香港一世發論壇

標題: [簡報]美妙 - 小如 [打印本頁]

作者: tom_tom_wang    時間: 2011-1-11 13:27
標題: [簡報]美妙 - 小如
呢個報告係補寫返上個月頭既, 果日星期日下午, 難得清閒, 就去美妙睇睇叮叮有無返, 去到先知叮叮唔舒服, 咁就算啦, 見其他ching果排講過小如好正, 咁就試下小如啦

keeper 哥哥就話小如本身休息緊, 要睇下佢接唔接先(咁就出事...之後就知), 入到房, keeper 話小如ok, 咁小如一入黎, 見佢胸前真係好偉大, 就解甲入浴室先啦, 佢都好識用佢既長處, 用對波做body, 過程都幾enjoy, 我同佢講我唔只做一q, 咁佢就黎個水蕭, 再加口爆先

出到外面, 佢dup左一陣, 好快佢都準備第二q, 不過唔知係唔係佢都未訓夠, 乳交緊時, 將上身向上推, 壓住我, 之後用下身夾夾下, 我都知佢可能攰, 於是都轉男上, 不過可能真係俾佢感染左, 大家都有d悶同有d眼訓, 好快我出埋第2q就走人

感覺, 小如係大波得黎有服務, 佢開頭真係自動波樣樣做足, 不過身形較大, 相頭就好一般, 我諗如果佢唔係咁眼訓, 應該會玩得好癲

作者: jayshing    時間: 2011-1-11 14:12
thank you tom 兄你個報告
其實有時真時要看彩數, 有時兄弟講邊個囡囡好,但都要看到時囡囡的心情,狀態是怎樣
但如果俾我知道囡囡還在休息緊的話, 一定唔去馬
主要是以前我都有試一個囡囡, 好攰好想睡, 跟住就影響到自己無mood
我覺得小如狀態好的話一定可以玩得好癲
作者: 劉精    時間: 2011-1-11 14:25
小如 --- 性愛機器 ( 波版主封俾佢的 )

又一位 C hing 裁於 性愛機器 手上
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-11 14:27
今次小如應該不在狀態, 所以玩得唔夠顛, 你可以等下次佢狀態十足時再試過

其實當囡囡累或病都頂硬上, 到入房時難免會有少少影響, 而且當你見到佢咁累, 亦都可能會有少少影響心情, 人心肉做, 所以當我見到呢個情況, 我多數都會對囡囡包容, 體諒佢地既辛苦
作者: ballballlover    時間: 2011-1-11 15:07
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 15:12
作者: jayshing    時間: 2011-1-11 15:20
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 15:12 發表

完全係啦 我簡唔中就感受到架喇

所以在選囡囡時其實我自己喜歡看囡囡狀態怎樣先要
當然相頭順眼就問題唔大
作者: jayshing    時間: 2011-1-11 15:26
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-11 14:27 發表
今次小如應該不在狀態, 所以玩得唔夠顛, 你可以等下次佢狀態十足時再試過

其實當囡囡累或病都頂硬上, 到入房時難免會有少少影響, 而且當你見到佢咁累, 亦都可能會有少少影響心情, 人心肉做, 所以當我見到呢個 ...

你就一定要看囡囡的狀態啦, 你餐餐都2Q起   ( just kidding )
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 15:54
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-11 16:02
原帖由 jayshing 於 2011-1-11 15:26 發表

你就一定要看囡囡的狀態啦, 你餐餐都2Q起   ( just kidding )

不過諗番起, 我真係餐餐都2Q, 未試過1Q就收工 (千祈唔好學 )
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-11 16:04
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 15:54 發表

而家我都唔會揀

A兄, 你真係決定以後只搵朱古力一個? 真係唔會試其他囡囡
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 16:40
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 16:48
作者: ryanwong13    時間: 2011-1-11 16:59
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 16:48 發表

P.S. 大家成日叫我 A 兄 , 真係可以轉第二個英文名喇我
其實我真係有諗過好唔好轉英文名 , 唔再叫 Eric

Hi, Joseph~~
It's a nice name~(just kidding)
咩叫同我地唔同,你覺得我地點樣一樣,你又點唔同?唔好以為自己與眾不同,其實可能好多人都係咁
作者: cwebb    時間: 2011-1-11 17:05
不過身形較大, 相頭就好一般

呢兩句係我最認同既
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 17:13
作者: jayshing    時間: 2011-1-11 17:21
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 16:48 發表

P.S. 大家成日叫我 A 兄 , 真係可以轉第二個英文名喇我
其實我真係有諗過好唔好轉英文名 , 唔再叫 Eric

咩名其他唔太重要,主要是你怎看JE
就好像我一樣叫我咩都無所謂, 咩隊長, 死肥佬 , 開心講下笑米好囉
在版中d人米叫你A兄囉, 在真實世界上無人知你叫A兄 ( 工作上, 朋友上 )
其實許多野唔好看得太上心, 這樣會使自己會好辛苦
所以有時做人簡單d米得囉
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 17:41
作者: Hamsup    時間: 2011-1-11 17:57
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 15:54 發表

而家我都唔會揀

Eric, 其實你係咪已經戎左去滾, 所以揀都唔使揀,or 非君不滾???
作者: jayshing    時間: 2011-1-11 18:01
原帖由 Hamsup 於 2011-1-11 17:57 發表

Eric, 其實你係咪已經戎左去滾, 所以揀都唔使揀,or 非君不滾???

個答案就是............. 你地自己估啦
作者: Hamsup    時間: 2011-1-11 18:04
原帖由 jayshing 於 2011-1-11 18:01 發表

個答案就是............. 你地自己估啦

你做乜代Eric答ar????
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 18:07
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 18:08
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 18:08
作者: ballballlover    時間: 2011-1-11 18:25
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-11 18:54
原帖由 tom_tom_wang 於 2011-1-11 13:27 發表
呢個報告係補寫返上個月頭既, 果日星期日下午, 難得清閒, 就去美妙睇睇叮叮有無返, 去到先知叮叮唔舒服, 咁就算啦, 見其他ching果排講過小如好正, 咁就試下小如啦

keeper 哥哥就話小如本身休息緊, 要睇下佢接唔接 ...

多謝tom兄的小如報告。

你的遭遇和我雷同,都係小如冇狀態,不過都出到2Q,叫合格啦。下次番啅再嚟過大完滿
作者: phastasm    時間: 2011-1-11 19:51
謝謝report
看來小如真的很倦
上次食小如 佢真的顛到
作者: arsenal620    時間: 2011-1-11 21:15
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 02:03
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-11 14:27 發表

其實當囡囡累或病都頂硬上, 到入房時難免會有少少影響, 而且當你見到佢咁累, 亦都可能會有少少影響心情, 人心肉做, 所以當我見到呢個 ...

K超版真係愛錫囡囡,我都贊同呀,

有陣時見到D冇狀態嘅囡囡,可以氹吓呵護吓佢哋,搏下次番啅有高回報啦
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 02:07
原帖由 jayshing 於 2011-1-11 15:20 發表

所以在選囡囡時其實我自己喜歡看囡囡狀態怎樣先要
當然相頭順眼就問題唔大

囡囡有冇狀態好難睇喎,尤其是喺門口望一望,有時黑抆抆連樣都睇唔清
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 02:11
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 16:40 發表

咦 你終於覆我喇 ?
我承認以前嘅我真係同其他會員 師兄弟諗法一樣 , 但今日嘅我已經同各位心態唔一樣喇
我要講嘅係咁多

ERIC兄:
咁快趣就升呢,唔做凡夫俗子呀
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 02:42
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 17:13 發表

你話係咪係囉
最起碼呢度仲有一位會員最明白我 (亦都最幫我)
同埋其他人唔明唔緊要 , 只要有一位明白知道就夠啦

有D野心照不宣啦。

呢度好多巴打都曾經/正在拍拖,都係過來人。

佢唔多唔少都有過你嘅遭遇,但佢哋點解唔寫出嚟分享。唔出聲唔等於唔明白

佢哋上得呢度,多數都係風花雪月。
除咗兩個之外,佢哋有邊幾個呻過自己嘅煩惱,就算有都係適可而止

你望吓Ryanwong兄個頭像幾hurt:無心戀戰、傷了三個心。
(佢以前幾活躍,而家都係答兩姐咋)

咁你依家諗吓係咪淨係你咁獨一無二啦

每個人都有自己個包伏,問題係你點睇嘅啫。
重覆番以前嘅帖文:活在當下,珍惜身邊人、物
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-12 09:43
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:03 發表

K超版真係愛錫囡囡,我都贊同呀,

有陣時見到D冇狀態嘅囡囡,可以氹吓呵護吓佢哋,搏下次番啅有高回報啦

JJCC兄同我一樣咁鍚住囡囡
作者: arsenal620    時間: 2011-1-12 10:07
作者: arsenal620    時間: 2011-1-12 10:07
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 10:13
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-12 09:43 發表

JJCC兄同我一樣咁鍚住囡囡

我係有目的嘅,點及得K超版你咁偉大丫
作者: ryanwong13    時間: 2011-1-12 11:19
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:42 發表

有D野心照不宣啦。

呢度好多巴打都曾經/正在拍拖,都係過來人。

佢唔多唔少都有過你嘅遭遇,但佢哋點解唔寫出嚟分享。唔出聲唔等於唔明白

佢哋上得呢度,多數都係風花雪月。
除 ...

楚兄,睇黎我要同相認,在下就係西...門...吹...雪!(睇落原來呢個名都幾淫 )
作者: jayshing    時間: 2011-1-12 11:25
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:07 發表

囡囡有冇狀態好難睇喎,尤其是喺門口望一望,有時黑抆抆連樣都睇唔清

其實唔容易看
但我自己喜歡先看囡囡眼神囉
但好多時都俾佢對波影響左自己
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 04:47
原帖由 ryanwong13 於 2011-1-12 11:19 發表

楚兄,睇黎我要同相認,在下就係西...門...吹...雪!(睇落原來呢個名都幾淫 )

R君:

你靜心休養一吓,好番再搵埋"中原一點紅"去決戰紫禁之顛啦
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 04:56
原帖由 jayshing 於 2011-1-12 11:25 發表

其實唔容易看
但我自己喜歡先看囡囡眼神囉
但好多時都俾佢對波影響左自己

咁咪將錯就錯囉

最怕入啱閘,插錯窿啫
作者: PKFC    時間: 2011-1-13 18:53
小如都算大件頭咩?
又細粒, 又矮
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 19:22
原帖由 PKFC 於 2011-1-13 18:53 發表
小如都算大件頭咩?
又細粒, 又矮

對於生得唔高嘅巴打,佢算大件

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2