香港一世發論壇

標題: 做愛係唔係射精果時最舒服? [打印本頁]

作者: law547hc638    時間: 2010-9-14 16:14
標題: 做愛係唔係射精果時最舒服?
做愛係唔係射精果時最舒服?
作者: ballballlover    時間: 2010-9-14 16:35
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-14 17:02
我覺得由入房一刻開始, 大家亙相調情, 撫摸, 玩前戲個PART都好舒服, 其實我係鐘意享受玩前戲個PART多過入洞個PART, 因為我玩前戲係可以玩好耐, 慢慢撻普囡囡, 而入洞個PART我通常5分鐘左右就收工, 出野個刻係會再HIGH少少, 不過感覺上好似代表整個過程已完結, 寫上句號, 夠鐘去沖涼收工咁
作者: LongJJ    時間: 2010-9-14 17:02
樓主,你做過愛未
作者: rider    時間: 2010-9-14 17:24
我鐘意射精前果段時間,又想射又要死忍難忍~
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-14 17:27
原帖由 rider 於 2010-9-14 17:24 發表
我鐘意射精前果段時間,又想射又要死忍難忍~

RIDER兄, 忍得多, 對細佬唔好架  雖然慾射唔射個刻幾過癮
作者: rider    時間: 2010-9-14 17:37
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-14 17:27 發表

RIDER兄, 忍得多, 對細佬唔好架  雖然慾射唔射個刻幾過癮

K版主,會唔好架咩?請指教
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-14 17:42
原帖由 rider 於 2010-9-14 17:37 發表

K版主,會唔好架咩?請指教

詳細我都唔記得, BALL兄可能會熟D, 好似會影響前列線, 定係XX管
作者: ballballlover    時間: 2010-9-14 18:49
作者: hkhung    時間: 2010-9-14 19:51
呢個版唔係1樓1版咩
作者: ballballlover    時間: 2010-9-14 21:17
作者: 初哥    時間: 2010-9-14 23:05
暫時黎計 我初哥 攬住條女戈時係最舒服
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-14 23:17
my most exciting moment,

1) 如箭在弦,而又畀條囡吊你癮 ,到卒有得入港果種莫名快感
2) 事後簫:真係感受過先至知箇中之味,
3) 同條有feel嘅囡囡做愛,由頭到尾刀咁好味
4) 射緊精 / 射完精

其實射緊精 / 射完精 等同忍咗好耐尿,柯完之後果種暢快感覺一樣,不過柯完尿唔會攰,而爆完漿就會攰
作者: seak1982    時間: 2010-9-15 00:16
最舒服係玩射波波,特別有快感

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2