香港一世發論壇

標題: 利華大廈太子U娵 [打印本頁]

作者: leonardvq3    時間: 2020-8-23 11:29
標題: 利華大廈太子U娵
掃樓好運氣食到件淫間極品嫩口白滑巨乳43寸天然真波2隻先揸得晒一邊波,嫩滑好揸唔舍得放手,唔食点對得住自己,年輕貌美索爆美少女,火辣性感身材,劲大大大對波波吸引死人熱情主動,有女友feel,目測二十多歲到,放電淫眼好健談,吹下水,幾细心體貼,無幾耐女女就淫爆開始摸手摸腳,吹我耳仔係耳邊講,我想要你兩次禁話跟住就坐係大脾上被我抱住来个重型車脾,口水多到呢,除衫沖涼再揸落去又大軟熟到好弹手,手感一流,果然饨天然43寸软綿綿好好揸,成副完美身材令我獸性大發,美女沖涼細心,漫游全身,互動性好強,粉紅乳頭情不自禁係啜,磨後背時手仔玩弄我既細佬,patpat磨大炮,濃密既小森林磨到我硬膠哂,好主動咁跪低火水簫,深喉最厲害,啜下龜頭,啜下蛋蛋,爽到暈,抹身上床再玩,女女由我頸開始,錫全身,舌功夫唔錯,再環保吹,條脷好勁,瘋狂打轉龜頭,吸力勁,淫眼相望,主動夾腸,忍唔住叫佢 幫手過膠,距話距天然西水多,唔洗用ky,抱住就開始狂插,愈吊愈激烈,西穴水源夠,堅窄西,轉女上,騎功大師級,波波跳下跳下,叫床聲真難頂,呀,呀,呀,好投入,望住佢個高潮淫樣好迷人,妹妹收縮得好快,距仲興奮過我,再轉推車大插,細佬下下鋤到最深,一邊揸波一邊吊西,插多幾下喪到爆精,爽哂!抱住休息一下,女女既嘴巴再次向我既小弟發岀戰書,唔叫唔放口試圖吹硬我,我宣布投降,沖涼比錢走人。http://www.miss148.com/girl.php?GID=41137
作者: 對穿祥    時間: 2020-8-24 00:39
worth try
作者: bigbird    時間: 2020-8-24 01:36
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: ek8266    時間: 2020-8-26 00:53
thank you sharing
作者: 阿豹    時間: 2020-8-31 01:23
有機會的話都要試試
作者: sp1060    時間: 2020-9-1 00:04
3q 3q
作者: 撻Q    時間: 2020-9-2 20:39
不妨一試
作者: 四驅郎    時間: 2020-9-4 00:38
tks for report
作者: 精力哥    時間: 2020-9-7 12:10
看來不錯
作者: warrior    時間: 2020-9-9 01:29
support report
作者: kong0613    時間: 2020-9-10 00:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2