香港一世發論壇

標題: [報告]深水步長沙灣道183-185號 唐三樓 B 室【佳琪】 [打印本頁]

作者: goldkenn    時間: 2011-1-3 13:39
標題: [報告]深水步長沙灣道183-185號 唐三樓 B 室【佳琪】
陀北,半咸淡廣東話,未至於雞同鴨講。

樣就一般,主要係囡囡素顏,自然冇 AD 相咁加左顏色咁搶眼,中女,身形常非好,尤其對奶,堅野,夠挺,夠大又好楂,可以楂到手指頭入哂肉果隻!

沖涼受制空間,不過唔求其,前奏好有 HEART 好有心機,埋身發現皮膚超滑!尤其大脾,滑到好似絲襪咁!

女上好識擺 POST 吸引你,例如特登騎高半入比你睇住自己條野進出,好鬼 AV FEEL!

男上因為皮膚超滑,加埋兩個氣墊,攬住已經好舒服,可以小車,大車會傻笑住避,幾搞野。

唔催鐘之余仲好似佢未夠喉,但係唔會借 d 咦 HARD SELL,只會好溫柔咁話:記住我,想起就搵我

如果囡囡肯化下粧,好很 AD 相咁;如果地方大 d,其實唔止值 300。

食身材食服務一定上選

預備列做短期固定性伴侣,食到幾時就睇囡囡表現

http://www.miss148.com/girl.php?GID=4737  (改番新 link)

作者: ballballlover    時間: 2011-1-3 18:05
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-3 19:46
如果有埋45分鐘任做就好了
作者: ayubei    時間: 2011-1-3 19:47
thanks for your sharing
作者: bigbird    時間: 2011-1-4 01:05
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-4 09:04
原帖由 ballballlover 於 2011-1-3 18:05 發表
Good for $300 for 45min!!!

真係仲抵過京華噃
作者: 劉精    時間: 2011-1-4 12:16
正喎...等我一陣試一試先
作者: paulsiu69    時間: 2011-1-4 12:34
Worth that price, man.
作者: goldkenn    時間: 2011-1-4 17:34
原帖由 劉精 於 2011-1-4 12:16 發表
正喎...等我一陣試一試先

12:16 發表,一陣試一試?c-hing 係咪 1 點幾出閘果位?
作者: Mingfai0002    時間: 2011-1-5 14:12
I want to try!
作者: 佳琪    時間: 2011-1-23 22:54
    你好   有45分钟任玩啊
作者: ballballlover    時間: 2011-1-24 00:21
作者: 恐龍仔    時間: 2011-1-24 00:29
唔錯
作者: 槍手    時間: 2011-1-24 16:22
原帖由 佳琪 於 2011-1-23 22:54 發表

係咪做幾多次都可以呀
作者: Dane    時間: 2011-1-25 00:17
原帖由 佳琪 於 2011-1-23 22:54 發表

靚囡 ... 我係呢度有個慣性問題
你 妹妹 多唔多毛 呢  .. 有無 69 架
作者: paulsiu69    時間: 2011-1-26 19:18
see see n try when passing by.
作者: ljyfox    時間: 2011-2-19 17:13
Just so so bro
But thanks a lot for your sharing
作者: liveterminal    時間: 2011-3-4 23:13
45MINS任玩係唔係可以出多過1q呢???

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2