香港一世發論壇

標題: 請教各位師兄...想問香港的一樓一過夜...請給個建議! [打印本頁]

作者: GAKUSAI    時間: 2010-9-9 09:34
標題: 請教各位師兄...想問香港的一樓一過夜...請給個建議!
各位師兄好...小弟是台灣人
過陣子想去香港玩
到時想去試試過夜
在網上做了功課發現以下幾個女女
有過夜又不貴
但不知質量如何?
一晚預算約HK1000以內
不知有沒有師兄好給建議或是試過可以推薦的呢!
中女也不要緊.只要身材正常無肚楠.最好腿別太肥.還有服務OK就好
以下資料有過濾過一些AD照看來不佳和身材不好的
最怕是花錢找到罪受.像以下金美人連結裡的video身材就很理想

筲箕灣-Anita-1000
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5066

上環-舒淇-1000
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3734

銅鑼灣-冰冰-要問
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3703

太子-金美人-要問(之前有個師兄報告上環的金美人跌錢報告.是同一人嗎?)
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3704

太子-婷婷-800
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3782

太子-Kiki-800
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3777

佐敦-Joey-800
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3839

我之前大都是上東莞虎門找酒店妹
小弟不太喜歡上SN找那種兩個小時任做的
通常在虎門的都是RMB900-1000陪一晚或整天都行
不過一回到房裡女女的服務態度就完全看運氣了

運氣不好的也有帶回過夜做個一次就想著要走人
不然就是葉問上身.回來回去的
弄得心情不好就一肚子火
也沒心情留人.做完半夜就讓她走人

上個月去香港一次發現和內地完全不一樣
感覺花樣多.服務也多樣.符合小弟重服務的要求
所以想體驗一下141的過夜看看
也因為試過內地陪整晚或整天的了
要在港玩個半晚(00:00-08:00)要2000HK多的酒店妹到是玩不太下去
...\ㄒㄒ/...
不然之前小弟在虎門還找過一晚翻版湯唯說(或是也有像張靜初...)
可惜已沒得連絡了...
以下照片就先給各位師兄參考了
反應不錯會再多放幾張的

還有像以下指壓房的過夜
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3795
有師兄知道是怎麼計費的嗎?

照片 028.jpg (185.3 KB, 下載次數: 15)

照片 028.jpg

照片 041.jpg (196.85 KB, 下載次數: 4)

照片 041.jpg

照片 047.jpg (187.97 KB, 下載次數: 5)

照片 047.jpg

照片 061.jpg (187.73 KB, 下載次數: 5)

照片 061.jpg

照片 075.jpg (185.92 KB, 下載次數: 1)

照片 075.jpg

照片 081.jpg (246.92 KB, 下載次數: 2)

照片 081.jpg

作者: LongJJ    時間: 2010-9-9 09:49
過夜就最好是自己的馬子,試想一下,一個陌生的女人,整晚與你機械式性交,雙方有樂趣嗎,短敍最上算,台湾哥兒除金錢以外,你的身體可以令一個貨腰的女人整晚發騷嗎
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-9 11:43
GAKUSAI兄, 金美人 我係上過 不過感覺真係一般
而且成晚流流長 真係好講彩數
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-9 12:41
我都未試過一樓一玩過夜, 所以比唔到建議你, 不過如果玩過夜, 成晚咁長時間, 應該好好享受下調情, 攪氣氛, 玩前戲, 之後先開波做, 咁相信會幾好玩(不過當然都要睇番囡囡受唔受)   如果到時大家都好投入同夾既, 個晚應該幾正, 相信做幾多Q都冇問題
作者: AK22    時間: 2010-9-9 14:10

作者: jjcc1914    時間: 2010-9-9 21:28
師兄:

如果我係你,我會先一次指壓,再去m記抖吓回氣,再去k壓要過夜房,玩完瞓到11-12點
作者: duff12    時間: 2010-9-10 00:21
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-9 21:28 發表
師兄:

如果我係你,我會先一次指壓,再去m記抖吓回氣,再去k壓要過夜房,玩完瞓到11-12點

師兄其實介唔介意講下K壓點玩?
如果特別係搵一條女又應該點做?
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-10 01:16
原帖由 duff12 於 2010-9-10 00:21 發表

過程: 1)入K房、2)飲野、3)帶囡揀囡(~4MIN)、4)問鐘(唔啱重覆3))、5)科水+找錢+等囡囡攞野、6)帶囡去走店畀房錢、7)入房做正經野(同指壓一樣)如加鐘離開時畀錢管房8)走人

如果特別係搵一條女又應該點做? 係咪開名呀 (最好先打電話問左有冇番工至上去,費事掃慶)
過程同上面差不多,只是 3)變成 開名搵囡 跳左步驟 4)

我未試過喺k壓入面就地正法,如果有試過請話聲畀我知邊度有得玩,謝謝
作者: ballballlover    時間: 2010-9-10 01:47
作者: duff12    時間: 2010-9-10 01:54
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-10 01:16 發表
原帖由 duff12 於 2010-9-10 00:21 發表

過程: 1)入K房、2)飲野、3)帶囡揀囡(~4MIN)、4)問鐘(唔啱重覆3))、5)科水+找錢 ...

如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
另外飲野你會唔會飲? 飲酒飲得多怕唔怕一陣反應差左?
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-10 02:41
Q: 如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
A: so far未試唔畀揀,唔畀咪去間包揀

Q: 可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
A: 非繁忙時間一定得,其他就 50/50

Q: 另外飲野你會唔會飲?
A: 盒裝飲品會飲,杯茶唔飲,我唔多鍾意飲酒

Q: 飲酒飲得多怕唔怕一陣反應差左?
A: 體質因人而異,有d快槍手飲完酒會控制自如,有d會唔起頭
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-10 10:20
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-9 21:28 發表
師兄:

咁都比你諗到  咁樣應該可以做到3Q, 又有時間回氣, 價錢加埋應該都係一千左右
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-10 10:26
原帖由 ballballlover 於 2010-9-10 01:47 發表
香港一樓一唔多囡囡過夜,有就$800-1200不等。時間約12:00 至8:00AM

但是收這麼少錢,時間就8個鐘,估計唔會比客玩足8個鐘,應該係先一次宵夜q,第二日一次早餐Q。中間時間必玩太極推手或死魚不動,你搞都冇癮!

好耐之前返大陸唱淫K, 包夜囡囡, 通常都係開波1Q, 囡囡岩FEEL既黎多1Q(有時未必有), 之後早餐Q, 中間時間因為囡囡累, 要訓覺, 所以會玩太極推手或死魚不動, 所以我都係專心訓覺, 留番精神早餐Q

我好耐都冇北上, 所以唔知而家仲係咪咁了
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-10 10:30
原帖由 duff12 於 2010-9-10 01:54 發表

如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
另外飲野你會唔會飲? 飲酒飲得多怕唔怕一陣反應差左?

我未去過K壓, 不過「做足xx分鐘」,揀女既時間應該唔計, 應該係由入房開波個刻計起, 時間計法最好可以問經理最穩陣
作者: LongJJ    時間: 2010-9-10 11:09
算把啦一樓一過夜,錢就使咗仲要自討沒趣
作者: 槍手    時間: 2010-9-10 11:36
玩過第2樣啦
作者: paulsiu69    時間: 2010-9-10 13:06
原帖由 LongJJ 於 2010-9-10 11:09 發表
算把啦一樓一過夜,錢就使咗仲要自討沒趣

Agreed .................... 1000 for 3Qs with different gals.
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-10 21:11
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-10 10:26 發表

好耐之前返大陸唱淫K, 包夜囡囡, 通常都係開波1Q, 囡囡岩FEEL既黎多1Q(有時未必有), 之後早餐Q, 中間時間因為囡囡累, 要訓覺, 所以會玩太極推手或死魚不動, 所以我都係專心訓覺, 留番精神早餐Q

我好耐都 ...

我有次去過cp 雄c,揀完囡坐左陣k房,就上房執左一劑再去唱k,宵夜番房執左2q瞓醒再morning Q

個人覺得過夜刀緊要係morning Q
作者: duff12    時間: 2010-9-11 00:05
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-10 02:41 發表
Q: 如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
A: so far未試唔畀揀,唔畀咪去間包揀

Q: 可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
A: 非繁忙時間一定得,其他就 50/50

Q: 另外飲野你會唔會飲?
A: 盒裝飲品 ...

麻煩晒師兄指救
對一個去過唔多一樓一同只有一次指壓經驗巴新手, 你有無咩特別貼士?

另外有無試過上到去完全食唔落? 條數又點計?
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-11 09:11
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-10 21:11 發表

我有次去過cp 雄c,揀完囡坐左陣k房,就上房執左一劑再去唱k,宵夜番房執左2q瞓醒再morning Q

個人覺得過夜刀緊要係morning Q

JJCC兄, 咁你個次咪4Q, 真係勁! 其實最後都係要睇FEEL, 如果囡囡LIKE你, 大家玩得夾既, 幾多Q都冇問題, 好似JJCC兄咁, 前後做左4Q   過夜精髓就當然係morning Q, 大家岩岩訓醒, 休息完, 個狀態應該幾好, 大戰就岩晒
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-11 09:23
好耐之前, 我同同事返深圳唱淫K, 遇到個囡囡幾LIKE我(記得個樣有少少似全知賢咁), 個時係猜包剪X, 贏左選囡囡先,我贏左後就選左佢, 有幾個同事都覺得幾靚本來想選佢, 點知比我選左先  之後唱到好夜, 返到酒店房, 佢主動出聲, 用好姣既聲線講好想同我做愛, 係咁挑逗我,  個時岩岩第一次出黎玩, 咩都唔識, 所以極快就完事, 之後早餐一Q, 只係做左2Q (個時唔知可以做3Q, 以為過夜係做2Q), 而家諗番, 又係好後悔  個時我既技巧係零, 有好多野我都冇玩到, 之後再唱左幾次淫K, 都搵唔番個種感覺了

作者: ballballlover    時間: 2010-9-11 18:15
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-11 19:30
原帖由 ballballlover 於 2010-9-11 18:15 發表

K版主,你果時係新仔,好易比女lum到。

上房就梗係同你做愛,唔係你帶姖上房做乜?

姖主動d,等你快d做完咪收工訓覺囉!

我講事實,唔好介意!

我唔會介意既 其實都有呢個可能, 咁樣的確可以快快脆攪完就休息訓覺, 不過因為個時真係第一次出黎玩, 仲要係唱淫k, 成晚可以慢慢傾下計, 培養下氣氛, 所以感覺係唔同d既 不過亦都因為咁, 所以都幾易沉船(我就暫時都未試過) , 因為覺得唱淫k消費貴, 次次起碼都千幾人仔, 所以去左幾次後, 就冇再去了  而家就轉型專玩指壓

作者: ballballlover    時間: 2010-9-12 11:56
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-12 17:32
原帖由 ballballlover 於 2010-9-12 11:56 發表

K版真係好open,有事直講就得,唔會小氣,抵讚!

我真係好OPEN架(內外都係 ), 其實大家都係網友, 都當左你地係FD咁  所以有咩都唔怕直講架 最緊要唔好收收埋埋, 大家拎出黎研究下
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-12 21:50
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-11 09:23 發表
好耐之前, 我同同事返深圳唱淫K, 遇到個囡囡幾LIKE我(記得個樣有少少似全知賢咁), 個時係猜包剪X, 贏左選囡囡先,我贏左後就選左佢, 有幾個同事都覺得幾靚本來想選佢, 點知比我選左先  之後唱到好夜, 返到酒店房, ...

K版主:
你下次再去唱淫K,一定要試吓去常平 / 橋頭 ,常平K場場面偉大,過百囡囡任揀,當年去要(2/5/8),橋頭就有光豬淫K價錢又平D(2/3/6) 光豬K要300
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-13 08:52
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-12 21:50 發表

K版主:
你下次再去唱淫K,一定要試吓去常平 / 橋頭 ,常平K場場面偉大,過百囡囡任揀,當年去要(2/5/8),橋頭就有光豬淫K價錢又平D(2/3/6) 光豬K要300

我好耐之前去深圳都係行緊(2/4/8), 而家唔知價了, 加埋人仔升左咁多 通常去唱淫k一定會玩過夜, 所以起碼都成千幾蚊, 對我黎講負擔唔起  所以都係平平地, 留港消費
作者: ballballlover    時間: 2010-9-13 09:14

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2