香港一世發論壇

標題: [報告]零Q隊長大戰金沙Lina~~~~~( 更新左Lina個衣著和外型 ) [打印本頁]

作者: jayshing    時間: 2010-12-10 12:22
標題: [報告]零Q隊長大戰金沙Lina~~~~~( 更新左Lina個衣著和外型 )
這個星期好忙,晚晚還要食生日飯,跟本唔容易就到時間出動 , 但見到今天(星期四)夜晚食飯前還有小小時間米想去金沙看看
唔洗講,許多人都知我目標是BoBo/Happy ,怎知兩個休假 ,都唔知是否見到我寫想去找她們所以唔開工 , 但見到更表還有Lina
見到廣告好鬼正又大波 ,唔洗想就book好時間去,但原本心情好好怎知,怎樣去到車站無車,仲要搭車去到中環搭MTR,去到旺角時,不自然行左A2 ,跟住想一想,好像金沙不是這邊Wor,跟住開住地圖去行,去到目的地,其實個心情開始down左 ,但book好又唔想唔去,所以沖上去
上到去見唔到俊哥,跟住就同另一個Keeper講book好時間,OK 等一等,在等其間見到許多囡囡 個個都好正( Outlook ), 見到DIDI 好正Wor
可惜今天女主角是lina ,不是的話一定要她 , 跟住Keeper帶我入房, 見到今晚個女主角~~~~~~~~~ Lina

見到她時,外表眼大大,小小厚的嘴唇, 好正wor,身型160cm好Slim,可能我自己很少看相頭,基本性大波咩都得,但今天lina好唔同,實在太正啦
跟住大家開始解甲去沖涼,OH~~~~~SHIT,原來自己唔記得帶私伙梘液, 跟住Lina就慢慢幫我洗澡,沒有其他服務,沖完就出去,但個時有d寒,我就快快手用毛巾包住Lina,唔想她凍親 ,跟住她就用好奇怪眼光看住我,可能很少男人這樣瓜,跟住大家就上床
上到床再看清楚她,嘩~~~~ 和我以前個女朋友有8成像只是沒有lina這麼高,再看看她奶奶 好大,自己開始忍唔住模奶奶
但她好像無咩感覺 ,跟住我開始想咀佢,但她"備"開,她自己就說原來她有小小病,感"務"唔想野到我wor ,所以我都唔想強迫,無所謂啦,跟住見到她無咩精神,
原來這兩日有小小病,兩天食不到東西加上睡唔到 , 這時候小JJ就開始軟 ,跟住我就和她說不如快快做完啦,我做得唔多,1Q多 ,就可以談天吧,她開始用手指去刺激我"LinLin",但我無咩感覺,她就問怎樣先可以刺激到我,我就指住自己個咀,她就kiss左我 ,跟住開始叫她幫吹,她開始時用熱水幫我,OH~~ 好熱 但感覺她唔太熟手,無所謂啦,叫她唔洗用暖水就可以,她就慢慢幫我吹,這時候小JJ又開始起身囉,跟住忍唔住上套沖~~~
先來個女上男下,嘩~~個感覺唔錯,有小小窄,我就慢慢插,她又好enjoy,這時候再咀佢,但又無可能雙手唔郁架,米可以玩她對奶奶 ,嘩~~好正好軟,仲要是 light brown , 跟住換個坐蓮, 這時候就出"波版糖"技能," 一口啜二lin " ,但她太滑啦,加上又一面做,"冼"左出來, 但這個時間小JJ仲話無咩感覺Wor, 就換上男上插,再來一個打"裝",一樣無感覺, 唉~~~ , 再換個狗仔, Shit, 她有d窄,好容易"冼"出來,死火再插唔到就軟啦,跟住自己再站高dd,用"騎牛牛"來插,成功插到,但"騎牛牛"雙手就唔可以捉住條腰,所以雙手就"柞"住她對波來做,但一樣無咩感覺,自己再捉住她雙臂來做,但這個moment正就正,但感覺她會好辛苦,跟住大約做接近15分鐘左右,腳開始好軟,我自己就開始停囉 ,跟住她就說是否又換其他,我就說唔洗,她就問洗唔洗幫打,我就無所謂,她落左d油幫我打可惜一樣唔出,我就Giveup ,跟住就和她談天,她自己又有小小病,我就行開一邊食煙 唔想迫她聞 ,但她不停叫我坐在她身邊,我只好快快食完再談天,但見到她無咩精神好疲倦,跟住我捉佢上床幫她按摩. 按左陣時間就到,我自己都無再沖涼,就穿衣服走人,在其間問左她甚麼時間再見,她就問我囉電話可否有時間打給我,我就無咩所謂俾左佢,可能她剛剛來香港,許多地方唔熟瓜

PS: 金沙Lina,身型唔錯,眼大大,相頭好正,Age26-28,技巧方面就麻麻地,加上感覺和"多多"一樣,返PART TIME,供應有限,要食襯早喇
      昨天她就這個衣著和外型

作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 12:33
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 12:35
原帖由 arsenal620 於 2010-12-10 12:33 發表
我都好想 Coco 問我攞電話

話時話,我真是無咩mood想試CoCo
但DiDi就想 真是好正
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 12:37
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 12:38
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 12:44
原帖由 arsenal620 於 2010-12-10 12:37 發表
我第二次搵 Coco 時 佢又係病 , 一沖完涼 我都即刻用毛巾披落佢膊頭度 啱啱今星期去嗰晚都有咁做
仲有雖然佢同我講佢病 , 但我都冇理照樣咀 佢仲問我唔驚咩 我話唔緊 ...

勁Wor A兄開始知道怎做 教下我好Wor   
我自己覺得怎玩都好,有時照顧D囡囡都好架
話就話唔太重要,但依家開始凍,加上她們許多時間無穿衣服,所以用毛巾披落佢膊頭度都是好正常動作, 俾她們知道你關心她們
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 12:51
jayshing 真係慘,要女冇女,有女冇車,有插冇爆,油打唔出

P.S.感冒唔想"惹"我,避開,揸住,跣出來

今日派晒分,今晚補番分畀你
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 12:53
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 12:35 發表

DIDI乜嘢身型咁吸引,唔通係中囡啱你FEEL???
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 12:59
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 12:53 發表

DIDI乜嘢身型咁吸引,唔通係中囡啱你FEEL???

都Slim架
加上唔太高
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 12:59
JAY兄終於試到LINA

希望在明天, 今次0Q者,  下次一定出到1Q既, 可能到時仲有機會梅開二度
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 13:00
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:02
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 12:51 發表
jayshing 真係慘,要女冇女,有女冇車,有插冇爆,油打唔出

P.S.感冒唔想"惹"我,避開,揸住,跣出來

今日派晒分,今晚補番分畀你

其實lina開始小小避,可能她知道自己病,加上我唔太喜歡出聲先,
但跟住warmup好跟本無咩避,都咀左許多下
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 13:04
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 12:59 發表

都Slim架
加上唔太高

DIDI矮過LINA嗎??
照咁睇你鍾意D細細粒嘅囡囡(e.g. CoCo)係咪呢??
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 13:06
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 13:02 發表

其實lina開始小小避,可能她知道自己病,加上我唔太喜歡出聲先,
但跟住warmup好跟本無咩避,都咀左許多下

隊長:
下次等lina好番可能變番自動波,到時你再番啅會好好feel
你都有抄番佢牌嘛?
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:10
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:04 發表

DIDI矮過LINA嗎??
照咁睇你鍾意D細細粒嘅囡囡(e.g. CoCo)係咪呢??

YES, 細細粒好玩D
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:15
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:06 發表

隊長:
下次等lina好番可能變番自動波,到時你再番啅會好好feel
你都有抄番佢牌嘛?

其實她唔錯架,相頭又正,但唔會這麼快番啅住,我想飲茶
我無抄,俾左電話佢就打左俾我囉
自己無save到
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 13:16
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 13:10 發表

YES, 細細粒好玩D

咁即係0茶喺小盒唔係375ml
終於有樣愛好同你唔同,我鍾意高番D有少少肉
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 13:17
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 13:15 發表

其實她唔錯架,相頭又正,但唔會這麼快番啅住,我想飲茶
我無抄,俾左電話佢就打左俾我囉
自己無save到

做乜唔SAVE?? 驚沉嗎??
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:28
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:16 發表

咁即係0茶喺小盒唔係375ml
終於有樣愛好同你唔同,我鍾意高番D有少少肉

YES,其實我自己都喜歡高大
但Lina都有160cm, 狗仔有d吃力
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:31
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:17 發表

做乜唔SAVE?? 驚沉嗎??

唔會沉wor
我都唔知save來做咩 又唔會約出來開房wor
昨天她問我時,米俾佢囉她想找我米找我囉,我個人麻麻主動  
PS: 為甚麼coco唔問我囉wor 學a兄先

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 13:46
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 13:28 發表

YES,其實我自己都喜歡高大
但Lina都有160cm, 狗仔有d吃力

睇AD話0茶得150CM噃,你又話鍾意高大
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 13:54
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:46 發表

睇AD話0茶得150CM噃,你又話鍾意高大

YES,喜歡高大,但試完lina感覺都ok
但bobo 就可能唔得囉
擰茶是150左右,但和她玩狗仔好正架,我想點她就自動配合,超Fit

PS: 剛剛製作左icons俾自己
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 14:03
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 14:06
jayshing:
唔想做隊長,就食嘢補吓身。

好似我而家食緊呢樣咁

作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:10
原帖由 arsenal620 於 2010-12-10 14:03 發表

又學我做咩 ? 你都有人主動問攞電話啦 我幾慘

講下笑咋
可能下星期coco問你囉
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:11
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 14:06 發表
jayshing:
好似我而家食緊呢樣咁

我食唔到架
頂胃好辛苦
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 14:15
唔識食~~~不知幾好味

同食撻一樣咁正
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 14:30
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 14:06 發表
jayshing:

好似我而家食緊呢樣咁

JJCC兄, 你都有玩近排好HIT既麥記大富翁
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:32
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 14:30 發表

話時話今天"波版糖"好靜wor
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 14:35
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 14:32 發表

佢去咗食藥
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 14:36
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 14:30 發表

,仲食咗幾個加大餐添
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:40
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 14:36 發表

,仲食咗幾個加大餐添

一定只有你自己一個人食
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 14:41
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 14:32 發表

可能冇藥食, 有少少唔舒服, 成日心掛掛
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 14:42
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 14:36 發表

,仲食咗幾個加大餐添

好彩我受到引誘冇去食, 如果唔係一開始左個頭實局住狂食, 所以我呢排都唔會去食麥記
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-10 14:43
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 14:40 發表

一定只有你自己一個人食

咁又唔係,同人SHARE嘅,不過日日食都有D厭
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:54
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 14:41 發表

可能冇藥食, 有少少唔舒服, 成日心掛掛

一定啦
你看兩個囡囡都頂唔到一個小LuLu
可能依家靜雞雞去左金來茶餐廳食飯中
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 14:54
轉咁多post可能更難有FEEL~
下次有FEEL果個POST就KEEP住,應該會入到波~~~
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 14:57
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-10 14:54 發表
轉咁多post可能更難有FEEL~
下次有FEEL果個POST就KEEP住,應該會入到波~~~

我知,所以用狗仔囉,但做到腳仔軟
開始要跑下步先得
仲要俾lina笑我個啤酒肚
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 14:57
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 14:54 發表

一定啦
你看兩個囡囡都頂唔到一個小LuLu
可能依家靜雞雞去左金來茶餐廳食飯中

係BALL兄角度黎講, LULU真係可以一個頂10個

你地一見BALL兄行開左就拎佢黎講笑, 等BALL超版番黎, 你地就知味道

作者: jayshing    時間: 2010-12-10 15:03
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 14:57 發表

係BALL兄角度黎講, LULU真係可以一個頂10個
你地一見BALL兄行開左就拎佢黎講笑, 等BALL超版番黎, 你地就知味道

我唔怕wor
鬼叫佢成日笑我 ,依家都唔報仇
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 15:09
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 14:57 發表

我知,所以用狗仔囉,但做到腳仔軟
開始要跑下步先得
仲要俾lina笑我個啤酒肚

咁要去做多D"運動"啦~~~e.g.指上壓
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 15:16
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 15:20
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 15:23
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-10 15:09 發表

咁要去做多D"運動"啦~~~e.g.指上壓

Ryan 你這星期有咩行動先
很少報告出wor
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 15:23
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 15:27
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 15:23 發表

Ryan 你這星期有咩行動先
很少報告出wor

係喎, RYAN兄近排都少出新囡報告 幾時出番個先
作者: Hamsup    時間: 2010-12-10 15:39
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 12:35 發表

Yes ar, DiDi quite sweet ga, and her skill is quite good too.  She could finish me off with 2Q easily last time.  Go and try try la.  I won't re-eat her becasue she is too small in size for me lu.
作者: Hamsup    時間: 2010-12-10 15:40
Me too, 今日派晒分,tomorrow補番分畀你
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 15:48
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 15:27 發表

係喎, RYAN兄近排都少出新囡報告 幾時出番個先

真係唔好意思...
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 15:50
原帖由 arsenal620 於 2010-12-10 15:20 發表

我會睇對手 , 佢肯俾我未必會抄低 , 又或者佢想要我未必會想俾

都係交換下電話,冇乜大不了,禮貌上人地問我會俾
如果我想我會主動問LO~
作者: Hamsup    時間: 2010-12-10 15:50
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 12:22 發表
這個星期好忙,晚晚還要食生日飯,跟本唔容易就到時間出動 , 但見到今天(星期四)夜晚食飯前還有小小時間米想去金沙看看
唔洗講,許多人都知我目標是BoBo/Happy ,怎知兩個休假 ...

Nina should be quite good.  I heard that she has moved to another 指壓 to work tonight, she thinks you are a good guy and that's why she ask you for the number.
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 15:57
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 16:02
原帖由 arsenal620 於 2010-12-10 15:57 發表

有時主動問 , 佢未必會想俾你
又真係會好似 jay 兄咁講唔知打俾佢做乜 , 反而等佢主動拎你電話仲好 , 由佢哋打俾你

咁應該唔會啦~~~hahaha
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 16:04
原帖由 Hamsup 於 2010-12-10 15:39 發表

Yes ar, DiDi quite sweet ga, and her skill is quite good too.  She could finish me off with 2Q easily last time.  Go and try try la.  I won't re-eat her becasue she is too small in size for me lu.

hamsup兄如果我無Book到lina的話,我一定想試DiDi,佢個outlook太正啦
加上又唔高 相頭又正 ,有時間一定找佢先得

作者: jayshing    時間: 2010-12-10 16:07
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-10 16:02 發表

咁應該唔會啦~~~hahaha

你條友米借d依講其他野wor
快出下報告好wor
PS:以前你都迫得我多囉 依家仲唔到我借d依報仇
作者: arsenal620    時間: 2010-12-10 16:07
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 16:18
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 16:07 發表

你條友米借d依講其他野wor
快出下報告好wor
PS:以前你都迫得我多囉 依家仲唔到我借d依報仇

等我又抽下水先, 我出左小曼報告, JAY兄都出左LINA報告, BALL兄仲勁, 一晚出左娜娜同文文報告, 我地都出晒新囡報告, 係差你一個
作者: ballballlover    時間: 2010-12-10 16:41
作者: ballballlover    時間: 2010-12-10 16:43
作者: ballballlover    時間: 2010-12-10 16:46
作者: chun841007    時間: 2010-12-10 16:49

我尋晚都想去試下coco同埋didi架,唯有下次啦..
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 16:50
原帖由 ballballlover 於 2010-12-10 16:46 發表

有d野wor
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 16:54
原帖由 chun841007 於 2010-12-10 16:49 發表

我尋晚都想去試下coco同埋didi架,唯有下次啦..

CHUN兄其實你喜歡d咩型
相頭,身型或服務
我自己覺得金沙真是許多正囡囡,加上個outlook唔錯
你有時間可以看看 或可以問下金沙Agent Super K
作者: chun841007    時間: 2010-12-10 16:56
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 16:54 發表

CHUN兄其實你喜歡d咩型
相頭,身型或服務
我自己覺得金沙真是許多正囡囡,加上個outlook唔錯
你有時間可以看看 或可以問下金沙Agent Super K :148lo ...

我比較相頭行先,之後係身形,服務最後啦...
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-10 17:00
原帖由 jayshing 於 2010-12-10 16:50 發表

有d野wor

BALL兄9成9已去左食解藥
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 17:03
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 17:00 發表

BALL兄9成9已去左食解藥

在CHUN兄文文報告講左d野
作者: ballballlover    時間: 2010-12-10 17:15
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-10 17:31
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-10 16:18 發表

等我又抽下水先, 我出左小曼報告, JAY兄都出左LINA報告, BALL兄仲勁, 一晚出左娜娜同文文報告, 我地都出晒新囡報告, 係差你一個

有大家我就放心啦~~
作者: jayshing    時間: 2010-12-10 18:19
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-10 17:31 發表

有大家我就放心啦~~

作者: ballballlover    時間: 2010-12-10 19:55
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 00:02
原帖由 ballballlover 於 2010-12-10 19:55 發表

Kawai 呢

講真個look和這個一樣
眼大大,又帶帽
頭髮和這個一樣這樣set
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 00:41
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 00:02 發表

講真個look和這個一樣
眼大大,又帶帽
頭髮和這個一樣這樣set

如果比例跟足個圖都可愛吓
作者: chun841007    時間: 2010-12-11 05:23
係咪真架?我睇相感覺好似唔好得喎..
作者: chun841007    時間: 2010-12-11 06:03
K板主...我想問coco同埋DiDi相頭如何...?
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 07:46
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-11 00:41 發表

如果比例跟足個圖都可愛吓

怎講好,我又唔老吹
我自己好容易忘記囡囡相頭 ( 連擰茶都唔太記得 )
但她真是和這個look 有7,8成接近 ( 我有說她小小像我ex )
一樣眼大大,小小厚的嘴唇加上帶帽,頭髮一樣這樣set 加上細不是好大 ,但有化裝
jj兄你知我d Taste 啦
可能要問下K版有無見個Lina
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 08:44
原帖由 chun841007 於 2010-12-11 06:03 發表
K板主...我想問coco同埋DiDi相頭如何...?

COCO同DIDI相頭都唔差, DIDI就細細粒, 樣都幾得意, 而COCO就望落好順眼, 愈望愈靚個隻(當然我成日番食, 所以不能作準 ), 你可以上去睇睇先決定
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 08:45
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 07:46 發表

怎講好,我又唔老吹
我自己好容易忘記囡囡相頭 ( 連擰茶都唔太記得 )
但她真是和這個look 有7,8成接近 ( 我有說她小小像我ex )
一樣眼大大,小小厚的嘴唇加上帶帽,頭髮一樣這樣set 加上細不是好大 ,但 ...

冇記錯, JAY兄張圖都幾似, 衣著同髮型, 加埋一對大眼
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 09:58
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 08:44 發表

COCO同DIDI相頭都唔差, DIDI就細細粒, 樣都幾得意, 而COCO就望落好順眼, 愈望愈靚個隻(當然我成日番食, 所以不能作準 ), 你可以上去睇睇先決定

DiDi 好鬼正架
K版我想問問DiDi是否好young
星期四我看得唔清
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 10:02
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 09:58 發表

DiDi 好鬼正架
K版我想問問DiDi是否好young
星期四我看得唔清

可能佢細細粒, 所以比人感覺會YOUNG D, 不過對你黎講, 應該問題唔大
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 10:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 10:02 發表

可能佢細細粒, 所以比人感覺會YOUNG D, 不過對你黎講, 應該問題唔大

K版真明白我
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 10:09
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 10:06 發表

K版真明白我

不過你近排咁忙, 相信要等到下年先有時間去出動
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 10:29
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 10:09 發表

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 11:04
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 10:09 發表

依家金莎仲有冇風情中女,類似可兒咁款,可兒食過,感覺有點懶
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 11:08

下星期再會冷D,天寒地凍去指壓真係怕怕冷親,嗰D暖風機細到淨係吹個細頭
指壓醒目少少就應事先開住部暖風機整暖間炮房
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 11:15
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-11 11:04 發表

講真,我自己覺金來d囡正好多
話就話自己1Q多,但起馬唔會這麼DUM時間
可能我自己喜歡快快先做,跟住先再慢慢談下天
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 11:17
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-11 11:04 發表

印象中好似未有, 等我幫你留意下, 如果一有發現, 就第一時間通知你
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 11:18
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 11:15 發表

講真,我自己覺金來d囡正好多
話就話自己1Q多,但起馬唔會這麼DUM時間
可能我自己喜歡快快先做,跟住先再慢慢談下天

咁你睇完多多報告,有冇得同金來閣D女揮丫
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 11:21
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 11:17 發表

印象中好似未有, 等我幫你留意下, 如果一有發現, 就第一時間通知你

辛苦金莎特派情報員 --- K超版
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 11:21
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-11 11:08 發表

下星期再會冷D,天寒地凍去指壓真係怕怕冷親,嗰D暖風機細到淨係吹個細頭
指壓醒目少少就應事先開住部暖風機整暖間炮房

其實唔止客人, 囡囡亦都會好易冷親, 但因為暖風機長開始終都會好熱, 為左安全, 儘量都唔會長開, 都要比部機休息一下, 所以事先開住部機就較難做到
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 11:27
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-11 11:18 發表

咁你睇完多多報告,有冇得同金來閣D女揮丫

我唔知怎說
金沙俾我感覺是外型唔錯,衣著唔錯,仲好正
金來俾我感覺無咩外型衣著,但一進來就可以開波,唔覺dum時間囉
但自己喜歡金來多d,可以話服務好好多
還有我對我來相頭唔太重要囉,基本上順眼就可以,
但自己沒有嘗試去金沙所以先試lina
如果再俾我去金沙的話,可能找DiDi/Happy 囉
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 11:30
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 11:21 發表

其實唔止客人, 囡囡亦都會好易冷親, 但因為暖風機長開始終都會好熱, 為左安全, 儘量都唔會長開, 都要比部機休息一下, 所以事先開住部機就較難做到

Super K ,為左囡囡唔好這麼容易冷親,你就日日上去抱住d囡囡,俾d溫暖她們啦
如要幫手我都可以來架
作者: ballballlover    時間: 2010-12-11 11:33
作者: arsenal620    時間: 2010-12-11 11:34
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 11:34
原帖由 jayshing 於 2010-12-11 11:30 發表

Super K ,為左囡囡唔好這麼容易冷親,你就日日上去抱住d囡囡,俾d溫暖她們啦
如要幫手我都可以來架

咁等我今日上去比D溫暖囡囡先
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 11:35
原帖由 arsenal620 於 2010-12-11 11:34 發表

佢應該唔係指金來閣嗰個可兒

A兄, 你今次咁醒
作者: ballballlover    時間: 2010-12-11 11:36
作者: ballballlover    時間: 2010-12-11 11:37
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-11 11:43
原帖由 ballballlover 於 2010-12-11 11:37 發表

我3連食之後wingwing地!

證明你3連食好HIGH, 到而家仲回味緊
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-11 11:44
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 11:21 發表

而家D暖風有過熱保護裝置,有D會有時間制好安全嘅,
不過當然要長開嘅話,用暖爐會抵D
作者: jayshing    時間: 2010-12-11 11:45
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-11 11:34 發表

咁等我今日上去比D溫暖囡囡先

俾邊個先

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2