香港一世發論壇

標題: 金來閣- 雪碧 & 安琪 [打印本頁]

作者: 奧利哥    時間: 2010-12-2 01:28
標題: 金來閣- 雪碧 & 安琪
好耐無出過野La.... 呢排賭波賭到瘋狂 大上大落
結果臨崖勒馬,一個禮拜差緊人地2皮野,下個禮拜就揸緊成皮野

先前上左次一樓一,見返我女神,我同佢熟到唔會計住時間,計較比幾多$,
甚至佢問我唔帶套做好唔好? 當然一切依舊安全至上!

可能見返女神,口味獨特左,上左好幾次指壓,唔係太HAPPY
幾次都吹爆我就話走,完全無FEEL無心情!
加上唔知係咪有意玩野,我話要後生D,次次好成熟既我..
真係好失望,一次以為多師兄JA所以係咁,但兩次都係咁..
最離譜既係講對客經歷無所謂,唔好停哂手囉!!下下叫就唔好意思
唔好意思~我諗係時候轉一轉場了..
作者: PKFC    時間: 2010-12-2 01:39
師兄唔好灰心, 祝你下次食到好野
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 01:45
作者: Dennis    時間: 2010-12-2 01:49
雪碧我都試過一次~
佢都幾多野講嫁 見我報告都懶出 係我唔識寫囉~
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 02:06
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-2 03:07
原帖由 奧利哥 於 2010-12-2 01:28 發表

先前上左次一樓一,見返我女神,我同佢熟到唔會計住時間,計較比幾多$,
甚至佢問我唔帶套做好唔好 ...

奧利哥兄:
首先恭喜你再遇女神,講真我係好羨慕你,因為我到依家都仲未知道/遇上自己個女神,有人話初戀/暗戀嘅對象係女神,呢兩類嘅囡囡都遇過,不過可能年紀大咗,覺得不外如是,到而家,玩得好夾好激嘅就有好幾個,不過就稱唔上女神,只可以最近性伴而矣

另外,你標題所寫的囡囡,我食過安琪,吸手波上海妹,都幾勤力吓,而雪碧就只得dennis兄食過,
據聞兩個女仔都係窄鮑之人。
上咁耐指壓,暫時未遇過:囡囡吹爆就走,還要不只一次
作者: Dennis    時間: 2010-12-2 07:19
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 03:07 發表

奧利哥兄:
首先恭喜你再遇女神,講真我係好羨慕你,因為我到依家都仲未知道/遇上自己個女神,有人話初戀/暗戀嘅對象係女神,呢兩類嘅囡囡都遇過,不過可能年紀大咗,覺得不外如是,到而家, ...

雖然兩個都係窄!
如果10分滿分安琪我會比7分 / 雪碧就值5分

安琪就屬於服務型 服務的確唔錯
年齡大唔大真係各花入各眼 至少安琪好就得人
例如我唔鐘意玩毒龍 安琪唔會勉強你

反觀雪碧就岩岩相反
你越唔鐘意就越想同你試
好聽小小咪服務好囉!
難聽既係雪碧連尊重都未識 =.="

再加上雪碧口水多過茶咁
唔嫌貴既約佢出去過夜(如果雪碧冇問題既話)都OK既
至少成晚留留長可以比佢發表偉論!

寫到呢道 就算我有冇長期搵小雲都好
翻食安琪我都會考慮 雪碧就真係貪新鮮試下好啦

那當然對於長期翻食既我就緊係只會小雲啦∼
作者: Dennis    時間: 2010-12-2 07:26
原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 02:06 發表

照直寫咪得。我手寫我心嘛!

如果真係要我寫
相信會係我支持左金來閣四個半月咁耐最唔滿意既經歷!

始終囡囡都要搵食 我都唔想去到咁盡∼
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-2 07:38
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:19 發表

雖然兩個都係窄!

反觀雪碧就岩岩相反
你越 ...

釘哥:
多謝你寶貴資訊呀!!
安琪我覺得幾好嫁,除細CUP 同冇得車同咀之外,其餘真係無可挑剔,至正係隻鮑幾新淨吓
雪碧就未飲過,不過睇完你咁寫會過一輪再考慮佢喇..

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-2 07:42
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:26 發表

如果真係要我寫
相信會係我支持左金來閣四個半月咁耐最唔滿意既經歷!

始終囡囡都要搵食 我都唔想去到咁盡∼

期望你寫出不快經歷讓我們好抱不平啊!!
你的心情,我都好有共鳴

送個小寶寶畀你啦,小吉係小雲個弟弟,小寶寶先至係名副其實小雲嘅男朋友呀

作者: Dennis    時間: 2010-12-2 08:09
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 07:42 發表

期望你寫出不快經歷讓我們好抱不平啊!!
你的心情,我都好有共鳴

送個小寶寶畀你啦,小吉係小雲個弟弟,小寶寶先至係名副其實小雲嘅男朋友呀
http://www.kicks.cn/Article/UploadFiles/200907 ...

原來有個咁既角色 真係而家先知

關於雪碧 我返到屋企有時間就寫
當然我唔希望份報告影響到佢啦
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 08:54
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 01:49 發表
雪碧我都試過一次~
佢都幾多野講嫁 見我報告都懶出 係我唔識寫囉~

其實報告有咩都可照直寫, 長短冇所謂既  
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 08:55
原帖由 奧利哥 於 2010-12-2 01:28 發表

甚至佢問我唔帶套做好唔好 ...

奧利哥, 真係好耐都唔見你出現, 原來近排去開一樓一食野, 你方便既, 都可以去一樓一區出報告架
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 08:57
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:19 發表

雖然兩個都係窄!

反觀雪碧就岩岩相反
你越 ...

thx~dennis兄
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 11:53

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2