香港一世發論壇

標題: [疑案] 金來閣女黑e [打印本頁]

作者: samuelchankafai    時間: 2010-12-3 07:52
標題: [疑案] 金來閣女黑e
話說果日無野做,諗住去金來閣happy下,睇左兩件女之後,收到call要即閃,行出房間既時候!,我就話有事要走先!跟住個女肥婆叫我留低,話仲有好多靚女揀!我一路行一路話下次先!點知佢出口不但止!還出埋手!手口一齊用!係咁拉手拉腳叫我留低!由門口拉到落樓梯!好似乞丐咁問人攞飯食!非常之討厭,隻手仲俾佢整到紅9左!諗諗下我下次都費時再去金來閣啦!除非收到風佢走左啦!

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-3 08:00
原帖由 samuelchankafai 於 2010-12-3 07:52 發表
話說果日無野做,諗住去金來閣happy下,睇左兩件女之後,收到call要即閃,行出房間既時候!,我就話有事要走先!跟住個女肥婆叫我留低,話仲有好多靚女揀!我一路行一路話下次先!點知佢出口不但止!還出埋手!手口一 ...

乜師兄有咁嘅奇遇,我去咗咁耐指壓玩,除咗畀人修理個一次,未試過咁嘅熱烈招徠噃,

可否透露吓 貴寶號係乜野時間上去嫁???
作者: arsenal620    時間: 2010-12-3 10:38
作者: ballballlover    時間: 2010-12-3 12:23
作者: arsenal620    時間: 2010-12-3 12:25
作者: ballballlover    時間: 2010-12-3 12:27
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-3 23:47
肥B哥真係有計,唔止搵新囡囡叻,連女KEEPER都搵到幾個
作者: ballballlover    時間: 2010-12-4 02:05
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-4 02:32
原帖由 ballballlover 於 2010-12-4 02:05 發表

肥B話試下用女keeper會唔會比客有好d印象!

如果D 女KEEPER可以接埋客,咁就肯定好有印象
作者: arsenal620    時間: 2010-12-4 10:41
作者: arsenal620    時間: 2010-12-4 10:43
作者: ballballlover    時間: 2010-12-4 16:32
作者: ballballlover    時間: 2010-12-4 16:35
作者: samuelchankafai    時間: 2010-12-10 20:34
版主有邊個做完d衰野後,自己會認架?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2