香港一世發論壇

標題: 今次沒report但先想收集一下資料(美妙) [打印本頁]

作者: phastasm    時間: 2011-1-11 07:39
標題: 今次沒report但先想收集一下資料(美妙)
本人有打算今個星期去美妙會一會想食很久,但遲遲都未有機會食到的叮叮
不過,出發前準是一定要有些後備以防 叮叮沒返

那麼我想問下各位師兄 美妙 還有那些囡囡可以介紹一下給我,等我做定下後備
因為這期 金來閣跟金莎太紅了,反而美妙的report好少.....都不見/睇到美妙有新囡囡....

美妙 淫娃之一的小如 我食左的了,還有另外幾位淫娃名是誰可以指點一下給小弟?

k版主跟jj兄 應該太至摸到小弟喜歡咩類型的囡囡的了 望2位前輩更加出力的指點
而其他師兄也可以介紹的 等我做定後備

作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 07:53
夜班亞YAN係淫娃中較後生的,菲菲就高瘦平你未必啱,瑩瑩驚你話相頭差,美琪你會話係中囡
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-11 08:54
其實我都好耐冇去過美妙了, 可能仲會有新既淫娃比你去發掘

阿yan應該幾正, 不過我未試過,(連jjcc兄都番食就知有幾正 ) 同佢好似返夜, 咁要睇你食唔食到了

而菲菲我試過, 佢就真係玩得好淫同放, 佢屬高挑同瘦身型, 印象中係吸手波, 應該都夠玩

而瑩瑩相頭一般, 但係同樣玩得放同淫, 而且幾識按摩

美琪就幾有女人姣味, 而且都一樣玩得放同淫,

睇下你到時識邊個先

ps. 你想試既金莎小雪前日已開始返工
作者: ayubei    時間: 2011-1-11 09:10
我都試過阿Yan,佢係超級服務型
一個字"正"
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 09:28
原帖由 ayubei 於 2011-1-11 09:10 發表
我都試過阿Yan,佢係超級服務型
一個字"正"

四大淫娃中阿yan算最掂,小如就直頭係強姦犯,不過衰打假波
作者: ballballlover    時間: 2011-1-11 10:17
作者: Hamsup    時間: 2011-1-11 11:23
其實濃情都比較小報告, 有冇C-Hing可通報一下呢? 濃情都OK架bor.   By the way, 唔知濃情仲有冇大鐘做呢????
作者: jayshing    時間: 2011-1-11 11:28
原帖由 Hamsup 於 2011-1-11 11:23 發表
其實濃情都比較小報告, 有冇C-Hing可通報一下呢? 濃情都OK架bor.   By the way, 唔知濃情仲有冇大鐘做呢????

其實我都想知仲有無大鐘, 加上依家又換左叫" 號碼 ", 都唔知去唔去好
還好記得以前個bibi 廣告照片是怎樣咋
作者: phastasm    時間: 2011-1-11 19:54
[quote]原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 07:53 發表
夜班亞YAN係淫娃中較後生的,菲菲就高瘦平你未必

看來jj兄已經摸到我選囡囡的要求了

作者: phastasm    時間: 2011-1-11 19:56
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-11 08:54 發表
其實我都好耐冇去過美妙了, 可能仲會有新既淫娃比你去發掘

阿yan應該幾正, 不過我未試過,(連jjcc兄都番食就知有幾正 ) 同佢好似返夜, 咁要睇你食唔食到了

而菲菲我試過, 佢就真係玩得好淫同放, 佢屬高挑 ...

謝謝k版的資料,不過看來小雪應該不會食著, 要食叮叮先

不過後備list就是阿yan跟美琪
作者: phastasm    時間: 2011-1-11 19:57
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 09:28 發表

四大淫娃中阿yan算最掂,小如就直頭係強姦犯,不過衰打假波

原來小如是打假波 難怪摸上去怪怪
不過,因為我也是第一次摸到假波,所以都不知真 跟 假有咩分別
作者: phastasm    時間: 2011-1-11 20:29
看到消息.......叮叮返左鄉下要過左年才返
所以不打算去美妙了
不過,主題也開了那麼大家一起討論下美妙還有那些囡囡好吧

暫時睇上去 阿yan好像不錯,那麼問問jj兄 阿yan 跟 叮叮那一個比較合適我
睇ad照 桐桐 好像身材也不錯

作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 23:18
原帖由 Hamsup 於 2011-1-11 11:23 發表

我上過一次濃情,怕怕 ,個keeper太英喇
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 23:22
原帖由 phastasm 於 2011-1-11 20:29 發表
看到消息.......叮叮返左鄉下要過左年才返
所以不打算去美妙了
不過,主題也開了那麼大家一起討論下美妙還有那些囡囡好吧

暫時睇上去 阿yan好像不錯,那麼問問jj兄 阿 ...

sorry叮叮無緣一會,至於桐桐見過吓樣,應該<30,樣幾靚吓,有點像吳文忻 ,但係甚少報告
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 23:25
原帖由 phastasm 於 2011-1-11 19:54 發表
[quote]原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 07:53 發表
夜班亞YAN係淫娃中較後生的,菲菲就高瘦平你未必

看來jj兄已經摸到我選囡囡的要求了

少少咁啦。

推介甜品舖新口味:金子、suki、pinky
作者: phastasm    時間: 2011-1-11 23:51
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 23:25 發表

少少咁啦。

推介甜品舖新口味:金子、suki、pinky

順次序去品嘗甜品?  (你是排服務 or 樣子 or 技巧 )
作者: Hamsup    時間: 2011-1-12 16:47
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 23:18 發表

我上過一次濃情,怕怕 ,個keeper太英喇

奇怪, 能不能告訴長細一点???
作者: soonerorlater    時間: 2011-1-14 02:57
原帖由 Hamsup 於 2011-1-12 16:47 發表

奇怪, 能不能告訴長細一点???

濃情keeper的確好英,起碼5呎10高,經常黑衫黑褲,樣似張耀揚+尹揚明。其實都唔洗驚嘅,你係上去幫襯,唔係搞事,佢唔會麻煩你的。
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-14 04:13
原帖由 soonerorlater 於 2011-1-14 02:57 發表

濃情keeper的確好英,起碼5呎10高,經常黑衫黑褲,樣似張耀揚+尹揚明。其實都唔洗驚嘅,你係上去幫襯,唔係搞事,佢唔會麻煩你的。

話就咁話啫,此終有壓力,我老人家唔心血少,唔嚇得,
等確定有囡非食不可先再上去啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2