香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣 - 口技出眾的由美 [打印本頁]

作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 05:24
標題: [報告] 金來閣 - 口技出眾的由美
~~~~~~~~前言~~~~~~~~

自上星期三連食之後,抖咗幾日,我親密嘅戰友又回復到最好狀態 ,加上星期六、日畀屋企隻虎劣咗幾野谷住谷住,襯住今日下晝可能係今年最後一次出擊黃金機會:148eek_yello: ,我食完晏晝之後就搭隧道巴過旺角,喺山東街落車之後,即刻打去冬冬想問靚女想食乜買畀伊人食用 ,點知係男聲接聽 ,我就求其問吓波波、GIGI同由美返咗未,佢話全部有番~~咁我2:55上到去,行緊上去,已經見到強哥四萬咁口喺度恭候多時,喺COUNTER度,我望到個白板有好多女仔一早返咗工:小惠、0茶、青青、安琪、祖兒、亞J、波波、利利,小玲、可可、GIGI同由美....成十幾個囡囡喺度,唯獨是小雲仲係放緊假 ,我隨口問吓GIGI同由美,個KEEPER哥簡介咗之後仲問我洗唔洗望吓,我話唔洗,橫掂遲早會食,費事呢次彈完下次食佢果陣問起就尷尬。我揀咗由美,跟住上一層樓去厠所再入房間...

~~~~~~~~正文~~~~~~~~

外型   :相頭OK,睇落成個開心樣咁,155CM高,中波大啡提,身型豐滿。

短評   :細心護理,口技一絶(小心吹爆),唔叫唔停,鮑鮑好水好插,好肉好攬。

番啅   :等我食勻晒D囡囡先再諗啦

過程   :

話說我喺上一層個厠所交完水費出嚟之後,由美已經企咗喺出面,睇身型幾有件頭吓 ,但我心存厚道,照食可也。

入房之後,由美就開咗暖風機,除晒衫入去沖涼。

佢洗身非常徹底,特別係車底來回洗咗幾次,跟住錫我NIPPLES,錫得有力,頭幾吓幾舒服,整多幾野就有D痛...

錫完之後,我想試吓咀啖先,點知佢話:我唔同客咀嫁,我即刻望到JJ下半旗
由美用熱水淋熱洗PAT凳同牆,叫我坐好挨住牆,
然後開始吹水簫,先舔咗幾吓,就開始含住我個龜頭,用脷掃坑位同馬眼,再輕輕刮龜頭附近嘅根位,
話都冇咁快我碌柒就扯晒火,囡囡又慢慢啜龜頭,跟住再嚟幾吓深喉,
套弄期間仲用上顎嘅凹凸感去打磨龜頭同坑位,嘩~~真係有D頂唔順,好鬼痕又麻
囡囡突然停口,話我碌柒個CHOK樣好正,搞到佢下面濕晒
佢講完之後又含啖熱水再同我吹過,呢次差唔多吓吓吹奏都用牙肉磨擦我條撚
佢吹呀吹,舔呀舔~~完全冇停嘅意思咁,
我唯有同佢講,不如我哋出去再玩過,咁樣我先逃過口爆嘅結局

佢幫我抹乾身之後,我趴喺床度,佢先用冰同我錫背脊,錫到D冰溶晒,
就叫我做跪拜動作挺起個屎忽,畀佢做毒龍鑽:其實佢都唔算毒龍鑽  
佢一路o奶我個屎忽,一手搓吓刮吓春袋,一手用粟米糖塞我個屎眼,不過呢三重奏又真係幾頂癮
佢搞咗我個後欄兩分鐘,先至叫我反身瞓好,然後由美趴喺我度錫咗幾吓雙耳,跟住就做body massage,
係趴喺度做body massage,肉貼肉咁磨,個感覺就真係好~~~~重,亞姐你1XX鎊,係咁磨我個身,真係老泥死皮都畀你捽晒出嚟咁濟

由美打磨完之後,跪喺我側邊同我做冰簫,佢含住冰先啜咗幾吓春袋,就揸住碌鳩,咬住另一大粒冰,喺個龜頭度不停打圈。再含晒粒冰同龜頭,個口同條脷係咁郁郁貢,用咀唇交替咬住龜頭稜角位同對落坑位

仲慢動作用力整多幾吓深喉,含晒成碌撚不特止,仲用條凍脷舔弄春袋,直至條脷同口變暖,囡囡仍然賣力為我做口舌服務,面對佢D極爽簫技,我HIGH到頭都痕埋,由於佢個籮柚就喺我隔離,我就開始幫由美捽鮑,捽咗幾吓就乾鮑變濕鮑,
乘機擺好佢隻腳玩69式鬥舔,睇吓邊個口技勁D。

我不停啜、舔、挑、含、磨由美粒快樂豆豆,由美雖然擺動個豪華臀去迎合我攻勢,但就依然簫不離口咁賣弄佢嘅超凡口技,終於佢停咗口話我o奶到佢好痕,又話我跩跩,要做床邊簫,罸我冇得搞佢。

佢跪喺我雙腳中間,就埋頭埋腦係咁吹奏,呢次冇乜變化,都係舔同啜咗3分鐘春袋,再用上顎同濕暖嘅咀同我碌柒做深層清潔,睇住碌撚喺由美個口進進出出,再配合對肉球不規則擺動,感受住枝砲同囡囡個口磨弄的酸麻感,彷彿喺度屌緊個窄閪,最頂癮係由美間中有幾吓用力吸啜碌鳩,搞到我細佬整咗幾吓chok樣

由美見狀就即刻幫我過膠,再強姦我,佢隻撻可能唔夠濕,所以佢一路坐馬吞棍果陣個磨擦力好大,亦都係幾high,到佢隻盤絲洞吞噬晒成條撚之後,我就完全完全感受由美個妹妹嘅熱情如火,我細佬同由美個妹妹全面緊密接獨,畀佢既濕且熱肉壁包裹住,真係仲爽過囡囡同我玩深喉。

由美適應咗之後,就開始拗後個身上下套弄,佢每一動作都非常有力,每次坐到盡都會前後左右磨幾吓,好很正呀
囡囡同我做咗二十幾吓女版打樁之後,就交換位置,由我主導。

我校啱位就急不及待咁插落去, 點解插極都塞唔晒碌鳩入個閪窿度嘅,原來囡囡太好肉,我要用D力先至可以插到盡,我抽插咗一陣之就覺得隻GAP收窄咗,亦都熱過之前,仲有D吸啜力添,咁再屌多陣由美仲纒住我對腳,我插到好HIGH就嚟 ,就停咗喺度想抖抖,點知個淫娃竟然開著部收音機話要夾爆我 ,我即刻變招瘋狂打樁,打多幾吓樁就畀由美部蔗汁機揸晒D汁出嚟

完事我正想起身,點知由美攬住我話唔畀,仲開大部收音機話要夾住我條撚唔畀我抆枝野出嚟 ,我雖然出咗一Q,但碌柒仲係好硬,於是就係咁屌由美,插到攰先趴喺度抖。抖到KEEPER拍門先沖涼、抹身、著衫、落樓,畀錢嘅時候就見到BOBO個名上牌,強哥話係新囡囡,即係之前波超版話過今日有新囡囡上班,仲係燕窩嘅朋友。

~~~~~~~~報告完畢~~~~~~~~

食後感:
由美喺金來閣番咗兩個月,口技同青青有得揮 ,真係小D定力都會走火

作者: CHING-9NIHU    時間: 2010-12-21 06:19
Thanks 由美 report

看來是典型中女服務型, 應該幾享受,
但無咀無車又較豐滿(肥), 小弟唔太arm

anyway, 恭喜jjcc兄嘆到好服務
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 07:36
原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-12-21 06:19 發表
Thanks 由美 report

看來是典型中女服務型, 應該幾享受,
但無咀無車又較豐滿(肥), 小弟唔太arm

anyway, 恭喜jjcc兄嘆到好服務

9兄:
我係die hard中囡崇拜者,自己一向mark咗囡囡好少彈,所以照食可也。出個報告都係當回憶錄。

希望引到你出擊試新囡囡BOBO,出番個試食報告啦
作者: ballballlover    時間: 2010-12-21 08:53
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-21 08:57
見你報告詳細描述佢既蕭功, 睇黎由美既蕭功真係幾勁  

而且都識享受性愛, 係冇咀令你未能盡興, 不過都有隻濕暖窄鮑食下

如果想試蕭功勁既囡囡, 睇黎由美都可以一試 (不過要唔介意中囡同有少少肉地)
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 09:03
原帖由 ballballlover 於 2010-12-21 08:53 發表
各有所好囉,中女有中女優點架!

多謝波超版捧場呀

係呀,我最愛中囡佢哋知情識趣。

咸魚青菜各有所好,就好似波超版你就識得食燕窩補身啦 ,不過專家話要日日食至有功效噃,血燕就仲有營養價值
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 09:05
剛剛喺"難忍"網度,望到愛兒D沙龍相,見到佢樹根纒腳,我估都係中女一名
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 09:09
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 08:57 發表
見你報告詳細描述佢既蕭功, 睇黎由美既蕭功真係幾勁  

而且都識享受性愛, 係冇咀令你未能盡興, 不過都有隻濕暖窄鮑食下

如果想試蕭功勁既囡囡, 睇黎由美都可以一試 (不過要唔介意中囡同有少少肉地 ...

近排寒鋒襲港,聖誕節果幾日假又再凍過,K超版你都要暖鮑禦寒一吓呀,唔係細佬會著涼
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-21 09:33
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-21 09:09 發表

近排寒鋒襲港,聖誕節果幾日假又再凍過,K超版你都要暖鮑禦寒一吓呀,唔係細佬會著涼

尋日本來有機會試天兒既, 可惜同佢冇緣

事緣尋日放工得閒上金莎順便收下料, 坐左一陣就走, 返到屋企食完飯準備上床訓覺時, 點知俊哥打比我話天兒岩岩返左黎, 咁我最後都係決定訓覺, 唯有下次有機會先試天兒
作者: rider    時間: 2010-12-21 09:39
thanks jjcc兄報告,小弟最鐘意你果句"67個chok樣好正"
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 09:50
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 09:33 發表

尋日本來有機會試天兒既, 可惜同佢冇緣

事緣尋日放工得閒上金莎順便收下料, 坐左一陣就走, 返到屋企食完飯準備上床訓覺時, 點知俊哥打比我話天兒岩岩返左黎, 咁我最後都係決定訓覺, 唯有下次有機會先試天兒 ...

你住咁近,差唔多可以隨時候命,不過睡魔急CALL,有陣時真係幾難頂
希望你呢幾日同天兒有緣啦
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 09:52
原帖由 rider 於 2010-12-21 09:39 發表
thanks jjcc兄報告,小弟最鐘意你果句"67個chok樣好正"

我依家先知D囡囡鍾意細佬個CHOK樣
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-21 09:59
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-21 09:50 發表

你住咁近,差唔多可以隨時候命,不過睡魔急CALL,有陣時真係幾難頂
希望你呢幾日同天兒有緣啦

而家呢d天氣, 真係一上左床, 暖笠笠個種感覺真係最岩訓覺, 真係唔願再出街 (最衰冇人陪訓 )
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 10:04
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 09:59 發表

而家呢d天氣, 真係一上左床, 暖笠笠個種感覺真係最岩訓覺, 真係唔願再出街

我直情瞓覺前飲少D水,費時急尿落床
或者問亞俊哥有邊囡囡有興趣OFFER 過夜服務,畀你攬住佢,插住暖鮑瞓,保證瞓得最有FEEL最ENJOY
BTW:

作者: rider    時間: 2010-12-21 10:10
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-21 09:52 發表

我依家先知D囡囡鍾意細佬個CHOK樣

下次要同細佬扮下靚先得
作者: jayshing    時間: 2010-12-21 10:27
thank you JJ兄your report
估唔到星期一許多囡囡開工wor
個感覺就真係好~~~~重,亞姐你1XX鎊 <<< 笑死我
作者: ryanwong13    時間: 2010-12-21 10:52
Thanks JJ兄~
唔好中囡者真係可能食滯...
作者: ballballlover    時間: 2010-12-21 10:52
作者: topfun    時間: 2010-12-21 11:12
呢句正:"橫掂遲早會食,費事呢次彈完下次食佢果陣問起就尷尬"
作者: arsenal620    時間: 2010-12-21 11:17
作者: arsenal620    時間: 2010-12-21 11:18
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-21 11:22
原帖由 arsenal620 於 2010-12-21 11:17 發表

你同俊哥講 可唔可以叫天兒早少少返咪得囉

咁我又唔會咁做既, 囡囡都有返工自由, 我都唔想勉強迫人早少少返, 所以就隨緣啦, 有機會既, 一定會食到既(因我住得咁近, 我唔信會食唔到, 只不過係遲食定早食 )
作者: Hamsup    時間: 2010-12-21 13:59
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 11:22 發表

咁我又唔會咁做既, 囡囡都有返工自由, 我都唔想勉強迫人早少少返, 所以就隨緣啦, 有機會既, 一定會食到既(因我住得咁近, 我唔信會食唔到, 只不過係遲食定早食 )

I am with you.  囡囡 do have their own schedule everyday, it is no point to ask them to change their schedule.
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-21 14:35
原帖由 Hamsup 於 2010-12-21 13:59 發表

I am with you.  囡囡 do have their own schedule everyday, it is no point to ask them to change their schedule.

因為囡囡未返到黎, 或選擇某段返工時間, 自然會有佢地既原因, 所以都唔想因為想食某個囡囡, 而特別叫佢早D返工去方便自己食到, 最多有緣遇到先食
作者: Hamsup    時間: 2010-12-21 18:27
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 14:35 發表

因為囡囡未返到黎, 或選擇某段返工時間, 自然會有佢地既原因, 所以都唔想因為想食某個囡囡, 而特別叫佢早D返工去方便自己食到, 最多有緣遇到先食

Very very much agree!!!
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:07
原帖由 jayshing 於 2010-12-21 10:27 發表
thank you JJ兄your report
估唔到星期一許多囡囡開工wor
個感覺就真係好~~~~重,亞姐你1XX鎊  

多謝jayshing賞面:

可能我晏咗少少上(~2:50pm上啦,平時1:30pm就已經入閘,呢次真係幾囡囡揀吓,近排都係食住D冇報告嘅新囡先。

我食咗成個肚嘢,畀由美咁"責"法,爭少就 D午餐出嚟
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:12
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-21 10:52 發表
Thanks JJ兄~
唔好中囡者真係可能食滯...

中囡呢樣極品,係要D識欣賞嘅人先啱食,

正如D巴打鍾意幼幼,貪佢哋:傢餐新淨,動作生澀,怕羞怕痛,無聲無息
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:19
原帖由 topfun 於 2010-12-21 11:12 發表
呢句正:"橫掂遲早會食,費事呢次彈完下次食佢果陣問起就尷尬"

我諗住食勻晒金來閣D囡囡,睇完唔食好似冇咁好。

BTW, 返早班嘅中囡都差唔多食晒 ,淨番D後生又生手我又,到時要轉戰夜班。

希望金來閣經常補充新囡,到時我食極都食唔晒,唔駛番啅冇報告咁慘
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:24
原帖由 ballballlover 於 2010-12-21 10:52 發表

上個星期就有, 不過我又唔係咁岩食

講吓笑啫 ,邊有人好呢味嘢o架

呢輪D幼幼報告都係集中喺金來閣,希望多D巴打分享其他嘅報告

(金莎少中囡,美妙硬件差,所以我流連金來閣呢多幼幼多中囡嘅失樂園度 )
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:28
原帖由 arsenal620 於 2010-12-21 11:18 發表

細佬 chok 樣即係點 ?

鳩FING FING,郁吓震吓咁款。

(個TERMS : 細佬 chok 樣,係我即興創作嘅 )
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 20:38
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 11:22 發表

十分支持K超版諗法,凡事隨緣,隨心所欲,做人都開心一D。

叫俊哥 女早點上班:
1)欠咗俊哥份人情,第二時俊哥叫K超版幫手,佢又唔好意思推人
2)無啦啦叫天兒早番,怕會畀咗D壓力囡囡,亦都會令天兒對K超版有個不好嘅印象(以為K超版好有POWER)
3)K超版未食過天兒, 天兒,變相啱唔啱睇都要硬食,會影響進食心情
作者: soonerorlater    時間: 2010-12-21 22:27
我都係鍾意中女,大波,好服務,唔肥就最正.所以Yoyo娜娜,Lulu,都唔會試住(叮叮例外).
由美上次見過,睇唔出佢簫功咁好,雖然不是我杯茶,但都恭喜JJCC兄食到好嘢同玩得開心.
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-21 23:11
原帖由 soonerorlater 於 2010-12-21 22:27 發表
我都係鍾意中女,大波,好服務,唔肥就最正.所以Yoyo娜娜,Lulu,都唔會試住(叮叮例外).
由美上次見過,睇唔出佢簫功咁好,雖然不是我杯茶,但都恭喜JJCC兄食到好嘢同玩得開心.

soonerorlater兄:

金來閣大波好服務中女可以搵小雨、寶兒、小玲、波波等等
後生囡囡就我真係暫時唔會搵,
有陣時睇相頭、身型揀女會走寶,我索性唔揀試勻晒,無乜要求,玩得自在,仲分分鐘有bonus添
作者: seak1982    時間: 2010-12-21 23:54
我睇完黎份報告之後入廁所打左幾次飛機!!
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-22 00:02
原帖由 seak1982 於 2010-12-21 23:54 發表
我睇完黎份報告之後入廁所打左幾次飛機!!

石仔:
做乜慳錢成咁
作者: arsenal620    時間: 2010-12-22 04:07
作者: arsenal620    時間: 2010-12-22 04:09
作者: arsenal620    時間: 2010-12-22 04:11
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-22 04:19
原帖由 arsenal620 於 2010-12-22 04:07 發表

原來你係因為咁樣 所以次次下午出擊

都係諗住食完一更再食第二更,費事記到亂晒
作者: arsenal620    時間: 2010-12-22 05:05
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-22 07:24
原帖由 arsenal620 於 2010-12-22 05:05 發表

到時可能又有新囡囡 , 你咪又轉唔到去第二更

但願如此啦
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-22 09:15
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-21 20:38 發表

十分支持K超版諗法,凡事隨緣,隨心所欲,做人都開心一D。

叫俊哥 女早點上班:
1)欠咗俊哥份人情,第二時俊哥叫K超版幫手,佢又唔好意思推人
2)無啦啦叫天兒早番, ...

哈哈 其實我又冇諗到咁多野, 只不過我性格唔鐘意迫人, 亦都唔會勉強人, 所以一切都隨緣去做
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-22 09:40
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-22 09:15 發表

哈哈 其實我又冇諗到咁多野, 只不過我性格唔鐘意迫人, 亦都唔會勉強人, 所以一切都隨緣去做

係我聯想力豐富啫,其實乜都假,最緊要有緣就得啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2