香港一世發論壇

標題: 今日好後悔 [打印本頁]

作者: michaelmcj    時間: 2010-9-5 02:12
標題: 今日好後悔
我本來想搵土瓜灣嘅坨地貓貓 點知禁極鐘仔都冇人應   咪2 3樓嘅鐘仔都禁齊嗮, 我小   收工喎啲女女  真係淒慘       點知有一個話仲搞得  本人就唔講果位姐姐係邊位喇 因為我唔想評論 佢都亦要做生意  ,  一入門見到位40歲姐姐係度  即刻想走 點知佢話仲有個女女座係度   側面睇到  正嘢喎,  哎  遠睇夸啦啦  近睇吹喇叭  ,  心諗 我好想走 但系心中一團火仲未熄  將就下啦  其實本人一向對大陸嘅女性冇乜好感  ,入到嚟唔屌死佢咪好衰  講清楚價佢話350  我咪即刻小佢 系婆  你邊度值350呀 后尾話300   一般前戲玩完
佢老眉 你個死肥婆係我上邊un兩下話攰 我屌  要我郁  都算喇   姐姐你唔好叫得咁難聽得唔得呀  你爽我 知   但係你真係唔好叫得咁假  哎快啲完事就走人 真係唔想對多佢一分鐘

總結 :本人只係分享我感受 唔係針對果位小姐  
         另外請各位ching 真係搵到啱自己feel嘅女女先開波   好似我今日咁真係好唔開心   btw  大家出黎玩都係尋開心 真係搵到啲正野先好砌呀  唔係你地一定會好似我咁後悔呀
作者: 龍兄    時間: 2010-9-5 07:08
睇岩先入
如果有係本網AD落我一定幫C兄反應
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-5 08:26
我明白你既心情
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-5 11:35
ching下次可以睇岩先入閘, 不過有時相頭睇岩, 服務都要入到去先知, 所以最後都係要睇彩數

期望ching下次再食番見正囡囡補數

作者: bigbird    時間: 2010-9-6 00:17
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
hope better luck next time
作者: ballballlover    時間: 2010-9-6 00:22
作者: seak1982    時間: 2010-9-6 00:36
原帖由 ballballlover 於 2010-9-6 00:22 發表
我勸各位唔好講價,岩就做,唔岩就閃!

囡囡就算自動減都唔好制,姖地心心不份,自然服務差!

波兄講得岩!!我上次係卓明樓洗樓都見到有個人350$叫300$,我心入面諗350$都比唔起就唔好出黎叫雞啦!!女女係間房困12個鐘已經好難受,加上而家d人仔升得咁高扣埋d燈油火爉..租金佢地所淨無幾!!出黎玩豪爽d好,如果出黎玩都跟跟計較,不如自己係屋企搞店佢好過啦,何必要拎d錢出黎哂!!
作者: michaelmcj    時間: 2010-9-6 01:07
哎  睇嚟下次都要去金來閣闖蕩一翻喇    多謝各位ching嘅提點喇
作者: ballballlover    時間: 2010-9-6 11:43

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2