香港一世發論壇

標題: [簡報] 豐彩 : 好招呼的小翠 [打印本頁]

作者: yfc    時間: 2010-11-27 19:10
標題: [簡報] 豐彩 : 好招呼的小翠
星期二晚喺旺角,細佬要搵食,記得有師兄提過有間新埸係山東街,於是去試下

上到去,keeper哥哥先帶我入房,跟住問我有冇相熟囡囡,我話你介紹俾我

兩分鐘到,keeper哥哥帶咗個囡囡入嚟,話好好招呼,咁就佢啦,閂好門,囡囡幫我除衫,跟住帶我入浴室洗白白,沖完喺浴室先嚟水中蕭,吹咗
幾分鐘,囡囡同我講上床先玩

上到床囡囡問我做唔做後面,咁我話好,跟住反轉身,囡囡一路錫,錫到下面囡囡同我做毒龍鑽,囡囡鑽得我好舒服,鑽咗五分鐘,囡囡話反轉身做前面,先嚟同我車車先,跟住食我兩粒提子,之後同我吹蕭,吹到我好舒服,爭啲吹爆,吹咗大約十分鐘到,囡囡幫我上套做野,轉咗幾個post,車住出咗 ,囡囡幫我除套,攬多陣電話響,起身洗白白

出房前問囡囡名,囡囡叫小翠,出房keeper例牌問囡囡招呼得唔得,問keeper哥哥個價會做幾耐,keeper哥哥話個價會做一排,叫多啲上去

新場嚟講叫中上,房間裝修屬於酒店式,唯一唔好是地點太揚,對我來講問題不大,其他師兄或有問題,又多一個場選擇,小弟第一次出報告,寫得唔好唔好插

作者: jayshing    時間: 2010-11-27 19:17
thank you brother your report
好想試下但地點太揚啦
作者: ballballlover    時間: 2010-11-27 19:31
作者: kelvincyl    時間: 2010-11-27 19:38
thx~yfc報告

如果可以再描述多d囡囡, 咁就更加好
作者: yfc    時間: 2010-11-27 19:50
致波兄:囡囡身形細小,波波33b,c到,年齡大約二十尾到
作者: arsenal620    時間: 2010-11-27 20:09
作者: ballballlover    時間: 2010-11-27 20:29
作者: ballballlover    時間: 2010-11-27 20:31
作者: CHING-9NIHU    時間: 2010-11-27 23:21
Thanks C hing 豐彩 小翠report

其實金來閣同豐彩個位都好揚架, 但慾火焚身時, 都唔理得咁多, 急急腳行上去解釋
作者: jayshing    時間: 2010-11-27 23:24
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-11-27 23:21 發表
Thanks C hing 豐彩 小翠report

其實金來閣同豐彩個位都好揚架, 但慾火焚身時, 都唔理得咁多, 急急腳行上去解釋

夜晚我覺金來唔太揚wor
可能成日去所以唔覺瓜
作者: seak1982    時間: 2010-11-27 23:48
近排小弟大病,無哂心機出去食野!!等好返之後出去搵丹丹,小倩!
作者: ballballlover    時間: 2010-11-27 23:50
作者: ballballlover    時間: 2010-11-27 23:51
作者: seak1982    時間: 2010-11-27 23:53
香港夜生活    指壓與交友

女女相好似係個頂!!
作者: ballballlover    時間: 2010-11-28 00:00
作者: jjcc1914    時間: 2010-11-28 02:04
原帖由 ballballlover 於 2010-11-28 00:00 發表

Seak 兄,Thank you, look look sin!

好似有兩個小翠噃
9哥,又知道係上面果個
作者: soonerorlater    時間: 2010-11-28 02:54
下便果個小翠以前在浪漫做,名叫小倩,服務幾好,但完全飛機場,提唔起性趣!
作者: jjcc1914    時間: 2010-11-28 03:02
原帖由 soonerorlater 於 2010-11-28 02:54 發表
下便果個小翠以前在浪漫做,名叫小倩,服務幾好,但完全飛機場,提唔起性趣!

唔該晒soonerorlater,不過上面果個小翠都唔大得幾多
作者: ballballlover    時間: 2010-11-28 15:01
作者: ballballlover    時間: 2010-11-28 15:02
作者: CHING-9NIHU    時間: 2010-11-28 20:44
原帖由 jjcc1914 於 28/11/2010 02:04 發表

好似有兩個小翠噃
9哥,又知道係上面果個

靠估
同埋上面果個做得封面, 個場都應該會力推掛
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 23:46

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2