香港一世發論壇

標題: 新人一問 [打印本頁]

作者: xfactor    時間: 2010-12-13 19:18
標題: 新人一問
我見有數間指壓是分兩樣價錢  如美妙 分390 430  請問有什麼分別

另外 有沒有師兄有介紹  我比較喜歡 陽光膚色的 有介紹的話就先謝謝你們了

我希望第一擊就是美妙的阿CAT或叮叮 希望會在聖誕出擊  希望師兄們提供這兩位的意見~萬分感謝
作者: jayshing    時間: 2010-12-13 19:35
原帖由 xfactor 於 2010-12-13 19:18 發表
我見有數間指壓是分兩樣價錢  如美妙 分390 430  請問有什麼分別

另外 有沒有師兄有介紹  我比較喜歡 陽光膚色的 有介紹的話就先謝謝你們了

我希望第一擊就是美妙的阿CAT或叮叮 希望會在聖誕出擊  希望師兄們提 ...

390 / 45 , 430 / 70 分鐘 , 基本性去到keeper 會問玩咩鐘, 我覺得只有$40不如玩大鐘, 等你開始時玩得開心d, 還可以2Q up
你可以先試叮叮,基本是許多師兄都說唔錯,加上身型唔高和好有女友Feel ( 我看報告先知 )
陽光膚色我答唔到你,主要這些地方我看得唔太清楚,
如果唔看陽光膚色的話,你自己還有咩再主要看? " 相頭 , 年齡 , 身型 , 服務 "
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-14 02:10
xfactor兄:

而家我諗淨得金來閣、美妙、濃情同凱悅70分鐘套餐咋,第二度得390/45(50),玩耐20分鐘即係加半個鐘,畀多195,咁你話邊個抵

SUN TAN 囡囡可以揀美妙菲菲
作者: ballballlover    時間: 2010-12-14 05:50
作者: arsenal620    時間: 2010-12-14 09:53
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-14 10:58
如冇記錯, 印象中金來閣小曼都有少少陽光膚色, 你都可以考慮一下
作者: cwebb    時間: 2010-12-14 21:33
原帖由 xfactor 於 2010-12-13 19:18 發表

我希望第一擊就是美妙的阿CAT或叮叮 希望會在聖誕出擊  希望師兄們提 ...

CAT同叮叮係兩種好唔同類型o既女女
我兩個都試過
講真 CAT我自己完全唔鍾意
叮叮唔洗講 我恨不得日日同佢3Q
作者: xfactor    時間: 2010-12-14 23:16
點解會唔鐘意阿CAT呢?
YOYO同菲菲響網到搜尋唔到相?!
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 01:25
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 01:26
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 01:28
作者: xfactor    時間: 2010-12-15 12:30
再煩請幾位師兄
yoyo是不是都在美妙?
另外..如果我上去後order了阿cat..但見面後覺得不合適
可否跟他們說..轉找第二位?
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 12:40
原帖由 xfactor 於 2010-12-15 12:30 發表
再煩請幾位師兄
yoyo是不是都在美妙?
另外..如果我上去後order了阿cat..但見面後覺得不合適
可否跟他們說..轉找第二位?

我估yoyo應該都係美妙, 你出發前可以打去問下

而如果你開名要睇阿cat, 睇後覺得唔太岩心水, 你亦都可以睇其他囡囡
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 17:40
阿cat陽光膚色的, 有小小COOL, 好高, 最小173cm,  零波"車",I ate before. Not My cup of tea不果深喉100分.

作者: arsenal620    時間: 2010-12-15 17:43
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 18:54
作者: xfactor    時間: 2010-12-16 21:32
幾位師兄 外面有一帖是'yoyo回到金來閣' 請問是不是幾位推薦我的yoyo...是的話這邊的指壓還有什麼推介???如果沒有陽光膚色的話..有風韻..女人味的都可以..(不過最好就是有陽光膚色的啦..)  阿cat那邊不是同一個地方就先不去了(不想走來走去) 謝謝師兄回答.
作者: 龍兄    時間: 2010-12-16 22:38
其實C兄得閒可以親身去睇睇最實際,

個個人眼光不同, 自己睇過最實在
作者: ballballlover    時間: 2010-12-16 23:37
作者: xfactor    時間: 2010-12-20 20:56
小弟決定會在25/12 到美妙展開人生指壓的第一戰  目標有阿cat   秋兒 菲菲  希望大家老前輩保佑保佑
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 21:06
作者: xfactor    時間: 2010-12-20 21:37
點解呢?如果還要後備的話 想要一個高挑的..美妙有大鏡的房嗎?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2