香港一世發論壇

標題: 灣仔 新基大樓14字樓 Jess [打印本頁]

作者: kogirlhk    時間: 2010-9-17 10:34
標題: 灣仔 新基大樓14字樓 Jess
我係灣仔老電返工既,琴日出街做野,約左客又未夠鐘,就上左去傳說中既新基大樓。唔知係唔係灣仔區白領多,果座大廈既女都要高質去迎合市場口味。睇左幾個間,有D做緊野,有D有預約。
見到樓B室3房 有客出泥,我係門邊見到索女既身材同樣,留口水衝入去。

問價  $ 500 , 我無多猶豫,因為質素高到行出街似中環 OL 。 事前事後洗白白,環保吹,狗仔式,有前有後,非常標緻。價錢唔貴,可以講我係灣仔搵食以來罕有靚女。

作者: kogirlhk    時間: 2010-9-17 10:42
標題: 後記

作者: sex19stand    時間: 2010-9-17 15:09
thx
作者: bigbird    時間: 2010-9-18 01:29
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~  
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-18 03:15
中環OL + 環保吹盛惠500大洋真係抵到爛:148eek_yello: :148eek_yello:
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-18 14:30
thanks for  sharing
作者: ballballlover    時間: 2010-9-18 15:55
作者: seak1982    時間: 2010-9-18 22:28
小弟因為公事可能後日要出去灣仔新基大厦好似4台女多,做完野上去探下路

作者: ballballlover    時間: 2010-9-21 04:32
作者: ballballlover    時間: 2010-9-21 04:33
作者: Robben61    時間: 2010-9-22 12:13
good!good!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2