香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣~菲菲 [打印本頁]

作者: 1213141519    時間: 2011-1-7 04:35
標題: [報告] 金來閣~菲菲
應強哥及靚冬強烈要求 係小弟今年既第1次 菲菲既第1個客的情況下 出既第1個報告

今日唔洗做司機提早收工 心思思想起金來閣 下定決心唔再返食要睇多幾個新女 冇打電話直衝上去
3:5Xpm上到去果然逃唔出靚冬法眼 已經企定門口等 不過伊人就比我嚇到'濁親' 入去望下個板 得利利上鐘 其他全部得閒 有返工既除左lulu都未揾過 冬問要邉個 我就話要新女 你介绍啦 推介左suki 要就call返黎 不過我唔想等就入房睇現成
冇耐強哥帶左gigi入黎:"超勁招呼" gigi好禮貌笑住say hi 不過我冇乜feel:"睇多個先"
又好快帶左菲菲入黎:"超勁招呼" 菲菲仲嗌左出黎:"好靚仔呀"(有人係度,我怕羞噶 )見我有D猶豫強哥就彈左句我抗拒唔到既話:"第一日返工,你係第一個" 最後都係堅持唔到'睇多幾個'既決心 上左樓上右手第一間房

菲菲第一印象:
類型:豐滿
芳齡:2尾-3頭
上路:7/10 唔算靚但順眼 頭髮唔長 有紮起(笑容+左1)
中路:?/10 幾大 冇望清楚
下路:?/10 冇望
技術:8/10 ("超勁招呼"在腦中徘徊,自動+8)
態度:8/10 都係因為笑容

菲菲好鐘意笑,由下面笑到上去 由入閘笑到出閘 一個大鐘有50分鐘我都見到姖D牙(好白)
關門,即時黎個熊抱(姖係熊,我係獵物) 就咁攬+吹水+笑左5分鐘先開始除3 雙峰突出,應該有Ccup,超好手感(我唔太like太大波,C已經係我既極限,再大我就 )有腩肉但都接受到,對腳ok(長腿/美腿愛好者不用考慮)因屬豐滿型,抱住既感覺好好(尤其咁涷天氣攬住 )解除束縛後姖又黎一個熊抱...又5分鐘 ...先去洗白白,因第一日返,冇自備沐浴用品,姖話等做完我就立刻去買,用住現成先,搽滿全身,前面波地再後面波地,正!跟手踎低水中簫,我話唔洗,我唔鐘意水中簫同毒龍鑽(因我講左話唔要先,所以唔知姖會唔會做毒龍)
菲菲:咁冰火呢?
小弟:都唔要
菲菲:典解唔好?唔舒服咩?
小弟:你吹得好,齋吹都舒服,冇技術,玩咩花式都冇用
菲菲大笑)咁你等陣睇下我吹得好唔好
ok 拿拿聲出去抹身 大字型訓低等姖出招 姖抹乾身見我面向上訓低跟住問:唔做背呀? 我話唔啦,會唔夠時間
菲菲:一定夠,仲有咁多時間
小弟只笑不答)
菲菲:哦,你好勁噶?要做好多次?
小弟:唔係,我大細鐘都只做一次,出得黎玩都係為左開心,趕住咁玩就冇意思
菲菲即時呼左口氣露左個放心既笑容出黎(3Q以上既C兄揾菲菲要就住啦 ):點解唔做呀?
小弟:一陣你就知
廢話太多,入正文!菲菲主攻 由兩點開始 條利好似裝左摩打咁不斷打圈 估姖唔到真係幾得wow 然後直掃向小小弟附近,食荔枝冇咬痛 ,舌頭係小小弟身上不斷遊走,冇一口就含落去,抵讚 ,硬晒後就開始吹,摩打利又發動,橫簫直笛,小小弟全身比姖條利攻陷晒,全程冇撞到牙,抵讚 ,其間我膝頭輕磨妹妹,已有點濕熱,雙手遊走姖全身搵敏感位,以備一陣反攻
因為只玩一Q,所以就唔口爆,感覺差唔多叫停,攻守易位,由頸開始錫上下巴->臉->額->鼻尖->人中,避開嘴(見你嘴唇郁動等車,我就唔車埋去 )->耳珠->耳背->耳窿(姖耳仔好敏感,摸到姖腳起晒皮)再順路錫返落頸,雙手不停在她雙手,乳房,腰,大腿內側,大腿,小腿輕掃,呻吟聲開始大果時就車落去(貨車牌一次就pass ),姖以9秒9既速度第一時間伸利狂鑽,見對方攻勢咁猛烈,唯有穩守突擊,7分防守3分進攻,車左一陣立即轉移目標,等姖意猶未盡一陣攻勢更猛,這次由膊頭開始向下錫至手腕再由手背錫至瑣骨,姖手爭亦都好敏感,成身係咁'典'呢個時候姖就講
菲菲:你唔做鴨嘥晒
小弟:我都覺,之前有人仲直接問我係邊度做,話去幫儭我
菲菲大笑)你呢D係邊度學返黎噶?
小弟話自學你都唔信啦)唔話你知
又講多幾句見姖放鬆左後再搶攻,今次到雙峰,雙手回收逗弄乳房,再車多一陣移向右邊乳暈打圈,一手繼續楂另一邊,一手卒會陰,跟住狂攻乳頭,奶啜吸吹咬出齊,菲菲呻吟聲又大又急,未摸妹妹手指都濕晒,進攻會陰既手指再次加力輕震,舌頭穿過雙峰間的小徑橫掃腰肚,路過叢林而不入,由大腿直落小腿(波羅蓋又係敏感位)再上盆骨,一手提腳,另一手改攻陰唇,2隻腳都攻陷後就全力狙擊核心重地,菲菲完全自動波張開對腳 我就用奶啜吸吹咬由大腿內側->會陰->雙唇->密穴->最後亦都係停留最耐既豆豆(詳細唔寫,明早7:30要起身返工= =")期間菲菲捉實可以捉住既野,包括我手,床單,姖對波,我個頭 叫聲由小到大,由有到冇......
時間唔多,車左一陣後我問菲菲想要未?姖猛點頭話要,咁就決戰啦!菲菲攞左個套出黎但係瞄準唔到小小弟戴,我笑姖 ,姖就話頭先高潮左3次冇力啦 咁我自己黎咯.男上,我入左小小姖已經開始郁,搞到我差D彈返出黎 ,入左去就郁得更犀利,不斷搶韁,搞到我D九淺一深,三快兩慢,快出慢入完全冇用武之地...
小弟:你咁鐘意郁,不如女上啦
菲菲:唔制(又大笑,仲送左我一巴,當然係好細力既)你好衰!
既然菲菲入晒狀態,咁就唔使慢慢黎,全力衝刺,先後2次見姖弓身狂喘氣就黎高潮我就踩盡油門全速抽插,姖黎左後就收慢,一方面比我自己回氣,一方面等姖唔洗去到盡可以容易D黎第二次,不過2次後我就 出左,菲菲由頭到尾雙手攬實我條頸,對腳夾實我大腿,出左後都未放鬆過(好似比蛇勒住咁 )我摸到姖成身汗(我自己都係)
小弟:去沖涼啦,成身汗
菲菲:攬多陣先
小弟:沖完出黎再攬
菲菲:唔制,沖完你就會著衫走
小弟:................咁我沖完唔著衫再繼續攬
菲菲:唔....夠鐘先沖
小弟:
2分鐘後拍門聲響,菲菲先肯放手,講左幾次時間咁快,唔捨得你......
沖涼著衫落樓比$,靚冬問我菲菲服務得唔得,我真係唔知點答,我鐘意玩feel,令對方舒服黎達到我精神上既滿足,當然肉體都要 ,所以大部分時間都係我服侍對方,如果姖問既係:你滿唔滿意你自己既服務 咁就識答 最後又再強調要出報告(我又冇出過報告,冇話我有上148,姖又知我有上黎既= =?)本來我唔想出,一來打字慢(12:30到依家,讀書果時都冇咁勤力)二來做慣CD-ROM,不過既然食左靚女冬冬個頭鐘 ,sorry係菲菲個頭鐘,加上靚女要求就出一次啦......雖然自己睇返好似睇小說咁 ,我又冇$收既,糖水印都係得一個,但以上內容絕對真實,各位C兄覺得好既(我指菲菲)唔洗加分比我,上去揾菲菲啦
菲菲最終評分:
類型:豐滿 有D怕羞既feel
芳齡:30(姖自己講)
上路:7/10 唔算靚但順眼 頭髮唔長 有紮起(笑容+左1)
中路:6/10 B-C 好好手感 小弟係細波愛好者,所以都覺得姖幾大 因坐得多冇運動有肚腩 但都可以接受
下路:6/10 下圍有彈性 腳短 妹妹ok窄
技術:8/10 口技得,尤其條摩打利,唔覺有收音機
態度:9/10 笑容滿面,又比到反應我
總結:鐘意長腿走肥就算啦,菲菲係服務型 湖南人,廣東話都唔差(比可可好好多= =") 係某間卡拉ok做 呢幾日係金來閣試鐘 如果係金來閣有得做既先會長駐,各位C兄睇中就快手,好可能過幾日就揾唔到

作者: jjcc1914    時間: 2011-1-7 05:36
數字哥:

多謝你個菲菲個頭啖湯報告,睇落呢個中囡幾正:有波有車有服務,合晒我要求,

今日太多太多報告,派晒分數,晏些後補
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-7 06:16
Thanks 新款甜品菲菲 食評

看來除了發了一點福外, 相頭技術都有d保證
作者: phastasm    時間: 2011-1-7 07:28
又有新囡report
謝謝分享 看來非非又好像不錯的說
作者: ballballlover    時間: 2011-1-7 08:42
作者: ballballlover    時間: 2011-1-7 08:45
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-7 08:58
原帖由 phastasm 於 2011-1-7 07:28 發表
又有新囡report
謝謝分享 看來非非又好像不錯的說

呢件中女你都啱
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-7 08:59
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 08:42 發表
注意呢個新菲菲,唔係以美美妙/金來閣菲菲!

YES~~

一個豐滿,一個苗條,一樣咁好仁
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-7 09:01
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 08:45 發表
666師兄,新女重要係頭客通當都好好玩,但服務就應未夠高班,玩feel就一流,只要識撻左姖,包保高潮疊起! 囡囡重享受過你,果份滿足感巳值回!

搞到條女腳軟,下位師兄真慘
作者: arsenal620    時間: 2011-1-7 10:14
作者: rider    時間: 2011-1-7 10:49
thx c-hing report...豐滿型囡囡唔岩我
作者: jayshing    時間: 2011-1-7 10:50
Thank You 666 兄
見到新囡囡菲菲好像唔錯wor
又想問d老套野, 身高怎樣
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-7 12:58
THX~666兄報告

睇黎呢個新菲菲真係玩得好放, 識撻著佢, 應該玩得好淫下, 而且反應好好(可能夠晒新鮮 , 係食頭圍既著數  )
作者: ballballlover    時間: 2011-1-7 13:03
作者: turboman2    時間: 2011-1-7 13:53
究竟係冬冬講個新女非非?

抑或廣告相個菲菲(苗條型)?

作者: kelvincyl    時間: 2011-1-7 14:14
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 13:03 發表

你都飲唔少頭啖湯!!

雖然都食唔少新囡, 但都冇9兄同666兄咁既真正頭啖湯
作者: ballballlover    時間: 2011-1-7 14:17
作者: turboman2    時間: 2011-1-7 19:53
原帖由 1213141519 於 2011-1-7 04:35 發表
應強哥及靚冬強烈要求 係小弟今年既第1次 菲菲既第1個客的情況下 出既第1個報告

今日唔洗做司機提早收工 心思思想起金來閣 下定決心唔再返食要睇多幾個新女 冇打電話直衝上去
3:5Xpm上到去果然逃唔出靚冬法眼 已 ...

多射報告!!!
內容可以post到色情小說版!!!
作者: turboman2    時間: 2011-1-7 19:55
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 14:17 發表

唔同人!!

同名唔同人...冬冬要改善!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 1213141519    時間: 2011-1-7 22:45
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 08:45 發表
666師兄,新女重要係頭客通當都好好玩,但服務就應未夠高班,玩feel就一流,只要識撻左姖,包保高潮疊起! 囡囡重享受過你,果份滿足感巳值回!

冇錯,大家都係同道中人
作者: 1213141519    時間: 2011-1-7 22:48
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-7 06:16 發表
Thanks 新款甜品菲菲 食評

看來除了發了一點福外, 相頭技術都有d保證

CHING兄.相頭就見仁見智,唔好太高期望
作者: 1213141519    時間: 2011-1-7 22:52
原帖由 jayshing 於 2011-1-7 10:50 發表
Thank You 666 兄
見到新囡囡菲菲好像唔錯wor
又想問d老套野, 身高怎樣

好似唔夠160
作者: ballballlover    時間: 2011-1-7 23:07
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-7 23:29
原帖由 ballballlover 於 2011-1-7 23:07 發表

新女頭幾日都會咁,慢慢會麻木咗
作者: scholesMUFC    時間: 2011-1-8 01:25
support
作者: freebee    時間: 2011-1-22 19:57
欣赏欣赏,谢谢分享.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2