香港一世發論壇

標題: [簡報]金莎美金简单报告 [打印本頁]

作者: biger    時間: 2010-12-15 03:04
標題: [簡報]金莎美金简单报告
今天见俊哥留言,冲上金莎找"美金".美金夜总会兼职囡囡,身高1.67米,山东籍,高大靓女,大波,大囖,有腰,身材似鬼妹,年龄约26~27,皮肤滑.   
两味女(夜总会兼职囡囡),可以接受,情人,女友感觉甚浓,侍浴有波D,水萧,做爱有高潮,爱液分泌甚多(可能少做,指压场来讲我少见),个人感觉非常好,做大钟2Q,物有值.
技巧不够,有待挖掘,今后必为良驹.

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-15 04:33
原帖由 biger 於 2010-12-15 03:04 發表
今天见俊哥留言,冲上金莎找"美金".美金夜总会兼职囡囡,身高1.67米,山东籍,高大靓女,大波,大囖,有腰,身材似鬼妹,年龄约26~27,皮肤滑.   
&#2000 ...

多謝BIGER兄新囡報告 ,美金鬼妹身材,仲好好砌添 ,巴打要試要快喇
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 08:52
thx~biger兄報告

夜總會part time囡囡, 應該玩feel一流, 等我過幾日有機會試下先, 到時再出報告 而我目標係天兒(因俊哥話佢有少少似葉童  )
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-15 08:59
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 08:52 發表

夜總會part time囡囡, 應該玩feel一流, 等我過幾日有機會試下先, 到時再出報告 而我目標係天兒(因俊哥話佢有少少似葉童  )

熱心可愛嘅K超版
噚晚有冇睇到版 ,古古力放假係咪好UPSET

天兒如果似二十八前嘅葉童都應該幾正吓 ,唔好似四十八碎大肚生仔的葉童就得喇
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 09:06
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-15 08:59 發表

熱心可愛嘅K超版
噚晚有冇睇到版 ,古古力放假係咪好UPSET

天兒如果似二十八前嘅葉童都應該幾正吓 ,唔好似四十八碎大肚生仔的葉童就得喇

咁又冇, 因我尋日都冇打算食古古力

不過尋日天兒冇返, 所以睇唔到 希望到我出動時, 佢會返工啦 如果唔係, 你地就冇報告睇了

作者: ryanwong13    時間: 2010-12-15 10:24
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 08:52 發表

葉童? (我細細個就聽過呢個名架啦 )
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 11:24
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 10:24 發表

葉童? (我細細個就聽過呢個名架啦 )

我都係, 最記得佢個時做倚天屠龍記既趙敏
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 11:40
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 11:44
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 12:49
想問下BIGER兄, 美金有冇咀同車牌? 睇你報告, 美金反應唔錯, 水源充足(可能新鮮岩岩做 )
作者: biger    時間: 2010-12-15 13:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 12:49 發表
想問下BIGER兄, 美金有冇咀同車牌? 睇你報告, 美金反應唔錯, 水源充足(可能新鮮岩岩做 )

车牌,如果我要摞,我感觉应该得,不过我冇摞,只是咀两咀.
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 14:21
原帖由 biger 於 2010-12-15 13:06 發表

车牌,如果我要摞,我感觉应该得,不过我冇摞,只是咀两咀.

有得咀已OK, 咁玩FEEL都可以一試
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 16:20
US$sounds quite interesting wor, I like tall girls ga ma.  不過我冧服務&技術只屬一般應該冇口爆,水中蕭, etc...
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 16:29
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 16:31
原帖由 Hamsup 於 2010-12-15 16:20 發表
US$sounds quite interesting wor, I like tall girls ga ma.  不過我冧服務&技術只屬一般應該冇口爆,水中蕭, etc...

等我幫你收下料, 睇下佢會唔會有提供口爆,水中蕭先 如果有就話你知, 引誘下你先
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-15 16:33
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 16:31 發表

等我幫你收下料, 睇下佢會唔會有提供口爆,水中蕭先 如果有就話你知, 引誘下你先

辛苦晒,可能佢要你入左房先話你知...
2Q換一個情報,直頭做卧底咁~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 16:36
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 16:37
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 16:33 發表

咁我咪要抵諗D, 捨身成仁去換取情報 正所謂我不入地獄, 誰入地獄   (其實問下KEEPER都收到料 )
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 16:37
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 16:40
原帖由 ballballlover 於 2010-12-15 16:36 發表

講講下, K版會唔會轉渣美金, 唔要CoCo

如果遲D有埋英磅, 可能會唔渣美金, 轉渣英磅 不過可可豆期貨都要渣住既
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-15 16:40
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 16:37 發表

咁我咪要抵諗D, 捨身成仁去換取情報 正所謂我不入地獄, 誰入地獄   (其實問下KEEPER都收到料 )

KEEPER實話得~信唔過,都係請K超版去明查暗"房"~~
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 16:47
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 16:40 發表

KEEPER實話得~信唔過,都係請K超版去明查暗"房"~~

RYAN兄, 你又係度引我 不過我上去應該要學BALL兄咁, 真係要明查"暗房"(暗地裹入房 )
作者: ballballlover    時間: 2010-12-15 16:50
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 16:52
原帖由 ballballlover 於 2010-12-15 16:50 發表

金沙期貨好危險, 到期交收可能變左質

唔緊要, 就黎新年, 應該會好好賣
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-15 17:14
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 16:52 發表

唔緊要, 就黎新年, 應該會好好賣

這年頭...還是現金好~~
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 17:18
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 17:14 發表

這年頭...還是現金好~~

如果有黃金, 應該渣黃金好
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 17:23
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 16:31 發表

你唔咁衰呀吓,咁引我
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 17:25
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 16:33 發表

I really like your proposal, what a true indecent proposal!!!!
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 17:26
原帖由 ballballlover 於 2010-12-15 16:29 發表

Ham Hing, Night Club girl, night club service lor!!

Means that super K must try lor.  "Feeling" style!!!
作者: Hamsup    時間: 2010-12-15 17:29
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-15 16:37 發表

Yes, you must 入地獄, 救眾生!!
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 17:34
原帖由 Hamsup 於 2010-12-15 17:23 發表

你唔咁衰呀吓,咁引我

HAMSUP兄, 我關心你麻 因我驚你到時上去金莎唔知食咩目標好, 所以咪引下你, 到時你上到去就有目標, 唔洗左諗右諗, 慳番好多時間架
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-15 17:35
原帖由 Hamsup 於 2010-12-15 17:29 發表

$430一張贖罪劵(因為之前出唔夠報告)~~~Christmas 限定 BIG SALE!!!
K版超有買趁手
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 17:36
原帖由 Hamsup 於 2010-12-15 17:29 發表

點可以少得你, 梗係一齊入去啦  
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-15 17:37
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-15 17:35 發表

$430一張贖罪劵(因為之前出唔夠報告)~~~Christmas 限定 BIG SALE!!!
K版超有買趁手

又係喎, 就黎到聖誕, 都係時候出番份性誕新囡報告黎應一應節
作者: seak1982    時間: 2010-12-15 17:56
k版等你報告!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2