香港一世發論壇

標題: [簡報]金來閣 祖兒 [打印本頁]

作者: 細佬文    時間: 2010-12-19 18:04
標題: [簡報]金來閣 祖兒
好耐都冇出過報告, 今日有時間出番個月頭食既

之前都有c-hing出左祖兒既報告, 覺得佢都幾好
約好, 係樓上大房做, 樣貌就普通d, 不過真係有貴婦feel
對波波好正, 波形幾靚, 玩左好耐 , Patpat 都好圓, 但係有小腩
沖涼果陣試車ok, 仲係大車, 出番去大家都有feel, 我坐係床邊佢就坐係我大俾
一路車一路玩佢對靚波, 跟住訓低直接玩69, 食佢隻鮑魚, 上套, 好快就騎爆左1Q.
回氣後用後推, 佢patpat夠圓, 推到拍拍聲出埋2Q.

總結: 祖兒可以一試, 不過返食就未必

作者: jayshing    時間: 2010-12-19 18:39
thank you brother your report
看落好像唔錯wor
patpat夠圓玩狗仔一定超正
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-19 19:09
thx~細佬文兄報告

之前topfun兄都講過祖兒唔錯, 幾有女人味, 而且見你報告有埋大車牌, 應該玩得幾盡興
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-19 19:17
thanks ching for your brief report~
作者: ballballlover    時間: 2010-12-19 23:33
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:40
原帖由 細佬文 於 2010-12-19 18:04 發表
好耐都冇出過報告, 今日有時間出番個月頭食既

之前都有c-hing出左祖兒既報告, 覺得佢都幾好
約好, 係樓上大房做, 樣貌就普通d, 不過真係有貴婦feel
對波波好正, 波形幾靚, 玩左好耐 , Patpat 都好圓 ...

細佬文兄:
多謝你個報告,記得祖兒係我喺金來閣食嘅第一個囡囡,亦都係第一個指壓版,果陣仲係390/60MIN。

祖兒畀我嘅感覺係個貴婦,係饒有韻味人妻泥,波靚、皮膚幾滑,幾好攬,仲好好吉添

食佢果陣淨係得小車,估唔到文哥可以攞到大車牌,睇嚟我都問佢攞番個貨車牌先
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:45
原帖由 jayshing 於 2010-12-19 18:39 發表
thank you brother your report
看落好像唔錯wor
patpat夠圓玩狗仔一定超正

jayshing兄:

祖兒超過155CM高,係比較熟咗D嘅中囡 ,咁你自己DEAL啦
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-19 23:47
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 19:09 發表
thx~細佬文兄報告

之前topfun兄都講過祖兒唔錯, 幾有女人味, 而且見你報告有埋大車牌, 應該玩得幾盡興

係呀,我當時都係跟topfun師兄腳去試嫁,而家有埋大車牌,諗吓搵日夜晚番啅佢先
作者: topfun    時間: 2010-12-20 00:01
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 23:47 發表

係呀,我當時都係跟topfun師兄腳去試嫁,而家有埋大車牌,諗吓搵日夜晚番啅佢先

祖兒岩晒你feel啦
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 00:05
原帖由 topfun 於 2010-12-20 00:01 發表

祖兒岩晒你feel啦

多得你個精彩報告囉,我嘅第一次就咁畀咗祖兒..........(喺金來閣)

海胆兄:幾時出擊呀
作者: 醜男    時間: 2010-12-20 01:17
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-19 23:47 發表

jj兄祖兒有幾熟呀,是否大過45哩?
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 01:29
原帖由 醜男 於 2010-12-20 01:17 發表

jj兄祖兒有幾熟呀,是否大過45哩?

咁又冇,~35啦
>45做晒個體戶啦
作者: 醜男    時間: 2010-12-20 01:31
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 01:29 發表

咁又冇,~35啦
>45做晒個體戶啦

hehehehe
作者: 醜男    時間: 2010-12-20 01:34
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 01:29 發表

咁又冇,~35啦
>45做晒個體戶啦

35都應該是有風韻味,咪好正有偷食人妻feel?
重有玩絲襪咪好正,想想都鳩硬
jj兄祖兒跟小雨比那個樣正di?

作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 08:49

我都發覺近排好多之前試岩岩新做既囡囡係冇咀同冇車, 到而家好多ching出番報告, 都有咀同大車牌, 真係恨死我
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 09:21
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-20 08:49 發表

我都發覺近排好多之前試岩岩新做既囡囡係冇咀同冇車, 到而家好多ching出番報告, 都有咀同大車牌, 真係恨死我

唔使恨...即係O岩時候輪迴JE
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 11:55
原帖由 醜男 於 2010-12-20 01:34 發表

35都應該是有風韻味,咪好正有偷食人妻feel?
重有玩絲襪咪好正,想想都鳩硬
jj兄祖兒跟小雨比那個樣正di?

祖兒走肥一族比較斯文身材比例好,小雨加工大波功夫一流好蕉呼。
玩腳首推祖兒

論樣小雨後生D,如果祖兒收埋D魚尾紋,咁就相頭打成平手

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 12:00
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-20 08:49 發表

K超版:
唔駛揼春,新女的生澀怕羞FEEL係做耐嘅囡囡畀唔到,做耐咗嘅囡囡肯博同好蕉呼,睇怕你鍾意前者多D
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 12:42
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 12:00 發表

K超版:
唔駛揼春,新女的生澀怕羞FEEL係做耐嘅囡囡畀唔到,做耐咗嘅囡囡肯博同好蕉呼,睇怕你鍾意前者多D

JJCC兄, 果然夠了解我, 如果有埋咀同車牌就更正, 不過亦都可以當係試下拎新做囡囡既車牌, 如果拎到就更加有FEEL
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 13:02
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-20 12:42 發表

JJCC兄, 果然夠了解我, 如果有埋咀同車牌就更正, 不過亦都可以當係試下拎新做囡囡既車牌, 如果拎到就更加有FEEL

咁你就唔好齋講,GOGOGO先得
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 17:19
近排唔知做乜,呢輪食親D中囡,下面隻鮑都好水好屌 ,食後生女反而D撻冇咁正
作者: Hamsup    時間: 2010-12-20 17:20
睇泥又係另一件正野,我咪仲恨死>>>...

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2