香港一世發論壇

標題: 美妙-叮叮及菲菲放完m假 [打印本頁]

作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 08:46
標題: 美妙-叮叮及菲菲放完m假
尋日收工, 山哥打比我, 話叮叮及菲菲岩岩放完m假, 開始返工, 有心食或想番食既ching又可以出動了
作者: diplomau2    時間: 2010-12-2 09:02
菲菲樣o.k ma? 水好多?可以3q ma ?  thank you
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-2 09:45
原帖由 diplomau2 於 2010-12-2 09:02 發表
菲菲樣o.k ma? 水好多?可以3q ma ?  thank you

K超級版主個4Q壯舉就係畀咗菲菲喇,咁你話佢掂唔掂丫
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-2 09:46
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-2 08:46 發表
尋日收工, 山哥打比我, 話叮叮及菲菲岩岩放完m假, 開始返工, 有心食或想番食既ching又可以出動了

K超級版主:

唔該晒,唔知叮叮有冇回歸金來閣呢
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 10:26
作者: tom_tom_wang    時間: 2010-12-2 10:42
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 09:46 發表

K超級版主:

唔該晒,唔知叮叮有冇回歸金來閣呢

前日打過去金來閣有話叮叮會返去做下(星期一二), 唔知係唔係真, 咁叮叮咪到時兩邊走?
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 12:04
原帖由 tom_tom_wang 於 2010-12-2 10:42 發表

前日打過去金來閣有話叮叮會返去做下(星期一二), 唔知係唔係真, 咁叮叮咪到時兩邊走?

呢樣我都唔清楚, 不過既然山哥打比我, 我估應該暫時係美妙返工既機會較大 , 如果有心想搵叮叮, 最好都係打定電話去問先出動
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-2 12:05
原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 10:26 發表
點食得哂

剩係長搵coco同小雪, 都夠我食了
作者: 淫虫EX    時間: 2010-12-2 12:57
叮叮好正嫁??
??
作者: Hamsup    時間: 2010-12-2 13:15
叮叮, 菲菲同小茹,唔知可以點比較呢?邊個身材正的呀,etc , etc ?
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 13:29
作者: Hamsup    時間: 2010-12-2 16:14
原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 13:29 發表

Depends on what you like:

叮叮 : Short but big balls

菲菲 : Tall and slim

小茹 : Balance

Oh, great and thanks Ball Hing.  How about their service?  I just know 菲菲 & 小茹 are like sex machines, and what about 叮叮?  It seems that 小茹 is worth for me to go for.
作者: ballballlover    時間: 2010-12-2 16:37
作者: Hamsup    時間: 2010-12-2 17:45
原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 16:37 發表

Tried 菲菲 & 小如 before but not 叮叮.

Some brothers said 小如 too aggressive, like raping them.

Yeah, I like I like, being rapped.
作者: scholesMUFC    時間: 2010-12-3 17:58
原帖由 tom_tom_wang 於 2010-12-2 10:42 發表

If at here i will go Because i unlike go to 美妙
作者: arsenal620    時間: 2010-12-3 18:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2