香港一世發論壇

標題: [報告]金來閣-寶兒的濕吻 [打印本頁]

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 03:37
標題: [報告]金來閣-寶兒的濕吻
呢輪較小新囡報告,暫時得小曼報告,不過佢同詩詩、文文、寶兒、亞靜等都係午夜麗人,原本諗住星期五出擊,點知整損隻一陽指 ,捱到今日(星期一)終於頂唔順 ,一早十二點幾就衝咗去金來閣,上面得個蓮姐四萬咁口蕉呼我,睇塊板得三個囡囡:寶兒、可可、小甜,另外青青就吹緊簫。

蓮姐力推可可:19才,服務一絶,又指指小甜張AD相,不過我有D寒底,鍾意搵嘢驅風,咁就揀左寶兒。

蓮姐帶我上一層大房度,仲開部三仔畀我助吓興,我話畀佢聽要玩大鐘,閂門之後我即刻除淨條底橫等寶兒入嚟,過咗陣寶兒就入嚟,佢都接近1.6M,~30才,35B小粉,整體冇波波咁好肉,但係都肥美吓(幾乎可以攞米滋蓮一星奬),要走肥嘅就咪搞。
我評時出擊果陣,例牌放低兩樣嘢喺屋企,腦同要求。咁食囡冇要求,就自然乜都食得落,所以寶兒我都覺唔錯丫

寶兒一閂門,我就除清跟住幫寶兒除吊帶裙、奶罩同底橫,乘機攬吓錫塊面,順便啜吓咀仔,再試攞考吓路試,結果當然係一TAKE過 ,仲一攞就攞咗中型貨車牌添,我哋跳咗陣貼身舞就入去洗白白。

佢好仔細咁洗完前面,跟住搽咗好多澳雪落我條撚,D泡多到見到撚咁濟,又用隻手慢慢揩吓揩吓,猛話我碌柒粗長又夠勁,扑野一定HIGH到震,聽到我細佬面都紅埋仲伸直個頭 ,然後寶兒就攬我做BM,佢因生得矮,D毛毛淨係磨到我春袋,我坐底個身等佢可以磨碌鳩,我塊面同囡囡同一高度,自自然然咁錫頸、面同咀咀,小車,就咁車吓車吓 ,我捉實住寶兒屎忽用碌柒捽佢D陰毛,小車變中車,我慢慢啜寶兒條脷,再舔吓佢舌尖,舔到囡囡用條脷狂鑽我個口 ,鑽咗唔知幾耐,佢先拎轉身用屁股打磨條撚,我乘機鬆鮑同猜CUP手波,囡囡做咗個幾誘淫嘅芝士(姿勢):反手抱我頸+拎頭同我勁打茄輪,個豪華臀就繼續打磨工作... 洗埋背部,跟住同我水簫,吓吓都到幾深吓同啜親都磨住稜角位,定力少D都會 囡囡仲我條撚好好味,我就同佢講:你踎得咁辛苦(腳肥踎幾攰吓)不如上床再慢慢嘆我碌大柒啦

抺好身之後,就做例牌野:漫遊背脊、跟住轉身(我同寶兒講:你唔PDD喇,轉我個口好嗎?),佢即刻趴係我度鑽我個口...我同囡囡狂車幾分鐘再分開吸番啖氣,佢就開始用摩打脷鯉魚咀同我舔袋含撚吹吹簫,呢次仲爽過水中簫添,搞到我要反攻,同佢玩69式,招式就同以往一樣,不過寶兒好享受,但係佢會繼續吹而唔會停口,只不過係質隻鮑畀我慢慢舔,終於佢都頂唔順要我餵佢食大蕉

囡囡先坐蓮,坐晒之後,佢話好漲,我話好緊,總之就好爽好HIGH啦,寶兒用佢有力(肉)嘅UN 咗就話嚟咗,然後叫我喺上面,點解:我可以大力D插佢噃,我恭敬不如從命,佢張開雙腿畀我SET好位就入水簾洞,嘩佢下面真係好窄吓(唔知係咪我條柒大),感覺好似同22才囡囡開苞咁,何其緊窄。我有幾吓插入D,亞寶兒就已經話我頂到子宫(我唔想上演一幕子宫崩壞,就放慢動作,咁就仆街喇 ,抽插嘅時候碌撚畀佢個閪吸住咁,不特止囡囡攬住我、舔耳子、話老公我下面好痕好舒服,又叫左幾聲同我狂車,隻鮑加強吸力,就咁我條脷同碌柒畀囡囡啜住之下,插多幾十吓就將所有子孫射晒出嚟,寶兒好似FEEL到我爆漿就開左收音機夾吓夾吓

我爆咗之後,寶兒繼續抱住我、大開收音機、同我慢慢大車,而我就繼續插住隻窄鮑,直至第一個電話為止,我哋洗好身抺乾冇即著衫,佢坐喺我大肶同我大車,佢話我條脷好軟好好啜,同我車車好舒服....我哋著好衫再車到夠鐘先落樓。

寶兒返超級更,喺公司瞓嘅,日日做十六個鐘 ,連街都未出過 ,佢問我今日(星期一)係咪5號添

埋單時,蓮姐話詩詩同唯唯都係超級更,不過就冇寶兒咁好服侍
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 05:49
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 10:14
thank you JJ兄報告
好鬼正
只是大車就超好feel啦
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-12-7 10:15
蓮姐係番什麼時間?????
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 10:42
原帖由 恩尼斯達 於 2010-12-7 10:15 發表

好像是早班,夜晚八點前好像還見到她
真實時間唔清楚
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 10:49
作者: scholesMUFC    時間: 2010-12-7 10:54

Ching u like 蓮姐
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 11:46
JJCC兄, 照咁睇, 寶兒都有力問鼎金來閣4大淫娃之列 而且仲有窄鮑收音機, 中型車牌

不過我估身型同相頭可能美妙既4大淫娃會較好
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 11:50
Thank you "JJCC" hing, 真係好精彩report.  攪到我都好想去食野 , I have not eaten for a while la...
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 12:20
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:24
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 05:49 發表

燕窩等緊枝波板糖呀
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:28
原帖由 jayshing 於 2010-12-7 10:14 發表
thank you JJ兄報告
好鬼正
只是大車就超好feel啦

jayshing:
牌照科搬咗去金莎呀,勞煩你抽胸上去直接搵客服主任BOBO領取啦
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-7 12:33
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 12:28 發表

jayshing:
牌照科搬咗去金莎呀,勞煩你抽胸上去直接搵客服主任BOBO領取啦

唔好攞錯報販牌呀,如果唔係...
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 12:38
唉! 講起車牌, 今早考完唔PASS  要再考過, 要排到去出年2月
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 12:45
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 12:46
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 12:46
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 12:47
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:48

蓮姐風韻猶存,好多師兄都起痰,R君快D同蓮姐傾傾
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 12:49
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 12:50
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:51
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 11:46 發表
JJCC兄, 照咁睇, 寶兒都有力問鼎金來閣4大淫娃之列 而且仲有窄鮑收音機, 中型車牌

不過我估身型同相頭可能美妙既4大淫娃會較好

你講得啱,寶兒相頭就一般,可能佢返超級更,搞到身型咁啫,我夠件頭,食得落佢
作者: topfun    時間: 2010-12-7 12:53
JJ兄good job
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 12:54
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 12:46 發表

衰咩 ?
唔緊要啦 2 號牌通常都要考兩次

衰軚盤控制不當, 同埋冇留意路面交通情況, 不過算啦, 其實我都係預左要考2次既
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 12:54
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 12:50 發表

唔使等到2月, 今晚補考!!

可能星期六去搵COCO補考 呢次肯定PASS
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:55
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 12:38 發表
唉! 講起車牌, 今早考完唔PASS  要再考過, 要排到去出年2月

唔駛咁DOWN嘅,補多幾個鐘再考過,考車飲番力保健 / 葡萄適

今晚就一於搵個囡囡慰藉吓喇
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 12:58
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 12:51 發表

你講得啱,寶兒相頭就一般,可能佢返超級更,搞到身型咁啫,我夠件頭,食得落佢

因各有所好, 只要相頭唔太差, 而且玩得放同淫, 加埋隻窄鮑, 其實都已OK
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 12:58
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-7 12:33 發表

唔好同亞仙奴爭生意啦
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 13:01
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 12:55 發表

唔駛咁DOWN嘅,補多幾個鐘再考過,考車飲番力保健 / 葡萄適

今晚就一於搵個囡囡慰藉吓喇

其實我都預左 所以我都唔DOWN, 反而係個師傅仲DOWN過我

一於星期六搵番COCO去慰藉下先
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 13:01
原帖由 Hamsup 於 2010-12-7 11:50 發表
Thank you "JJCC" hing, 真係好精彩report.  攪到我都好想去食野 , I have not eaten for a while la...

隔咁耐,都要去做活塞運動喇,費事屈住谷住
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 13:04
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 12:47 發表

go fast!! waiting for your english report.

函濕兄識有手寫板嫁,不過寫得慢冇用咋
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 13:07
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 13:07
原帖由 topfun 於 2010-12-7 12:53 發表
JJ兄good job

你都好耐冇出報告喇,幾時出番個唯唯新人報告呀
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 13:11
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 13:07 發表

咁今晚(或星期六如果你忍到)補考時, 要注意軚盤控制, 道路濕滑, 唔好跣軚入左不準駛入個花園

呢次枝波棍有專人操控,考自動波實冇難度

個後花園等你去擴闊佢
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 13:22
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 12:20 發表
寶兒有廣告相喇

影得佢幾靚 (少少PS啫)
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 13:37
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 13:40
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 12:28 發表

jayshing:

ok, 我這星期看看時間
一定會出報告
我怕到時又無車
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 13:44
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-7 12:33 發表

我到依家都分唔得" B " 同 " C "
PS:我怕到時太緊張叫錯" 唔該CoCo "
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 13:46
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 13:47
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 13:49
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 13:46 發表
呢個考牌官好好淫架,包考到

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=59937&extra=page%3D1

C小姐好像容易D考 wor
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 13:52
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 13:54
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 13:52 發表

睇你技術囉!

無咩信心
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 13:56
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 12:47 發表

go fast!! waiting for your english report.

Yes, I may go today, but not sure yet.  Hahaha
I am expecting 小雪,hope she is here today.
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 13:57
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 13:01 發表

其實我都預左 所以我都唔DOWN, 反而係個師傅仲DOWN過我

一於星期六搵番COCO去慰藉下先

Why wait until Saturday ar?  Didn't you say going tonight ma?
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 13:59
原帖由 Hamsup 於 2010-12-7 13:56 發表

Yes, I may go today, but not sure yet.  Hahaha
I am expecting 小雪,hope she is here today.

Waiting for your Report
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 14:03
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 12:50 發表

唔使等到2月, 今晚補考!!

Yes, K hing must do!!!!
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-7 14:04
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 12:48 發表

蓮姐風韻猶存,好多師兄都起痰,R君快D同蓮姐傾傾

我睇下請佢去金莎出山~~~
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:04
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:05
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 14:05
原帖由 jayshing 於 2010-12-7 13:44 發表

我到依家都分唔得" B " 同 " C "
PS:我怕到時太緊張叫錯" 唔該CoCo "

食少日煙,擦靚棚牙,入閘咬定十粒易極,包你一TAKE過
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 14:06
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 13:01 發表

隔咁耐,都要去做活塞運動喇,費事屈住谷住

Will try to relief my ""蟲蟲" today if I can squeeze sometime today
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:06
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:08
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 14:09
原帖由 Hamsup 於 2010-12-7 14:06 發表

Will try to relief my ""蟲蟲" today if I can squeeze sometime today

滴定眼藥水等睇你個小雪報告
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 14:12
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 14:09 發表

滴定眼藥水等睇你個小雪報告

I am afraid you will be disappointed becasue I may be too lazy to write.
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 14:17
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 14:05 發表

終有一日我會鍛練好 , 唔會再成為你哋嘅取笑對象

Nobody 取笑你 wor, take it easy la, 年輕人
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:18
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 14:27
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 14:04 發表

我第一次考都係衰軚盤控制不當 , 仲有轉彎位置不正確

同我差唔多, 我都係衰埋呢2個
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 14:29
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 13:07 發表

咁今晚(或星期六如果你忍到)補考時, 要注意軚盤控制, 道路濕滑, 唔好跣軚入左不準駛入個花園

我又唔係肥C伯, 應該唔會入錯花園 不過道路就一定濕滑, 我要小心控制
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:30
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 14:31
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 13:11 發表

呢次枝波棍有專人操控,考自動波實冇難度

個後花園等你去擴闊佢

到時都幾忙下, 隻手又唔得閒, 個口亦都唔得閒, 連支波棍都好唔得閒, 真係一心三用
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 14:32
原帖由 Hamsup 於 2010-12-7 13:56 發表

希望你今日食到小雪, 不過佢通常8點左右先返工
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 14:33
原帖由 Hamsup 於 2010-12-7 13:57 發表

Why wait until Saturday ar?  Didn't you say going tonight ma?

我唔想截A兄糊, 所以今日應該唔出動, 等到星期六先出動
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:36
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 14:46
Eric 仔, are you going today, to re-eat your favourite Chocolate?  You see, everybody is concerning about your feeling, so nobody 取笑你 leh
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 14:48
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:48
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 14:50
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 15:30
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 14:33 發表

我唔想截A兄糊, 所以今日應該唔出動, 等到星期六先出動

今日先星期二,你忍到嫁拿
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-7 15:31
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 14:31 發表

到時都幾忙下, 隻手又唔得閒, 個口亦都唔得閒, 連支波棍都好唔得閒, 真係一心三用

K超版係大師傅,冇難度啦
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 15:35
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 15:42
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 15:30 發表

今日先星期二,你忍到嫁拿

應該忍到既, 呢幾日較忙, 又要學車, 所以都想休息下

唉!鬼叫之前幾個月唔急清既PAPER WORK推晒係度未做(因之前返工時間成日上呢度吹水, 都冇心機理, 就愈推愈多, 有排先清得晒 ), 所以而家要還, 因而家係12月, 要努力清番之前既PAPER WORK,  所以可能唔可以之前咁成日上黎 不過有時都要偷雞上黎RELAX下既
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 15:45
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 15:31 發表

K超版係大師傅,冇難度啦

我點勁都唔及JJCC兄你既功夫咁勁, 真正既大師傅非你莫屬
作者: Hamsup    時間: 2010-12-7 15:46
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 15:42 發表

應該忍到既, 呢幾日較忙, 又要學車, 所以都想休息下

唉!鬼叫之前幾個月唔急清既PAPER WORK推晒係度未做(因之前返工時間成日上呢度吹水, 都冇心機理, 就愈推愈多, 有排先清得晒 ), 所以而家要還, 因而家 ...

努力呀 K-Hing, Miss Chocolate is waiting for your ga, but can't wait til this Saturday wor, too long la.
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 15:47
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 15:35 發表

一棍三式, 攻上, 下, 後三路!!

應該係攻上(口), 中(波), 下(鮑),  三路先岩
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 15:49
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 14:36 發表

多謝 k 版主

依家出去旺角買野先
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 15:52
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 15:53
原帖由 jayshing 於 2010-12-7 15:49 發表

依家出去旺角買野先

JAY兄你又想刺激A兄  不過如果今日有人搶先送頸巾比COCO, 唔知A兄聽日會點呢?
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 15:54
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 15:52 發表

你唔係等星期五先出擊 bobo 咩

這個星期晚晚還要食飯 ( 生日飯 )
得今天得行咋 去找CoCo先
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 15:55
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-7 15:53 發表

JAY兄你又想刺激A兄  不過如果今日有人搶先送頸巾比COCO, 唔知A兄聽日會點呢?

你又知我買左頸巾
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 15:56
原帖由 jayshing 於 2010-12-7 15:54 發表

這個星期晚晚還要食飯 ( 生日飯 )
得今天得行咋 去找CoCo先

咁你記住買定少少野食同頸巾上去 點知A兄聽日上去見到COCO時, 已帶緊一條頸巾 到時A兄見到就.....

作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 15:59
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 16:01
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 15:59 發表

我落咗 booking , 俊哥聽電話的

你係今日出動定係明天出動? 咁快落定BOOKING
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:03
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:03
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 16:03
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:05
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-7 16:05
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 16:03 發表

唔話你知 可能係 book 星期六

A兄大個仔了, 而家學識人玩神秘 , 不過今日同聽日都好, A兄你放心, 我都唔會截你糊既, 你放心去馬
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 16:05
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 16:06
原帖由 arsenal620 於 2010-12-7 15:59 發表

我落咗 booking , 俊哥聽電話的

怪唔知無得Book 6:15啦
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 16:07
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:08
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 16:08
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:08
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 16:08
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 16:07 發表

first night ma!!!

你咁叻, 下次唔教你!

教我得唔得
作者: jayshing    時間: 2010-12-7 16:09
原帖由 ballballlover 於 2010-12-7 16:08 發表

唯有返金來閣食包飲茶!

你...................
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:09
作者: arsenal620    時間: 2010-12-7 16:12
作者: ballballlover    時間: 2010-12-7 16:12

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2