒鐘 包massage and sex 大約HKD480, 心諗唔貴 比$去馬
之後就有大約十個女女逐個報名, 有白有黑 有幼有熟 經過商量 我選左個黑髮 有波 相頭唔錯既幼幼 我位朋友就選左個金髮 微波 相頭好得 既幼幼
我倆就各自被帶到炮房 地方乾淨 格局唔錯 不過出事拉 首先各自脫光 佢就去沖涼 正當我跟去既時候 就叫停我話: it's only me,
我心諗okay, 唔同地方各有玩法 咁我就訓落床等佢搞掂 佢抹完身就二話不說 全程黑面楂住小弟大大力咁令我起機
大佬 你咁大力 痛架 我點起機呀 之後諗住叫佢blow job, 又話no 摸佢又話小弟雙手凍 咁我就去用熱水洗洗手
摸佢lin又話no, 一邊又大大力咁打小弟 咁我大聲問佢 What do you actually know, 原來條仆街西班牙黎 姐係文盲拉
我開始自己喚醒小弟   佢見小弟醒左就趕住去死咁幫小弟過膠 又出事拉 佢連過膠都唔識>>>佢既過膠方法>>>>扯大個袋放小弟 真係扑佢個街
插左十幾下就叫佢轉post, 佢又唔明 小弟又軟左 身心受創之下講: I rather go for a shower than having sex with you, go fuck yourself!!! 之後丟袋沖涼
洗乾淨JJ就著衫走人 佢亦跟到廳 我:I will wait for my friend here, could you just dismiss? I don't want to see your fuck face!!!
過左陣 我位朋友都出埋黎, 佢個case同我差太遠, 有bj(過膠版), bm, 比摸比啜! 唉 今次當我唔好彩  之後去食埋飯先返歸

後記: 今次我真係惱到火屎都出埋 不過今次當我唔好彩 因仲有另一架步 今次亦沒損小弟再次冒險! 人生有起有跌 先至有趣

作者: 恩尼斯達    時間: 2010-9-3 08:27
師兄 ... 西班牙妹係唔錯的sex partner 啝

你要 flirt 佢

"Chica Guapa... tu es muy bonita... vamos el cielo y yo tengo un pene grande"     

作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 09:06
有時食囡囡真係睇彩數, 你另一位兄弟就食到正野, 而你就 , 其實可能係言語不通, 溝通唔到, 下次你可以選個識英文既, 咁可能會好少少  不過係英國食野$480睇黎又唔算貴喎

祝你下次食到件正野, 補番數
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 09:06
原帖由 恩尼斯達 於 2010-9-3 08:27 發表

你要 flirt 佢

"Chica Guapa... tu es muy bonita... vamos el cielo y yo tengo un pene grande"     

我諗咁岩撞中一個趕客既, 不過算拉 西班牙文就唔學拉 不嬲對西人冇好感  我應該係知道佢係西人(黑髮, 少許拉丁味) 不過有早知,冇乞兒!!!無得好講
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 09:08
原帖由 恩尼斯達 於 2010-9-3 08:27 發表

你要 flirt 佢

達兄, 你寫個d係咪西班牙文黎架? 你真係勁, 連西班牙文都識, 果然係巴塞同西班牙國家隊既重要球員
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 09:09
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 09:06 發表
有時食囡囡真係睇彩數, 你另一位兄弟就食到正野, 而你就 , 其實可能係言語不通, 溝通唔到, 下次你可以選個識英文既, 咁可能會好少少  不過係英國食野$480睇黎又唔算貴喎

祝你下次食到件正野, 補番數:h ...

唉, 真係未試過咁嬲!!! 希望在下次拉
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 09:18
唔知K版 / Ball版 會唔會頂置呢個包膠呢???
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 09:33
原帖由 大學研究生 於 2010-9-3 09:18 發表
唔知K版 / Ball版 會唔會頂置呢個包膠呢???

我都諗緊, 應該係轉去吹水區, 定係放番係呢版度, 呢個問題, 我都係交番比BALL兄決定
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 09:38
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 09:33 發表

我都諗緊, 應該係轉去吹水區, 定係放番係呢版度, 呢個問題, 我都係交番比BALL兄決定

Ball兄通常冇咁早上黎報到
係呢, 我想問如何可獲勳章??十萬個唔該
作者: LongJJ    時間: 2010-9-3 10:20
vaya con dios..amigo...hahaha
作者: scholesMUFC    時間: 2010-9-3 11:12
原帖由 大學研究生 於 2010-9-3 07:05 發表
首先 小弟會盡可能保待冷靜去說明點解我會咁惱

就係岩岩 同一個朋友約左九點去勇闖虎穴 大家都抱住一個興奮心情行去
名就不便公開 亦唔想有其他英國弟兄跌錢 等小弟說明一下架步如 ...

C-Hing maybe next time ask mama The MM can say English
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 11:26
原帖由 scholesMUFC 於 2010-9-3 11:12 發表

C-Hing maybe next time ask mama The MM can say English

其實言語不同都唔係main purpose, 而係佢個職業操守好有問題
小弟一向以禮相待囡囡, 不過呢個囡囡正一賤貨 咒佢一世折墮
作者: 劉精    時間: 2010-9-3 11:56
去左外國玩囡呀?
咁都出報告, 真係俾面 148 網呀.

但大部份都是 HK people, 都用唔著大學研究生的這個外國報告.
不過小弟都對研究生今次的經歷深感憤怒
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:06
原帖由 大學研究生 於 2010-9-3 11:26 發表

其實言語不同都唔係main purpose, 而係佢個職業操守好有問題
小弟一向以禮相待囡囡, 不過呢個囡囡正一賤貨 咒佢一世折墮

大學生兄, 咁又唔洗咁嬲既, 人地有某些原因要出黎做, 都夠慘了, 可能佢係新手, 初時唔慣或唔知規矩或唔知有咩服務, ANYWAY, 我地出黎玩, 都要有番D同情心既  最多下次唔幫襯佢, 搵番個正囡囡補數

作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:09
原帖由 劉精 於 2010-9-3 11:56 發表
去左外國玩囡呀?

但大部份都是 HK people, 都用唔著大學研究生的這個外國報告.

劉兄, 有名叫大學研究生, 佢而家真係過左英國做研究生 所以呢個係英國搵野食報告黎架, 各CHING唔好誤會係本地報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:11
都想問下, 咁有冇同媽咪投訴呢? 個媽咪又點答呢?

我估你另一位兄弟事後應該幾滿意
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:14
原帖由 劉精 於 2010-9-3 11:56 發表
去左外國玩囡呀?

報告無分國界 而且可以為其他師兄報上另一個地方既質素 (係我既福氣)
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:21
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 12:06 發表

大學生兄, 咁又唔洗咁嬲既, 人地有某些原因要出黎做, 都夠慘了, 可能佢係新手, 初時唔慣或唔知規矩或唔知有咩服務, ANTWAY, 我地出黎玩, 都要有番D同情心既  最多下次唔幫襯佢, 搵番個正囡囡補數  ...

唉 我都算下火拉  佢入行三個月 另一個又三個月, 呢行可能都要講天份
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:21
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:22
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 12:09 發表

劉兄, 有名叫大學研究生, 佢而家真係過左英國做研究生 所以呢個係英國搵野食報告黎架, 各CHING唔好誤會係本地報告

作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:23
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:25
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:26
原帖由 大學研究生 於 2010-9-3 12:21 發表

唉 我都算下火拉  佢入行三個月 另一個又三個月, 呢行可能都要講天份

除左講天份之餘, 有時都要睇囡囡自己本身放唔放得低, 多唔多禁區
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:27
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 12:11 發表
都想問下, 咁有冇同媽咪投訴呢? 個媽咪又點答呢?

我估你另一位兄弟事後應該幾滿意

我都想同媽咪投訴, 唔知英國係咪有法律限制, 媽咪行動迅速先收$就唔會落返黎
另一位兄弟第一次食野, 冇得同hk比較
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:27
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:28
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:21 發表

Yes ar! Not expensive!  

因為食個架妹都要過千, 仲要未必正, 咁而家$480, 相對黎講抵玩好多
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:29
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:25 發表

Sorry, 呢度叫"本地賽後報告區"

咁即係轉去吹水區
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:29
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:30
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:23 發表

Sorry to hear that!   But your friend had a good time ar!   Hope you have better luck next time.

Wish me luck next time
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-3 12:32
原帖由 大學研究生 於 2010-9-3 12:27 發表

我都想同媽咪投訴, 唔知英國係咪有法律限制, 媽咪行動迅速先收$就唔會落返黎
另一位兄弟第一次食野, 冇得同hk比較

估唔到你兄第第一次出黎食野, 就食到件好野

原來係咁, 即係完事後, 就落樓走人, 見唔到媽咪, 最多要等到下次先可以投訴
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:32
作者: ballballlover    時間: 2010-9-3 12:33
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:35
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 12:26 發表

除左講天份之餘, 有時都要睇囡囡自己本身放唔放得低, 多唔多禁區

呢位西囡既禁區真係多得離譜
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:35
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:27 發表
你應該夠報告或分數, 可能龍兄miss左, 我pm佢先!

thank you ball兄
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:37
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-3 12:32 發表

估唔到你兄第第一次出黎食野, 就食到件好野

原來係咁, 即係完事後, 就落樓走人, 見唔到媽咪, 最多要等到下次先可以投訴

暫定下次去另一個架步, 小弟見過鬼真係怕黑
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-3 12:38
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:32 發表
Don't know how to put on domdom after working for 3 months???? 環保中出女?

唉, 我當時真係o哂嘴. 無言中
作者: acer001    時間: 2010-9-3 14:24
係咪st.corss個頭?
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-9-3 17:54
原帖由 kelvincyl 於 3-9-2010 09:08 發表

達兄, 你寫個d係咪西班牙文黎架? 你真係勁, 連西班牙文都識, 果然係巴塞同西班牙國家隊既重要球員

讀U果時學過dd.... 但grammar唔係好完全command到   
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-9-3 17:56
大學研究生兄.... 請問你係唔係讀 M.Phil?   
作者: hkhung    時間: 2010-9-3 22:15
為左 大學研究生第一次在英國出征而瀨野的慘劇
我們一起默哀一分鐘
希望佢好快就可以重新站起來
重過新的叫g生活啦....阿門

不過聽我阿哥講(佢係加拿大)
佢話玩我們中國人玩鬼妹
只有一個感覺
就係筷子"了"竹筒
真的嗎?
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 02:23
原帖由 acer001 於 2010-9-3 14:24 發表
係咪st.corss個頭?

nonono
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 02:26
原帖由 hkhung 於 2010-9-3 22:15 發表
為左 大學研究生第一次在英國出征而瀨野的慘劇
我們一起默哀一分鐘
希望佢好快就可以重新站起來
重過新的叫g生活啦....阿門

不過聽我阿哥講(佢係加拿大)
佢話玩我們中國人玩鬼妹
只有一個感覺
就係筷子" ...

咁又唔駛默哀咁嚴重, 小弟訓醒後心情都得以平復
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-4 03:43
原帖由 大學研究生 於 2010-9-4 02:26 發表

咁又唔駛默哀咁嚴重, 小弟訓醒後心情都得以平復

吓,等我仲為咗你下半旗致哀成8個鐘咁耐
作者: LongJJ    時間: 2010-9-4 07:05
原帖由 ballballlover 於 2010-9-3 12:29 發表

So many 西人 here!
係西人呀,不過要將個西字用門蓋住
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-4 07:38
原帖由 LongJJ 於 2010-9-4 07:05 發表
係西人呀,不過要將個西字用門蓋住

我唔係西人,只係鍾意喺入門小人
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 08:44
我都想知, 我地中國人size去玩鬼妹,佢地下面應該係預左比鬼佬插, 咁我地中國人係咪會覺得下面唔夠緊窄, 攪唔high佢地(你知啦, 鬼佬size幾勁 )

作者: LongJJ    時間: 2010-9-4 10:51
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-4 08:44 發表
我都想知, 我地中國人size去玩鬼妹,佢地下面應該係預左比鬼佬插, 咁我地中國人係咪會覺得下面唔夠緊窄, 攪唔high佢地(你知啦, 鬼佬size幾勁 )

咁要睇個人長處喇
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 11:01
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-4 03:43 發表

吓,等我仲為咗你下半旗致哀成8個鐘咁耐

哈哈, 琴日訓到夜晚7點先起身
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 11:03
原帖由 LongJJ 於 2010-9-4 10:51 發表

咁要睇個人長處喇

好似你個名咁, 就一定冇問題
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 11:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-4 08:44 發表

都唔係每個鬼佬都有big jj既!!!以前同一個黑人好好朋友, 因為宿舍無獨立沖涼, 所以經常成班人一齊沖涼....條友仔仲被我笑:你條jj咁細, 究竟你係咪黑人
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 11:20
原帖由 大學研究生 於 2010-9-4 11:06 發表

都唔係每個鬼佬都有big jj既!!!以前同一個黑人好好朋友, 因為宿舍無獨立沖涼, 所以經常成班人一齊沖涼....條友仔仲被我笑:你條jj咁細, 究竟你係咪黑人

大學生兄, 你真係衰, 明知差唔多黑鬼都勁SIZE, 佢得細SIZE, 都夠慘了, 你仲笑人
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 11:25
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-4 11:20 發表

大學生兄, 你真係衰, 明知差唔多黑鬼都勁SIZE, 佢得細SIZE, 都夠慘了, 你仲笑人

唔怪得我拉, 鬼叫佢係黑黑, 最唔衰得果樣野都衰埋
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 11:29
以你玩過鬼妹既經驗, 佢地下面係咪通常會闊D, 而亦都好難令佢HIGH?
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-4 11:34
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-4 11:29 發表
以你玩過鬼妹既經驗, 佢地下面係咪通常會闊D, 而亦都好難令佢HIGH?

因人而異吧, 不過鬼佬大多技巧麻麻, 特別係前戲 所以都好buy我
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 11:39
原帖由 大學研究生 於 2010-9-4 11:34 發表

因人而異吧, 不過鬼佬大多技巧麻麻, 特別係前戲 所以都好buy我

前戲真係開正我個範, 如果我去, 咁D鬼妹咪好BUY我 不過轉頭埋牙時肯定笑我係快槍手
作者: hkhung    時間: 2010-9-4 13:02
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-4 11:39 發表

前戲真係開正我個範, 如果我去, 咁D鬼妹咪好BUY我 不過轉頭埋牙時肯定笑我係快槍手

咁你只用前戲攪到條女高潮先,笑佢未做就來了,比你仲快
佢咪唔好意義笑你囉
作者: ballballlover    時間: 2010-9-4 16:53
作者: ballballlover    時間: 2010-9-4 16:55
作者: LongJJ    時間: 2010-9-4 17:05
原帖由 ballballlover 於 2010-9-4 16:53 發表

咁你應ok..........LongJJ兄
掛名咋波版主
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 17:45
原帖由 hkhung 於 2010-9-4 13:02 發表

咁你只用前戲攪到條女高潮先,笑佢未做就來了,比你仲快
佢咪唔好意義笑你囉

你又講得幾岩, 呢招絕招就留番遲d用先
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-4 17:47
原帖由 ballballlover 於 2010-9-4 16:55 發表

lum 死女

ball兄, 我都唔及你, 你先係隱世高手
作者: michaelmcj    時間: 2010-9-7 20:52
ching  影鳩佢相喇  等佢禁撚臭寸
作者: WILSON1038    時間: 2010-10-21 01:13

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2