香港一世發論壇

標題: [報告]金來閣 YOYO [打印本頁]

作者: chun841007    時間: 2010-12-20 03:44
標題: [報告]金來閣 YOYO
唉....原本今日好攰架,今日打咗兩場摶擊,仲要係同個啱啱喺台灣集訓完返嚟嘅人打,打到我想死咁滯...隻腳又傷咗..(少少),夜晚又去咗燒嘢食,玩到成十二點幾先返到屋企,諗住一返到去就瞓....不過...如果我瞓咗,咁多位師兄咪無報告睇...唔得,我話咗今日出動架嘛..死都死過去..今日搵咗yoyo,一去到,個keeper叫我上房等先,我話我想睇下先喎..佢話呢個我一定啱,(佢而家知我要啲咩女啦...叻..)等咗一陣,yoyo入房,相頭ok喎,身材又ok,走肥,少少波仔,加埋高踭鞋,成個look都好正,果然係知我要咩呀,二話不說,入房除衫,但係其實無乜服務可言,簡單沖個涼,上床吹一陣,不過都吹都我差啲爆,幾舒服,之後就上套做,佢喺上面,直到我出嘢,(因為本身已經想爆)清理好之後,佢攤喺我身上同我吹咗一陣水,都幾有女友feel嘅,吹咗一陣左右..細佬又硬,今次我服侍佢喺佢妹妹度捽,無指插,有咀無車,不過佢好多水,之後我喺上面,一路插,今次又勁啲,耐啲,(可能係出咗一次嘅關係),佢啲表情都好肉緊呀,之後完成咗二q,不過我太攰啦,所以未夠鐘都沖涼走人,大家都知道我首選係相頭架啦,所以有無服務我太在意,咁我又唔會話佢唔好嘅,我只會話佢有相頭,有身材,同埋有女友feel囉,係有啲美中不足係少少哨牙,(真係好少),同埋又有格肋底毛囉(只係我個人唔鍾意啫),但整體係ok嘅,(其實我今日目標係娜娜架,可能佢今日無開工啦)好..係咁多先!

作者: CHING-9NIHU    時間: 2010-12-20 06:13
Thanks chun兄的 YOYOY復出後的第一個reprot

恭喜食到好野!

看來yoyo休一輪後, 都keep到架生好正, 又多水, 又GF feel
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 08:41
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 08:45
chun兄, 你就好啦~我試個時, yoyo岩岩新做, 係冇咀架  而家你有得咀就好啦 而且我跟ball兄尾, 好多水都比ball兄吸晒

佢的確幾有女友feel, 而且岩岩休息左一排再返工, 狀態一定好fit
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 08:46
原帖由 ballballlover 於 2010-12-20 08:41 發表
Chun 兄, YoYo 身形樣子都係好正,陽光少女 feel!! 睇到你個報告又想翻食!

你好似應承左yoyo會搵佢, 睇黎你係時候守諾言去搵佢 (幫你搵埋籍口 )
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 08:56
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 09:11
原帖由 ballballlover 於 2010-12-20 08:56 發表

上個星期真係日日心思思架!

咁你今個星期仲有冇心思思 岩岩今日星期一, 可以快d了結個心癮
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 09:15
師兄...希望你唔好覺得有壓力,為左出報告而上去啦~始終身體係你自己,你工作同打拳都要體力,搞壞左,師兄們都唔好意思
anyway,多謝"死都要去搵YOYO出左2Q報告"
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 09:22
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-20 09:15 發表
師兄...希望你唔好覺得有壓力,為左出報告而上去啦~始終身體係你自己,你工作同打拳都要體力,搞壞左,師兄們都唔好意思

我都認同

如果當時身體狀態太累, 或不在狀態, 可以選擇下次先上去, 未必一定要夾硬上去 始終身體緊要
作者: arsenal620    時間: 2010-12-20 09:56
作者: arsenal620    時間: 2010-12-20 09:57
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 10:03
原帖由 arsenal620 於 2010-12-20 09:56 發表

十分認同 ,我開頭都諗住可以一星期一次 ,但之後都覺得好似去得有啲密

量力而為啦(體力,財力)...
作者: arsenal620    時間: 2010-12-20 10:11
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 10:20
作者: jayshing    時間: 2010-12-20 10:30
原帖由 ballballlover 於 2010-12-20 10:20 發表

今個星期重忙

me too
連想出動的沖動都無
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 10:35
原帖由 ballballlover 於 2010-12-20 10:20 發表

今個星期重忙

咁你有排心思思了, 可能要等到下年先可以了結
作者: LEO148    時間: 2010-12-20 10:49
原帖由 jayshing 於 2010-12-20 10:30 發表

me too
連想出動的沖動都無

明明就聽到有人話超想出動
作者: LEO148    時間: 2010-12-20 10:50

今個星期重忙

唉...今年max's 重要收12點
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-20 10:53
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 10:49 發表

可能JAY兄有心冇力(體力) 我冇特別意思架 因佢日日都咁多野做, 所以應該好累, 冇咩體力去郁動
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 10:54
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 10:50 發表

唔緊要啦, 即係收工就係26號(Boxing Day),是日最宜:扑xing,拆禮物(絲襪,whatever)
作者: jayshing    時間: 2010-12-20 10:55
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 10:49 發表

心理上是好想出動
但是精神和肉體上唔得
忙到想快d回家休息
作者: LEO148    時間: 2010-12-20 10:57
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-20 10:54 發表

唔緊要啦, 即係收工就係26號(Boxing Day),是日最宜:扑xing,拆禮物(絲襪,whatever)

我都係這樣想

不過那天看來要
唔係一堆一去拆禮物
禮物唔夠分
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 11:00
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 10:57 發表

我都係這樣想

不過那天看來要
唔係一堆一去拆禮物
禮物唔夠分

打電話梗係最穩陣~
不過人多唔多就唔知,等你報告~~
作者: jayshing    時間: 2010-12-20 11:00
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-20 10:54 發表

講起聖誕禮物
有一年開party 我用個吹氣公仔"Mary"來換
作者: ballballlover    時間: 2010-12-20 11:19
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-20 11:31
原帖由 jayshing 於 2010-12-20 11:00 發表

講起聖誕禮物
有一年開party 我用個吹氣公仔"Mary"來換

換左碌假撚番黎...
還是覺得Mary好~~
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 11:46
多謝功夫大廚兄的yoyo報告。

YOYO人靚,幼幼,身材FIT,有番咁上吓功夫。

引到大廚兄,又偒又攰都要入閘,攰到九彩都出兩Q

你第一目標係娜娜,睇番網友hoho2010評語:
身形真係超正, 走肥又咪至於話瘦, 係黃金比例, 波路係cup手波, 又有腰, 好耐未見過囡囡有腰; 囡囡個樣普通, 唔算靚又唁算差, 配上曲髮...

以你相頭、幼幼為先,如果食著娜娜會有D失望,咁依家大廚你咪食得開心,瞓得舒服囉
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 11:49
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 10:50 發表

乜咁慘,X'MAS係星期六都仲要多班到12點,師兄真係對公司有歸屬感
作者: scholesMUFC    時間: 2010-12-20 11:59
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-20 08:45 發表
chun兄, 你就好啦~我試個時, yoyo岩岩新做, 係冇咀架  而家你有得咀就好啦 而且我跟ball兄尾, 好多水都比ball兄吸晒

佢的確幾有女友feel, 而且岩岩休息左一排再返工, 狀態一定好fit

support
作者: chun841007    時間: 2010-12-20 14:17
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-20 09:15 發表

好彩我唔係出零q報告啫...不過我都會睇住自己身體架啦,多謝各位師兄關心...
作者: LEO148    時間: 2010-12-20 16:50
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 11:49 發表

乜咁慘,X'MAS係星期六都仲要多班到12點,師兄真係對公司有歸屬感

是呀
我直頭想買尼龍床放係公司
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-20 17:02
原帖由 LEO148 於 2010-12-20 16:50 發表

是呀
我直頭想買尼龍床放係公司

我以前都有你嘅諗法 ,不過夜家夢醒咗喇
作者: Hamsup    時間: 2010-12-20 17:14
功夫大廚兄,真是為你高興, 食到件好野.大廚兄果然係勁人, 咁攰咁夜, 重要傷帶都出動,完成兩掍之餘重可以出埋report, 你咁努力照顧d網友, 真係令人敬重.不果師兄你也要保重身體, 繼續食多d好野,出多d好report比大家分享. 十卜十卜!!!!
作者: chun841007    時間: 2010-12-21 02:12
原帖由 Hamsup 於 2010-12-20 17:14 發表
功夫大廚兄,真是為你高興, 食到件好野.大廚兄果然係勁人, 咁攰咁夜, 重要傷帶都出動,完成兩掍之餘重可以出埋report, 你咁努力照顧d網友, 真係令人敬重.不果師兄你也要保重身體, 繼續食多d好野,出多d好report比 ...

一定一定,承你貴言
作者: LEO148    時間: 2010-12-21 11:08
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-20 17:02 發表

我以前都有你嘅諗法 ,不過夜家夢醒咗喇

我說笑的
不過我公司真的有人當自己家
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:51
原帖由 LEO148 於 2010-12-21 11:08 發表

我說笑的
不過我公司真的有人當自己家

咁咪屋租都慳埋

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2