香港一世發論壇

標題: [報告] 在卓明樓遇到件正野Annie.勿走寶 [打印本頁]

作者: zx760    時間: 2010-12-23 13:16
標題: [報告] 在卓明樓遇到件正野Annie.勿走寶
姓名:Annie
地址:荃灣 街市街14-16號 卓明樓 2/F 9B,B5室
樣貌:靚女一名笑容夠甜
身材:模特兒嘅身形皮膚白,34C真波極之有手感
價值UP + HJ $300,淨做 $380,DUP + BM + 冰火 $400,DUP + ML $500
技術:玩冰火玩得出色一滴不流,前奏及侍浴都係慢慢來

#昨日上去卓明洗樓去到呢件annie門口按鐘,一睇身形和樣子都極為吸引,問好價錢後就入了閘.幫洗白白時都洗得好耐又錫Lin又玩雀,上床後當正我係男朋友咁前奏亦慢慢玩,吹簫技術雖然不是頂級,但投入感再加上時間長已經可以啦.吹奏完後就用佢對真材實料嘅34C真波餵我食奶奶,之後再替我B.M全身及夾下腸仔.埋牙時女女夠主動先女上,都係慢慢來個種一上一下咁用小妹妹來吞我條大蕉,其實佢本身硬件都有點窄,俾咁一上一下慢慢坐真係有啲忍唔住想射出來.之後當然唔會浪費佢對修長嘅靚腳,轉招叫女女企在床邊彎底身我就從後進入,雙手渣住佢對靚波再狂插一輪,女女High到叫床聲不絶還叫我大力啲丟佢,臨衝刺時將女女反轉(見佢塊面微紅)除套射係佢身上,之後大家休息了一陣才又女女幫我做清潔.

Link:http://miss148.com/girl.php?GID=4477

作者: rider    時間: 2010-12-23 13:18
thx c-hing report~
作者: harchai    時間: 2010-12-23 13:46
身形真係唔錯播
作者: ballballlover    時間: 2010-12-23 14:26
作者: paulsiu69    時間: 2011-1-13 11:42
She's OFF .....................
作者: matthewparty    時間: 2011-2-4 13:08
body用個淫西磨棒棒,差小小無袋對左入去佢個淫西到..好險! 69 互X  
作者: msw    時間: 2011-3-4 22:48

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2