香港一世發論壇

標題: [報告] 京華22號 [打印本頁]

作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 19:41
標題: [報告] 京華22號
昨日諗住去ssp124食泰菜,點知去到全部囡都反晒牌,食囡最Q憎就係好似睇街症咁排隊等,即閃去返太子,上去京華。
早排食咗#33,都ok架,廿到尾,樣唔差,吸手波,有車牌,又鐘意講笑,服務做到足。
昨日就食咗#22,都係吸手波,個樣都唔錯,唔肥但有肉,好好攬,冲涼好細心,有水蕭同BM,又用妹妹同patpat磨jj,搞到我硬晒,天氣凍就唔想玩咁耐水,上床再玩,先由我同佢熱身,啜佢對lin,用手玩豆豆,搞到佢出晒水,乃幾吓豆豆,即時大聲呻吟,佢就用手指掃我個袋劣吓支jj,佢話俾我搞到好舒服,到佢搞我,問我做唔做後面,我就叫佢吹簫,一嚟就啜我條頸,好在唔用力,否則有隻curry chicken就big pan,跟住啜linlin,再錫袋,今次到我叫床,到吹簫就正,飲啖冰藍先吹,哇!凍到入骨,不過好正,吹咗一陣再玩吓深喉,#22嘅吹功都唔錯,就做正場,佢先瞓係我上面錫一陣先上套開波,佢話我好大碌,我就直係唔覺自己大 一插入去就呻吟話好舒服,先女上,un咗一陣,gapgap都幾窄,幾好插,un到佢冇力就輪到我嚟,將佢對脚放係膊頭,插到佢大聲叫床,好多水,插咗幾分鐘再放返佢對脚落嚟,再有快有慢咁插佢,佢話我插得佢好high,再插多幾分鐘就ko,我爆嗰時佢嗌到好大聲,除套嗰時話同我一齊到喎,跟住瞓低攬住吹吓水,佢話嚟多一劑好唔好,我叫佢幫我整硬條jj先啦,佢用手掃袋同劣我,但時間唔夠回唔到氣,70分鐘就一定两Q,奈何 ,到keeper拍門就冲凉。
#22算唔錯,好有少婦味,不過冇車牌只可以咀吓,唔俾用指插,不過我都係佢high嘅時候指插咗幾吓,冇詐型,京華啲囡都算ok,服務幾好,價錢啱哂我
ps.#22同ad相應該唔係同一個人,髮型同對波都唔一樣,可能新女舊相。

作者: jayshing    時間: 2010-12-18 22:18
thank you long JJ your sharing
可惜時間太短
囡囡方面好像唔錯wor,如果有車仲正
作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 23:00
原帖由 jayshing 於 2010-12-18 22:18 發表
thank you long JJ your sharing
可惜時間太短
囡囡方面好像唔錯wor,如果有車仲正
咁你計吓45mins收$330咋,一樓一都收$300+得30mins或多少少,服務冇指壓咁多。京華都叫做平架喇,車牌唔條個個囡囡都肯,可遇不可求,初初#22連咀都唔係好想,見我想咀佢都避開,後來熱咗身先肯咀咋。
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-18 23:12
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 19:41 發表
昨日諗住去ssp124食泰菜,點知去到全部囡都反晒牌,食囡最Q憎就係好似睇街症咁排隊等,即閃去返太子,上去京華。
早排食咗#33,都ok架,廿到尾,樣唔差,吸手波,有車牌,又鐘意講笑,服務做到足。
昨日就食 ...

LongJJ兄:

多謝你個報告,睇落#22都幾好砌,多水又大反應,值得一試

中囡識享受性愛,感覺確一流
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-18 23:15
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:00 發表
咁你計吓45mins收$330咋,一樓一都收$300+得30mins或多少少,服務冇指壓咁多。京華都叫做平架喇,車牌唔條個個囡囡都肯,可遇不可求,初初#22連咀都唔係好想,見我想咀佢都避開,後來熱咗身先肯咀咋。

冇得車仆野真係唔夠索 ,分分鐘加入埋零Q部隊
作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 23:18
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:12 發表

LongJJ兄:

多謝你個報告,睇落#22都幾好砌,多水又大反應,值得一試

中囡識享受性愛,感覺確一流
太後生嘅女,睇就好睇,砌就把Q,一啲都唔投入工作,食過幾個嫩口嘢,除咗啲泰泰,啲後生同胞真係麻麻,食女都係揾廿到尾或者三十出頭嗰啲最好玩。
作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 23:20
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:15 發表

冇得車仆野真係唔夠索 ,分分鐘加入埋零Q部隊

有得車就更加好玩啦。
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-18 23:23
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:20 發表

有得車就更加好玩啦。

到你更加好玩嘅時候,就分分鐘加鐘玩孖Q,埋單起碼畀多$165
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-18 23:32
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:18 發表
太後生嘅女,睇就好睇,砌就把Q,一啲都唔投入工作,食過幾個嫩口嘢,除咗啲泰泰,啲後生同胞真係麻麻,食女都係揾廿到尾或者三十出頭嗰啲最好玩。

LongJJ:
原來你同我一樣都係中囡支持者 ,28-35嘅囡囡真係幾鍾意仆野嫁

我見解同你差唔多,都係覺得幼幼同相頭靚,好睇唔好食 ,會分散注意力,仆得冇咁投入

[唔知最近有冇五寶小貓簫色]
作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 23:32
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:23 發表

到你更加好玩嘅時候,就分分鐘加鐘玩孖Q,埋單起碼畀多$165
如果個囡囡都投入,加少少錢玩耐啲都要架喇
作者: LongJJ    時間: 2010-12-18 23:35
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:32 發表

LongJJ:
原來你同我一樣都係中囡支持者 ,28-35嘅囡囡真係幾鍾意仆野嫁

我見解同你差唔多,都係覺得幼幼同相頭靚,好睇唔好食 ,會分散注意力,仆得冇咁投入

[唔知最近有冇五寶 ...

隻貓可能上咗岸...揾日call吓佢,睇吓可唔可聚一聚先
作者: ballballlover    時間: 2010-12-19 00:02
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 00:39
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:35 發表

隻貓可能上咗岸...揾日call吓佢,睇吓可唔可聚一聚先

希望貓貓未上岸啦,仲諗住請佢食司華力腸o架
作者: ballballlover    時間: 2010-12-19 00:47
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 12:02
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:18 發表

我都認同, 呢個年齡係最識享受性愛之餘, 年齡又唔算大, 仲多幾份女人味, 所以我都鐘意玩呢個年齡層既囡囡
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 12:04
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:00 發表

其實$330 45分鐘真係抵玩, 我個時都成日去, 仲次次都2q, 所以仲抵玩 (不過就差唔多skip晒服務, 志在出2q )
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 12:08
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 19:41 發表
昨日就食 ...

thx~longjj兄報告

睇黎22號應該都唔錯, 而且床上反應幾好, 仲會主動撩你黎多次, 當食平平地既快餐真係幾抵玩  其實如果有心出2q, 可以沖涼時先吹爆一次, 之後休息一陣,(幫你按摩一陣) 再黎第2q
作者: LongJJ    時間: 2010-12-19 12:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 12:08 發表

thx~longjj兄報告

睇黎22號應該都唔錯, 而且床上反應幾好, 仲會主動撩你黎多次, 當食平平地既快餐真係幾抵玩  其實如果有心出2q, 可以沖涼時先吹爆一次, 之後休息一陣,(幫你按摩一陣) 再黎第2 ...
K版主,我係吹唔爆架,45mins两Q就真係好趕冇乜癮,我諗要玩两Q就要去70mins場先得,啲中女真係好好玩,不過依排金來閣咁多好嘢,都要上去食吓女同埋見吓靚女冬冬
作者: jayshing    時間: 2010-12-19 13:29
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 12:20 發表
K版主,我係吹唔爆架,45mins两Q就真係好趕冇乜癮,我諗要玩两Q就要去70mins場先得,啲中女真係好好玩,不過依排金來閣咁多好嘢,都要上去食吓女同埋見吓靚女冬冬

其實見到你這樣寫好想去試
自己又喜歡中囡
但玩開70mins,再玩45mins好像唔同
可能要skip許多野
作者: LongJJ    時間: 2010-12-19 14:44
原帖由 jayshing 於 2010-12-19 13:29 發表

其實見到你這樣寫好想去試
自己又喜歡中囡
但玩開70mins,再玩45mins好像唔同
可能要skip許多野
阿隊長,45mins咪同其他指壓細鐘一樣,出嚟玩唔好咁強求出幾多Q,你有本事都可以係幾十分鐘內出四、五Q,你認為出嚟玩女為求出嘢出返夠本就冇嘢好講,只係冇蝕底咁解啫,我就享受做嘅過程,好多時都係做一Q算,同啲囡吹吓水,夠鐘俾錢走人,啲囡一般會係45mins內做齊佢地要做嘅嘢,我就唔知你嘅要求係乜,出嚟玩就求開心啫。
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 14:52
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 14:44 發表
阿隊長,45mins咪同其他指壓細鐘一樣,出嚟玩唔好咁強求出幾多Q,你有本事都可以係幾十分鐘內出四、五Q,你認為出嚟玩女為求出嘢出返夠本就冇嘢好講,只係冇蝕底咁解啫,我就享受做&# ...

YES!!
其實開心就得喎,駛乜咁計較要出幾多Q至抵,反而享受美人在抱,互相纒綿嘅感覺仲好,我平時都係一Q咋,不過次次玩69式食鮑食耐左,差D唔夠時間出Q,所以轉玩70分鐘多D時間食撻打茄輪
作者: jayshing    時間: 2010-12-19 15:35
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 14:52 發表

YES!!
其實開心就得喎,駛乜咁計較要出幾多Q至抵,反而享受美人在抱,互相纒綿嘅感覺仲好,我平時都係一Q咋,不過次次玩69式食鮑食耐左,差D唔夠時間出Q,所以轉玩70分鐘多D時間食撻打茄輪:148lovely ...

我明白,其實我自己都0-1q止
我唔會強求出,有時我自己喜歡ENJOY兩個人的感覺多D
可能我自己玩開大鐘,很少玩細鐘,可能感覺短左D
加上自己又無咩要求,可能出完,簡單地抱住吹水就滿足
作者: LongJJ    時間: 2010-12-19 15:45
原帖由 jayshing 於 2010-12-19 15:35 發表

我明白,其實我自己都0-1q止
我唔會強求出,有時我自己喜歡ENJOY兩個人的感覺多D
可能我自己玩開大鐘,很少玩細鐘,可能感覺短左D
加上自己又無咩要求,可能出完,簡單地抱住吹水就滿足

老實講,出嚟玩只係求開心,啲女同你講嘅嘢當耳邊風就算,有需要就食多一两次,我地用錢買幾十分鐘歡愉,幾多Q都係過眼雲煙。
作者: LongJJ    時間: 2010-12-19 15:48
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 14:52 發表

YES!!
其實開心就得喎,駛乜咁計較要出幾多Q至抵,反而享受美人在抱,互相纒綿嘅感覺仲好,我平時都係一Q咋,不過次次玩69式食鮑食耐左,差D唔夠時間出Q,所以轉玩70分鐘多D時間食撻打茄輪:148lovely ...

最緊要玩嘅時候開心就得,又唔係做人世。
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 19:18
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 12:20 發表

剩係上去見下冬冬, 同冬冬吹下水, 都值回票價

不過呢排金來閣真係多左好多新囡, 真係要有排先試得晒 而且仲不停有新囡加入
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 19:22
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 15:48 發表

最緊要玩嘅時候開心就得,又唔係做人世。

其實只要過程開心快樂, 0Q又何坊, 心靈上既滿足大過出幾Q
作者: LongJJ    時間: 2010-12-19 22:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 19:18 發表

剩係上去見下冬冬, 同冬冬吹下水, 都值回票價

不過呢排金來閣真係多左好多新囡, 真係要有排先試得晒 而且仲不停有新囡加入
要試晒啲囡條數都幾係嘢,求其食返两三件就算,睇嚟小lulu同coco係必食之選 食完就同冬冬妹嗲吓
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:10
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 15:45 發表

老實講,出嚟玩只係求開心,啲女同你講嘅嘢當耳邊風就算,有需要就食多一两次,我地用錢買幾十分鐘歡愉,幾多Q都係過眼雲煙。

態度正確,畀錢買袂樂,玩完都快樂,中女最好feel,食得好滋味
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:14
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 19:22 發表

其實只要過程開心快樂, 0Q又何坊, 心靈上既滿足大過出幾Q

咁當然身同心都满足到就very good ,亦都係我最終目標
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:21
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 22:20 發表
要試晒啲囡條數都幾係嘢,求其食返两三件就算,睇嚟小lulu同coco係必食之選 食完就同冬冬妹嗲吓

金來閣D囡囡都幾好,求其玩抽奬都唔差,得閒咪做定功課,同小冬冬預約定心儀囡囡,咁仲玩得開心D添

[COCO好似喺金莎度]
作者: LongJJ    時間: 2010-12-20 00:48
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 23:21 發表

金來閣D囡囡都幾好,求其玩抽奬都唔差,得閒咪做定功課,同小冬冬預約定心儀囡囡,咁仲玩得開心D添

[COCO好似喺金莎度]

睇report啲人名都搞到亂晒 ,一於揾小冬冬帶路,講開先講金來閣我上過一次咁大把,之前對依間嘢感覺麻麻,因為個keeper要我硬食件熟女,雖然服務都過得去,唔知係咪冇女,死都唔换另一個女俾我,一味hard sell條女好正,算啦都係出火,哽咗佢,跟住就轉去美妙。
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 01:15
原帖由 LongJJ 於 2010-12-20 00:48 發表

睇report啲人名都搞到亂晒 ,一於揾小冬冬帶路,講開先講金來閣我上過一次咁大把,之前對依間嘢感覺麻麻,因為個keeper要我硬食件熟女,雖然服務都過得去,唔知係咪冇女,死都唔换另一個 ...

未有女鐘房之前,金來閣係少D幼幼嘅,不過咁耐我都未試過硬鯁咁慘,

你可以問吓小冬冬有邊D囡囡係你鍾意嘅類型,等佢幫你留住等你上去食囉。
可以講吓你鍾意乜野類型嘅囡囡呢??

(唔知你仲記唔記得硬鯁咗邊個熟女(我啱 ))
作者: 醜男    時間: 2010-12-20 01:44
原帖由 LongJJ 於 2010-12-20 00:48 發表

睇report啲人名都搞到亂晒 ,一於揾小冬冬帶路,講開先講金來閣我上過一次咁大把,之前對依間嘢感覺麻麻,因為個keeper要我硬食件熟女,雖然服務都過得去,唔知係咪冇女,死都唔换另一個 ...

lonlong兄熟女不是功夫了得咩?
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 09:05
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 22:20 發表

longjj兄, coco係金莎, 記住唔好上左金來閣之後開coco名 到時冬冬唔知比咩反應你好

不過做定功課, 睇自己口味, 食番3-4件應該都夠, 因後生既又有, 要玩得放既中囡亦都有
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 09:06
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 23:14 發表

咁當然身同心都满足到就very good ,亦都係我最終目標

當然達至兩者都滿足到就最好, 好彩我暫時都可以達到
作者: LongJJ    時間: 2010-12-20 10:05
原帖由 醜男 於 2010-12-20 01:44 發表

lonlong兄熟女不是功夫了得咩?
未必呀,只係部份熟女玩得放啲啫。
作者: LongJJ    時間: 2010-12-20 10:07
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 01:15 發表

未有女鐘房之前,金來閣係少D幼幼嘅,不過咁耐我都未試過硬鯁咁慘,

你可以問吓小冬冬有邊D囡囡係你鍾意嘅類型,等佢幫你留住等你上去食囉。
可以講吓你鍾意乜野類型嘅囡囡 ...

去咗濃情,生果名呀,依件唔好寄望咁高JJ兄。
作者: LongJJ    時間: 2010-12-20 10:09
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-20 09:05 發表

longjj兄, coco係金莎, 記住唔好上左金來閣之後開coco名 到時冬冬唔知比咩反應你好

不過做定功課, 睇自己口味, 食番3-4件應該都夠, 因後生既又有, 要玩得放既中囡亦都有
依加知去邊到揾lulu同coco,睇咗你地啲report花多眼亂
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 10:38
原帖由 LongJJ 於 2010-12-20 10:09 發表
依加知去邊到揾lulu同coco,睇咗你地啲report花多眼亂

有時選擇太多, 真係會煩惱食邊個先, 因始終有限額, 未必可以個個心水囡囡都試晒

而且好有機會就黎過年, 好多囡囡都想搵多D錢過年先出黎做, 可能過完年關後, 某D囡囡未必會再返工 所以就出動要快

作者: jayshing    時間: 2010-12-20 10:47
原帖由 LongJJ 於 2010-12-20 10:09 發表

lulu ( 金來閣 )
CoCo ( 金沙 )
作者: LEO148    時間: 2010-12-20 11:01
原帖由 jayshing 於 2010-12-20 10:47 發表

lulu ( 金來閣 )
CoCo ( 金沙 )

咁邊度有leamon tea 飲?
作者: jayshing    時間: 2010-12-20 11:04
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 11:01 發表

咁邊度有leamon tea 飲?

靜雞雞告訴你知,我屋企
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 11:23
作者: Hamsup    時間: 2010-12-20 17:41
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:32 發表

LongJJ:

[唔知最近有冇五寶 ...

我一樣都係中囡支持者, 絕對同意你地的看法. 玩性愛, d女真係要比d heart 去做,如果唔係做乜要比$玩!!!
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 17:49
原帖由 Hamsup 於 2010-12-20 17:41 發表

我一樣都係中囡支持者, 絕對同意你地的看法. 玩性愛, d女真係要比d heart 去做,如果唔係做乜要比$玩!!!

搵嚟中囡社同樂會都幾多會員噃,等我唔駛孤軍作戰
中囡除咗好以你咁講,佢哋最叻係掌握TIMING,知你ENJOY會整多陣 ,唔會計住時,吹夠幾分鐘就TIME-UP咁,一D情趣都冇
作者: Hamsup    時間: 2010-12-20 17:53
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 19:22 發表

非常同意, 態度正確. 有時玩得1Q, 有時3Q, 都係咁, as long as 條女肯用心同你玩,咁就通常都可以比到滿足感既!
作者: Hamsup    時間: 2010-12-20 17:55
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 17:49 發表

搵嚟中囡社同樂會都幾多會員噃,等我唔駛孤軍作戰
中囡除咗好以你咁講,佢哋最叻係掌握TIMING,知你ENJOY會整多陣 ,唔會計住時,吹夠幾分鐘就TI ...

Absolutely Right!  Yeah!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2