香港一世發論壇

標題: [f報告]金來閣 - 年青陀地pinky ~ "魔脷"出沒注意 [打印本頁]

作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 00:07
標題: [f報告]金來閣 - 年青陀地pinky ~ "魔脷"出沒注意
約左友人晚上在MK打邊爐, 要搵地方hea成2個多小時
但天寒地凍, 9留留, 不如上金來閣坐坐, 望下美女冬重好
原本諗住運桔同冬冬傾下偈, 目及下新女
但傾偈期間, 有一個長髮著住連身緊短裙show哂長腿既靚女, 在我面前經過兩次
多口問冬冬她是誰, 原本是昨晚才見工的陀地pinky, 今日重要未上過鐘添
真係窮心未盡色心又起, 叫冬冬安排小弟到二樓新房幫pinky今日開齋

入到二樓新房, 我倆都異口同聲的話好凍, 所以攬著一起在暖爐取暖傾傾偈
warm up左, 佢就服待我除衫, 掛好, 跟著我也一手把連身裙脫去
ipad加兩粒掣, 頸背大腿有tattoo
但整體感覺唔錯, 唔會是排骨精, 全身都有薄薄的香脂包圍, 所以唔驚俾骨插親

去沖涼, 一開始沖涼, 她就已經講明陣間要試下佢條脷
(要讚新房的熱水供應快且穩定)
簡單玩左幾下BM, 沖淨, 她就跪著來水蕭
wow, 12000轉的摩打脷開動,
先是含著波子高速挑弄, 接著棍身奶勻,
再攻龍頭, 小靈蛇玩龍頭
含著龍頭, 小蛇也沒停下來玩龍頭
以後好輕力溫柔的吹左幾下, 我就話我好易被吹爆的
她就話你慢慢嘆la
跟住波子棍身龍頭輪流的被靈蛇挑逗, 感覺好放鬆好舒服
也不要伊人跪太久, 出返去先玩la

佢幫我抹乾身, 說如果唔係會著涼架, 又指示我伏下
靈蛇遊走全背, 好有層次的奶法,
先由奶勻身體外側位置
慢慢奶入身體的中線位置, 即脊椎patpat那大腿內側等位置
這部分好酥好癢, 尤其當奶到尾椎位置時, 感到有signal經由脊椎直達大腦

跟住佢拿粟米糖, 做毒龍, 這部分明顯生手
問及, 原來以前佢做間場唔洗做毒龍, 但金來閣要有這服務, 所以都盡力做, 好聽話
咁唔洗佢做毒龍, 轉身繼續嘆蛇

啜lin含lin奶lin都好有技巧, 玩到我的lin頭濕哂突哂
跟住又慢慢奶落去, 奶勻全身後, 又開始靈蛇戲龍
都是摩打脷把波子棍身龍頭輪流的玩, 但就更有吸力的含
看著鏡, 好像A片女優的吹奏演出一樣
心諗今次實又俾pinky吹爆la
但好神奇的, 每當貼近臨界點前, pinky好像知道一樣, 會唔含住而去奶下袋先
開頭以為係咁橋, 但連續幾次都是這樣, 相信是pinky的漸進式技術
這時閉上眼嘆好爽, 感到小九一陣一陣臨爆又唔爆的感覺
開返眼望, 小九被玩到,好久未見的硬及漲
見佢服待得咁好, 我就到我服待返佢

佢躺下, 我也錫全身, 有咀, ipad上的掣幾敏感, 一按就會有反應
慢慢奶落下, 一邊奶腳奶大腿內側, 一邊用手輕力鬆鮑, 幾好水, 開始呻吟起來
繼續鬆鮑, 爬上去試試只有小車
跟住佢話又要服待返我

我又躺下, 佢又戲龍, 又是在臨界點前減少刺激
小弟從來未試過第1Q可以被吹咁耐, 重要係咁爽
見小九又硬又漲就上套女上, 幾窄但順利進入
可能因為剛才己經很貼近臨界點, 而且在她的高速騎乘和技術性收音機下
un左唔夠廿下, 就失威爽爆了...
嘆多幾下收音機, 就分開, 去沖身

沖完身, 時間都差唔多
我倆在暖爐前, 雖然玉帛相見, 但好守禮, 坐在床上談天說地, 直至keeper拍門, 才著衫出房
一出房, 溫度驟降, 即刻靠攏在一起取暖, 回前台, say bye

總結:
相頭3.5/5 26才陀地, 瘦港女樣, 黑長髮, 眼大大, 有6成似TVB藝人王君馨, 識打扮, 在街見到會目及果隻
身材3/5 約160cm, 完全走肥, 未至於瘦骨嶙峋, 都幾好攬, 無波但lin好突好敏感
皮膚 3/5 全身白滑, have 2 tattoo (loss mark)
服務 3/5 好細心, 除了毒龍未到家外, 其他都做足, 有收音機
技術 4/5 重點推介佢條 motor tongue, 做奶身奶lin都好舒服, 吹奏時更是靈蛇戲龍, 爽
車牌: 應該是可咀可車, 但小弟今次只咀和小車

喜陀地, 喜享受舌功, 喜走肥和貧乳愛好者都應該arm

要有身材, 喜做BM和討厭tattoo 的兄弟就未必arm

作者: ayubei    時間: 2011-1-8 00:14
i love local girl so much , this weekend go to try try sin
作者: topfun    時間: 2011-1-8 00:18
王君馨我like
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 00:23
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 00:07 發表
但傾偈期間, 有一個長髮著住連身緊短裙show哂長腿既靚女, 在我面前 ...

呢輪9兄頻頻出動,D報告多到洗版咁滯,得閒多D去金來閣洗吓米,冬冬實錫晒你
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 00:26
原帖由 jjcc1914 於 8/1/2011 00:23 發表

呢輪9兄頻頻出動,D報告多到洗版咁滯,得閒多D去金來閣洗吓米,冬冬實錫晒你

因為金來閣好就小弟腳, 又有美女冬冬坐陣,
所以成日放工無那那都會行左上去, 上左去又忍唔住要幫襯......
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 00:29
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 00:26 發表

因為金來閣好就小弟腳, 又有美女冬冬坐陣,
所以成日放工無那那都會行左上去, 上左去又忍唔住要幫襯......

好彩我同佢隔個海,否則一個禮拜唔夠蓋滿一張咭
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 08:28
原帖由 jjcc1914 於 8/1/2011 00:29 發表

好彩我同佢隔個海,否則一個禮拜唔夠蓋滿一張咭

我蓋滿了, 下次免房費
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 08:52
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 08:28 發表

我蓋滿了, 下次免房費

9兄身家豐厚,一個星期攞一間免費房簡直no problem:148clap[1]:
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 08:54
ipad + 摩打脷 佗地公仔妹,好多巴打至愛
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 08:59
原帖由 jjcc1914 於 8/1/2011 08:52 發表

9兄身家豐厚,一個星期攞一間免費房簡直no problem:148clap[1]:

我覺得有少少addict左 , 要減少一d先得,
如果唔係真係捱唔過這冬天
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 09:03
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 08:59 發表

我覺得有少少addict左 , 要減少一d先得,
如果唔係

你只不過畀大力仔激活咗啫,

你唔去多D,你隻老虎就真係捱唔過這冬天 (餐餐畀你KO  )
作者: LEO148    時間: 2011-1-8 09:05
果曰我找完suki
一出來她剛見工
見到即問
有位大哥話係桐桐介紹(sorry我分不到是誰)
正宗陀地~
身型兩人好似~
有機會要test下
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 09:23
原帖由 LEO148 於 2011-1-8 09:05 發表
果曰我找完suki
一出來她剛見工
見到即問
有位大哥話係桐桐介紹(sorry我分不到是誰)
正宗陀地~
身型兩人好似~
有機會要test下

今日好日:宜沐浴、會友、洞房
快D上去試部平板電腦啦
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-8 09:33
9兄就好啦, 又食到新囡頭圍 , 仲要係26才陀地妹 我就.....

睇黎16號都要煩緊食SUKI定PINKY

作者: phastasm    時間: 2011-1-8 09:44
C兄真利害,這麼快就蓋滿朋
我連張卡仔都未拿過
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 09:50
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-8 09:33 發表
9兄就好啦, 又食到新囡頭圍 , 仲要係26才陀地妹 我就.....

一于玩雙飛啦,唔洗煩
作者: phastasm    時間: 2011-1-8 10:00
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-8 09:50 發表

一于玩雙飛啦,唔洗煩

跟jj兄意見一致, 雙飛 or 跟 冬冬按排下  你一人一Q
作者: jayshing    時間: 2011-1-8 10:01
多謝9兄報告
作者: rider    時間: 2011-1-8 10:26
THX 9兄i-pad報告,
作者: rider    時間: 2011-1-8 10:27
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-8 09:33 發表

先食左個優惠餐跟手再食正餐拎印仔
作者: 劉精    時間: 2011-1-8 11:37
9 兄好勁呀...

金來閣近排多左咁多新囡返工/試工, K 版主可能要轉場去 金來閣長注 吹水, 睇囡 及 扑新鮮囡囡了
作者: roadroadtone    時間: 2011-1-8 11:58
等我下次又試下先 ~睇下佢可唔可以好似文文咁 吹爆我2 獲先(利魔VS蕭后)
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 12:03
原帖由 jjcc1914 於 8/1/2011 09:03 發表

你只不過畀大力仔激活咗啫,

你唔去多D,你隻老虎就真係捱唔過這冬天 (餐餐畀你KO  )

我隻老虎就係唔太鍾意同我食正餐 , 所以才要出街食甜品充飢
作者: PKFC    時間: 2011-1-8 13:44
呀, 陀地妹正啊, 仲要sexy 個隻, 不過ipad波, 我就真係要諗諗先得....
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 14:02
原帖由 kelvincyl 於 8/1/2011 09:33 發表

1日8Q食哂兩囡咪得law
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 14:05
原帖由 roadroadtone 於 8/1/2011 11:58 發表
等我下次又試下先 ~睇下佢可唔可以好似文文咁 吹爆我2 獲先(利魔VS蕭后)

我估文文的口技比較強勁, 容易引爆屠龍
Pinky果隻係令你就爆就爆, 用條利令你享受口技的歡愉和快感
作者: scholesMUFC    時間: 2011-1-8 18:44
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 00:07 發表
但傾偈期間, 有一個長髮著住連身緊短裙show哂長腿既靚女, 在我面前 ...

返什麼時間?
作者: ballballlover    時間: 2011-1-8 19:33
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-8 20:16
原帖由 scholesMUFC 於 8/1/2011 18:44 發表

返什麼時間?

應該是3點至10點, 可以問問冬冬先
作者: LEO148    時間: 2011-1-8 22:02
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 20:16 發表

應該是3點至10點, 可以問問冬冬先

一定要打去問下先
今天好似就沒番
好似係不定時出現
問了可避免落空
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:08
原帖由 劉精 於 2011-1-8 11:37 發表
9 兄好勁呀...

金來閣近排多左咁多新囡返工/試工, K 版主可能要轉場去 金來閣長注 吹水, 睇囡 及 扑新鮮囡囡了

歡迎呀~~好過你去SSP畀人呃鐘
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:11
原帖由 roadroadtone 於 2011-1-8 11:58 發表

PINKY 係新進簫后實吹得爆你
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:13
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 12:03 發表

我隻老虎就係唔太鍾意同我食正餐 , 所以才要出街食甜品充飢

咁以後有藉口遲番屋企
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:14
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-8 14:05 發表

我估文文的口技比較強勁, 容易引爆屠龍
Pinky果隻係令你就爆就爆, 用條利令你享受口技的歡愉和快感

真係引死人
作者: phastasm    時間: 2011-1-8 22:20
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-8 22:11 發表

PINKY 係新進簫后實吹得爆你

咦那看來真的好值得試下
作者: seak1982    時間: 2011-1-8 22:28
各位c兄:原本小弟10號出戰而家更改左時間聽晚收工就上!!9兄多謝你份陀地報告做參考!!有可能會食黎個女女!!
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:55
原帖由 seak1982 於 2011-1-8 22:28 發表
各位c兄:原本小弟10號出戰而家更改左時間聽晚收工就上!!9兄多謝你份陀地報告做參考!!有可能會食黎個女女!!

好好享受你嘅久休加新年第一擊
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 22:56
原帖由 phastasm 於 2011-1-8 22:20 發表

咦那看來真的好值得試下

呢D80後簫后啱晒你啦
作者: PKFC    時間: 2011-1-8 23:10
我都覺得好正, 不過去到淨吹好似爭緊d野
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-8 23:12
原帖由 PKFC 於 2011-1-8 23:10 發表
我都覺得好正, 不過去到淨吹好似爭緊d野

心水推介:玩六九式、屌爆口
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 00:25
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-8 23:12 發表

心水推介:玩六九式、屌爆口

唔知人地肯唔肯呢?
不過佢唔係痴女feel 既話, 好慘既
人地未必鐘意
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-9 00:39
原帖由 PKFC 於 2011-1-9 00:25 發表

唔知人地肯唔肯呢?
不過佢唔係痴女feel 既話, 好慘既
人地未必鐘意

69式就實得 ,如果TUNE得佢哋高高哋都可以小爆咀嘅
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 00:53
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-9 00:39 發表

69式就實得 ,如果TUNE得佢哋高高哋都可以小爆咀嘅

我未夠功力呢, 而且我有潔癖, 一向唔會食撻, 如果囡囡有異味, 我會不舉添
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-9 01:00
原帖由 PKFC 於 2011-1-9 00:53 發表

我未夠功力呢, 而且我有潔癖, 一向唔會食撻, 如果囡囡有異味, 我會不舉添

有潔癖係麻煩D,仲玩少好多嘢,起碼囡囡吹完簫唔肯同佢哋車車

好彩我唔怕污蹧啫
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 01:16
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-9 01:00 發表

有潔癖係麻煩D,仲玩少好多嘢,起碼囡囡吹完簫唔肯同佢哋車車

好彩我唔怕污蹧啫

吹完蕭再車, 我免強克服到, 不過吹完唔會即刻車, 同佢傾陣計, 或者玩下其他野先再車
作者: ballballlover    時間: 2011-1-9 01:18
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 01:25
原帖由 ballballlover 於 2011-1-9 01:18 發表

整到頭象啦,乜咁大對波!

為左報答ball 版既救波之恩
呢個頭像會放一段時間
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-9 01:31
原帖由 PKFC 於 2011-1-9 01:25 發表

為左報答ball 版既救波之恩
呢個頭像會放一段時間

咁不如喺簽名放埋
"彩絲短裙長腿" 啦
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 01:32
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-9 01:31 發表

咁不如喺簽名放埋
"彩絲短裙長腿" 啦

好主意...我去搵下先
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 02:02
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-9 01:31 發表

咁不如喺簽名放埋
"彩絲短裙長腿" 啦

頂住先啦
作者: ballballlover    時間: 2011-1-9 02:05
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-9 02:07
原帖由 PKFC 於 2011-1-9 02:02 發表

頂住先啦

唔帖好過
作者: ballballlover    時間: 2011-1-9 02:20
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-9 07:50
原帖由 ballballlover 於 9/1/2011 02:20 發表
唔好當signature,要當圖貼:

作者: 1213141519    時間: 2011-1-9 09:57
多謝9兄報告,正!
上面幅圖引死人
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 12:20
原帖由 ballballlover 於 2011-1-9 02:20 發表
唔好當signature,要當圖貼:

甘放簽名位show 唔到呀?
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-9 12:25
原帖由 PKFC 於 9/1/2011 12:20 發表 [url=http://www.hk148forum.com/redirect.php?goto=findpost&pid=273598&ptid=65873][/url]

甘放簽名位show 唔到呀?

signature個位有高度限制, 可能放另一張打橫躺著的美女show美腿的圖會好d
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 12:32
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-9 12:25 發表

signature個位有高度限制, 可能放另一張打橫躺著的美女show美腿的圖會好d

個格好細, 好難搵到彩絲短裙美腿, 仲要打橫甘細格
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-9 12:48
原帖由 PKFC 於 9/1/2011 12:32 發表

個格好細, 好難搵到彩絲短裙美腿, 仲要打橫甘細格

真係好細....
作者: PKFC    時間: 2011-1-9 12:59
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-9 12:48 發表

真係好細....

等我再留意下先
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-9 16:31
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-8 09:50 發表

一于玩雙飛啦,唔洗煩

我已有決定, 16號後應該會試PINKY
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-9 16:33
原帖由 rider 於 2011-1-8 10:27 發表

先食左個優惠餐跟手再食正餐拎印仔

如果到時有2個印仔,咁咪好屈機
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-9 16:35
原帖由 劉精 於 2011-1-8 11:37 發表
9 兄好勁呀...

我驚如果轉左場去金來閣長注吹水, 到時見到咁多新囡,仲點會忍得到, 分分鐘打破ball兄紀錄  到時肯定破產都似
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-9 16:41
其實我想建議pkfc兄, 頭像或簽名最好轉番正常相, 或唔露點既相, 因我或其他ching有時係公司偷上148討論區, 如果比同事或上司見到就 , 冇露點相, 最多都係當上緊普通既討論區,問題都冇咁大
作者: arsenal620    時間: 2011-1-9 17:02
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-10 00:27
原帖由 PKFC 於 2011-1-9 01:16 發表

吹完蕭再車, 我免強克服到, 不過吹完唔會即刻車, 同佢傾陣計, 或者玩下其他野先再車

我玩69式,畀佢即刻攬住車,不知幾爽
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-10 00:32
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-9 16:41 發表
其實我想建議pkfc兄, 頭像或簽名最好轉番正常相, 或唔露點既相, 因我或其他ching有時係公司偷上148討論區, 如果比同事或上司見到就 , 冇露點相, 最多都係當上緊普通既討論區,問題都冇咁大

希望PKFC兄從善如流啦
作者: ballballlover    時間: 2011-1-10 11:16
作者: PKFC    時間: 2011-1-10 23:32
原帖由 ballballlover 於 2011-1-10 11:16 發表

我都讚成!

sorry, 我太遲上來, 先改左佢先, 下次再整過
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-10 23:34
原帖由 PKFC 於 2011-1-10 23:32 發表

唔該晒
作者: ballballlover    時間: 2011-1-11 01:58
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-11 09:01
原帖由 PKFC 於 2011-1-10 23:32 發表

thx~pkfc兄, 呢個頭像都ok, 起碼冇露點, 感覺都可以, 可以當係上緊普通討論區
作者: PKFC    時間: 2011-1-13 18:41
原帖由 ballballlover 於 2011-1-11 01:58 發表

呢個都大波,但唔露點應該ok!

一定要美乳+大波+幼幼先會貼

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2