香港一世發論壇

標題: U娵高級按摩推拿保健女郎,專治肩周炎,有如大內高手 [打印本頁]

作者: leonardvq3    時間: 2020-8-18 12:57
標題: U娵高級按摩推拿保健女郎,專治肩周炎,有如大內高手
早兩日瞓歪頸兼周身好酸痛,想搵紅牌技師揼個靚骨,
見到囡囡U娵真人,樣貌標緻動人,風騷惹火,豐滑美乳,好有女人味,身材火爆,有波又有羅,美臀靚羅,曲線靚爆,笑容滿面熱情招呼,態度和藹可親又夠善解人意,招呼熱情周到,主動教好水溫叫我沖涼,出黎主動幫手抹乾身。
服侍我趴上床,開背有板有眼,手骨真係好夠專業水準,手勢一流,專治肩頸腰,一收一按有如大內高手金剛指法,絕對唔馬虎,上下用力推,推按完無曬疲勞,feel能量十足,全身都舒服曬,重頭戲前列腺保健,絕對不能錯過,骨精一定岩,厲害到不得了,令我自自然然硬起來,動作流暢自然,感受一身既輕鬆嘅剛柔合用!
And after r pat pat,好有觸電感,粉提美乳手感好到無得頂,飲足乳水,爽到佢飄飄欲仙出曬淫聲,個樣好鬼夠姣,BM做得好夠投入到位,邊磨夾邊係耳仔吹氣,銷魂熱情,讓我嘗盡萬般溫柔,正能到爆,癢到我頂天立地,兼有立體導航聲,夾腸仔至D子孫全部走咗出來,爽曬,事後我再去沖返個涼出來,給錢走人,下個禮拜我提前兩個小時約啦,紅萍幫到成千上萬的賓州,因電腦脖都治好,效果特別好,真是高手,真是專業!http://www.miss148.com/girl.php?GID=41137
作者: bigbird    時間: 2020-8-19 01:54
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: hk8899    時間: 2020-8-31 17:39
Tks for report
作者: steven0757    時間: 2020-9-2 00:45
nice sharing
作者: 夜貓    時間: 2020-9-3 16:21
謝謝推介
作者: peter77    時間: 2020-9-4 10:58
看來不錯
作者: 西方失敗    時間: 2020-9-5 18:34
Support report
作者: 精力哥    時間: 2020-9-7 12:07
一試無妨
作者: warrior    時間: 2020-9-9 01:28
又多一個選擇
作者: kong0613    時間: 2020-9-10 00:02
3q 3q
作者: 我愛一碌葛    時間: 2020-9-11 08:34

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2