香港一世發論壇

標題: Sm女皇鮮嫩口,深喉吹奏, 橫簫直笛,吹得夠窩心淫西水多 [打印本頁]

作者: leonardvq3    時間: 2020-8-26 14:55
標題: Sm女皇鮮嫩口,深喉吹奏, 橫簫直笛,吹得夠窩心淫西水多
洗楼中遇上入房見個 U娵高挑女皇走肥1米高女女身材夠高挑,面帶笑容感覺女女好相處,忍唔住馬上自己除衫,囡囡好主動咁嚟攬住我過來服侍我,一邊傾一邊幫我將未除完嘅底褲除埋,然後我當然唔懶都幫女女一件一件咁除,底褲除埋用手探下下面成手水,女女又揸佐揸我條撚硬硬哋,唔多講一齊入去沖涼,全身瘦底前後波推下,就開始幫我水蕭,用個手仔捉住我條嘢黎含吹應為我條嘢有D大塞入個口度舒服,條利起個龜頭猛咁轉,個手係咁玩袋跟住佢有食蛋蛋,翻到床上,先幫我錫lin,慢慢咁就錫到下面開始幫我吹左起身,吹功幾好,好比心機幫我吹,含到雪雪聲,又係咁望住我,吹簫功力好到家...乃到成個AV女優咁...唔知點形容...一個字:姣~吹完摸下個妹妹,天然水濕嗮,咁我又硬一硬,之後就叫佢上黎試下,細佬俾佢包住,有D情不自禁,可能谷精上腦。我覺得我要發洩下。俾佢騎咗冇幾耐,跟住我就自己黎,攬住條女出咗,真係屌得佢欲生欲死時候女女話我好犀利,話我屌得佢好舒服,佢从有好多MSM女皇女服務,可失小弟唔够時間沖涼赶住走 http://www.miss148.com/girl.php?GID=41137
作者: davidluk897    時間: 2020-8-27 00:18
3q ching
作者: bigbird    時間: 2020-8-27 01:36
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: wonglung39    時間: 2020-9-2 11:15
Support report
作者: done123    時間: 2020-9-3 09:59
有機會的話都要試試
作者: 喪標    時間: 2020-9-4 16:22
看來不錯
作者: BensonK    時間: 2020-9-5 13:38
1米高 ????????????????

作者: AAA1234    時間: 2020-9-7 16:51
Nice sharing
作者: warrior    時間: 2020-9-9 01:29
tks for report
作者: kong0613    時間: 2020-9-10 00:04
多謝包膠
作者: 關你蛋治    時間: 2020-9-11 00:06

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2