香港一世發論壇

標題: [報告]金來閣- 聰明樂天傻大妹~安妮 [打印本頁]

作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 00:44
標題: [報告]金來閣- 聰明樂天傻大妹~安妮
天氣嚴寒, 又遇上一些挫敗的事, 心情不太好,
但又應承了冬冬星期二晚見她, 所以都上了金來閣

上到去有位剛同YoYo做完運動的型仔師兄, 好nice好好傾

厄水吹到8時半, 冬冬都快要放工la, 佢介紹安妮比我, 今日重未上過鐘, 而且有印象見過都不差
所以今晚就 幫冬冬埋齋, 又同安妮開齋La

又去左二樓新房, 但只有暖風機, 不太夠暖

等左一陣, 安妮入來, 好開心咁笑, 搞到我都好開心, 攬攬互相認識一下
她的廣東話相當好, 相當聰明及有修養(小學時已讀畢金庸的作品, 現在也是個Blogger), 而且對香港的東西十分熟悉,  感覺像一個陀地

佢幫我除衫掛好, 自己又除, 除哂又攬下取暖,
有d肉好好攬, 又好暖, 攬到實一實, 此時只有碰碰臉
諗住沖涼, 佢發覺忘了帶束頭髮用的橡皮筋, 所以給一個IQ題給各位巴打

"安妮忘了帶束頭髮用的橡皮筋, 聰明的她會用甚麼方法把一頭長髮束起呢?"
(Hint: 缺乏了那東西小弟都唔敢去金來閣)

開估!! 無錯就是用dom, 把dom拿出, 再把中間勾穿棄丟, 無潤滑劑的面向外, 就可以變成可效堅韌橡皮筋

解決了束頭髮的問題後就去沖涼, 水溫好暖好舒服
佢有一個和客人一起漱口的嗜好,
用上她專用的高濃度mouth wash(made in USA), 兩滴加水就夠, 而且味道唔錯又唔那
漱完口,洗埋個底, 佢就開始前後BM
先在patpat上磨, 之後俾佢夾住來磨, 又用手玩下我個棍頭
佢轉身又繼續夾磨, 手就從後掃pat玩C眼, 好那爽, 佢又呻哂吟
好彩佢唔夠高, 角度不太對, 否則隨時不小心清兵入關

玩左BM一陣幾乎夾爆, 我就話不如出去先la, 但佢就話唔放過我住要做埋水蕭先
小九早已硬哂, 安妮奶左幾下袋同棍, 就來了幾記深喉, 以後又轉返食棍頭
我心諗再食多幾下一定爆, 咁就話唔想你蹲得咁辛苦, 出去至玩, 今次佢終於肯放我出去la

抹乾身出返去, 都幾凍(暖風機唔夠力), 我躺在床上打冷擅, 她見狀立即訓上來攬住我, 話攬住暖返先, 抵錫
攬左一陣唔再打冷擅, 佢開始咀多周圍錫同奶, 把我雙lin服待得好好, 慢慢奶落去, 奶勻全身, 開始吹奏
把我的雙腳抬起, 實行溫暖版的循環式毒龍食蛋加深喉, 尤其是在舌鑽C時會用手輕弄棍頭, 相信有GiGi的7成功力
重要唔叫唔停, 但可能頭先凍左一凍無被吹爆, 跟手到我服待返佢

她躺下, 我先把她緊緊的抱著, 吻她的臉蛋耳根頸項, 手輕輕的掃她的腰背, 然後跟她來個四眼交投, 我的咀慢慢的靠近她的咀, 成功親咀了, 親多幾下, 就開始向下去錫下波波, 手也不守規的在她的下肢部游走尋找敏感位
找到敏感位了, 大約在腹股溝位置, 所以繼續往下奶, 一奶到她的腹股溝位置, 她都會震一震, 好好玩
舌繼續奶腹股溝及大腿內側, 手就鬆下飽, 水不太多, 但有反應, 她閉上目躺著享受
見她享受緊又ready la, 我就轉身去架仔拿dom la,
點知一轉身, 原來佢起左身跪在床邊捉住小九整左幾下吞哂, 又話想做好耐, 企響床邊比佢吹到硬哂
我就叫佢上套, 跟手我把她推倒在床上男上直入,
點知入左大約半支多d, 就撞到牆, 個隧道都幾短幾窄
入到盡左, 慢慢郁佢就開始慢慢呻吟, 收音機開始廣播, 我就乘機躺下去試車, 成功考到私家車牌
跟住邊車邊男上, 不久就爆了.
爆了, 繼續享受收音機, 佢就話頭先忘記左佢唔同客人親親的, 真會哄人

又去沖涼, d水好舒服, 又同佢親親, 又傾偈, 所以沖左好耐 (十分唔環保)

出返去佢話想做多一Q, 但我話應該唔夠時間wor
佢就話試下la, 我又躺下, 佢又捉住小九黎吹. 吹左一陣硬左d, keeper就拍門la
佢扁咀問點解咁快夠鐘?? 我話開心咪得law, 咁我地又沖下身

著衫前, 我地重用BM互相塗lotion上身, 爽
著好衫, 我扮野話對門開唔到, 佢又信wor, 話咁留響度玩la
傻妹, 大咀一輪, 我以類似揹著她的動作一起溫馨回到前台, 以後都要say bye

總結
相頭3/5: 29才上海人, 開朗少婦型, 樣甜讓人煩惱暫消
身材3/5: 157cm, 豐滿型, 乙至丙組軟滑波, 小扁粉lin, 有小腩, patpat好肉
招呼4/5: 勤力細心, 愛做愛, 有收音機, BM好玩幾乎夾爆, 溫柔版的毒龍食蛋加深喉唔叫唔停, 十分喜歡把賓周吞哂, 也有和客人一起漱口的嗜好
隧道3/5: 水唔太多, 但幾窄且短
車牌: 理性尚在時只可小咀, 忘形時會有私家車揸

安妮給人的感覺是新婚期間夫妻間享受床弟之樂,
一來她的廣東話說得好好, 二來她相當聰明樂觀有修養, 三來會做不少小情趣

有煩惱, 喜招呼, 喜新婚happy feel的c hing 都會arm

要幼幼走肥就唔arm la

作者: arsenal620    時間: 2011-1-12 00:52
作者: rider    時間: 2011-1-12 00:58
唔係呀話咁攪野 好彩annie唔岩我姐
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 01:19
睇落安妮幾吸引吓,有D性趣
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 01:20
原帖由 rider 於 2011-1-12 00:58 發表

真好唔洗同RIDER兄爭嘢食
作者: ballballlover    時間: 2011-1-12 01:34
作者: scholesMUFC    時間: 2011-1-12 03:06
原帖由 rider 於 2011-1-12 00:58 發表

Me 2 ,
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 03:20
原帖由 scholesMUFC 於 2011-1-12 03:06 發表

Me 2 ,

史高斯兄:

食完金子平安歸來哩
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 03:36
多謝9兄賜我:

來自上海嘅金庸迷,睇嚟安妮招呼都唔錯,不過要到頂至有得車,個車牌唔易攞

文中講哪隻美國製造嘅MOUTH WASH,唔知那兒有得買呢???
作者: scholesMUFC    時間: 2011-1-12 03:40
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 03:20 發表

史高斯兄:

食完金子平安歸來哩

食完 YoYo
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 04:41
原帖由 scholesMUFC 於 2011-1-12 03:40 發表

食完 YoYo

呢杯MOCOA滋味呢??
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 06:17
原帖由 jjcc1914 於 12/1/2011 03:36 發表
多謝9兄賜我:

來自上海嘅金庸迷,睇嚟安妮招呼都唔錯,不過要到頂至有得車,個車牌唔易攞

文中講哪隻美國製造嘅MOUTH WASH,唔知那兒有得買呢???

這款
http://www.amway.com.tw/2004Amway/Glister/product.asp
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 06:26
原帖由 jjcc1914 於 12/1/2011 03:36 發表
多謝9兄賜我:

佢好易唔記得野架

如果是jjcc兄你, 可能安妮一見到你就捉住你來車
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 06:28
原帖由 scholesMUFC 於 12/1/2011 03:40 發表

食完 YoYo

難道scholesMUFC兄你就是我上述的型仔c hing
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 07:39
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-12 06:28 發表

難道scholesMUFC兄你就是我上述的型仔c hing

史高斯兄00:30至去到金來閣咋噃
作者: phastasm    時間: 2011-1-12 07:45
謝謝9兄的report
安妮是不是新囡來 感覺上好像不似
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 07:58
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-12 06:26 發表

佢好易唔記得野架

如果是jjcc兄你, 可能安妮一見到你就捉住你來車

係就好,不過驚事與願違
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-12 09:08
原來9兄尋日食左安妮 , 你吹緊水既時候, 我應該同金子大戰緊 , 到我出閘時, 冬冬已經收左工了

咁安妮應該唔差, 有服務得黎, 又有feel
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-12 09:09
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 01:19 發表
睇落安妮幾吸引吓,有D性趣

咁你又多一個目標了, 你唔洗驚冇新囡食
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 09:55
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-12 06:17 發表

這款
http://www.amway.com.tw/2004Amway/Glister/product.asp

點樣至買到呀??
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-12 09:59
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-12 09:09 發表

咁你又多一個目標了, 你唔洗驚冇新囡食

係呀,睇完報告鳩都硬埋
最衰呢幾日凍到我騰騰震
否則張咭實蓋滿晒印
作者: rider    時間: 2011-1-12 11:07
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 01:20 發表

真好唔洗同RIDER兄爭嘢食

JJ兄咁就等你報告la
作者: jayshing    時間: 2011-1-12 11:43
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 09:55 發表

點樣至買到呀??

我估Amway 就可以order 到
JJ兄你是否Anyway 會員?
無的話可以幫你問問我朋友有無得order
http://www.amway.com.hk/amway/zh/person-care/oral-care-products/
作者: ballballlover    時間: 2011-1-12 12:00
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 13:56
原帖由 phastasm 於 12/1/2011 07:45 發表
謝謝9兄的report
安妮是不是新囡來 感覺上好像不似

是新囡ar, 應該上星期四五至返工
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 13:58
原帖由 jjcc1914 於 12/1/2011 09:55 發表

點樣至買到呀??

我記得安妮話響油麻地果頭買,

也可以網上shopping
http://www.amway.com.hk/amway/en ... care-products/9949/

作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 13:58
原帖由 ballballlover 於 12/1/2011 12:00 發表
Ching-9兄, 呢編報告值20分!! 加油!!

Thanks 波版
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-12 14:05
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 09:59 發表

係呀,睇完報告鳩都硬埋
最衰呢幾日凍到我騰騰震
否則張咭實蓋滿晒印

天氣凍的確有少少影響

我同冬冬吹水時, 佢話已有CHING蓋滿章, 用左優惠
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 14:06
原帖由 jjcc1914 於 12/1/2011 07:39 發表

史高斯兄00:30至去到金來閣咋噃

係噃,
而且記得冬冬講過這位型仔c hing暫時都係cd rom
作者: Hamsup    時間: 2011-1-12 16:29
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-12 00:44 發表
天氣嚴寒, 又遇上一些挫敗的事, 心情不太好,
但又應承了冬冬星期二晚見她, 所以都上了金來閣

上到去有位剛同YoYo做完運動的型仔師兄, 好nice好好傾

厄水吹到8時半, 冬冬都快要放工la, 佢介紹安妮比我, 今日重 ...

Thanks very much for the good report. 呢個上诲公主睇泥又好似好好咁bor。乜近期個個都好似好好咁,攪到我都好心痕tim。

作者: arsenal620    時間: 2011-1-12 16:40
作者: Hamsup    時間: 2011-1-12 17:21
原帖由 arsenal620 於 2011-1-12 16:40 發表

最慘係金來閣特別多新囡囡 , 你又唔可以去

Happy that you know and understand
作者: LEO148    時間: 2011-1-12 19:50
9兄次次早我一步
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 20:50
原帖由 LEO148 於 12/1/2011 19:50 發表
9兄次次早我一步

可出此言ar LEO, 難道你又食了安妮??

如果係, 咁我地的taste都十分相似wor
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-12 20:52
原帖由 Hamsup 於 12/1/2011 17:21 發表

Happy that you know and understand

咸濕哥你在金莎咪一樣成日食好野, 大家主場不同而已
作者: Hamsup    時間: 2011-1-12 22:34
原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-12 20:52 發表

咸濕哥你在金莎咪一樣成日食好野, 大家主場不同而已

Like:  
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 00:45
原帖由 jayshing 於 2011-1-12 11:43 發表

我估Amway 就可以order 到
JJ兄你是否Anyway 會員?
無的話可以幫你問問我朋友有無得order
http://www.amway.com.hk/amway/zh/person-care/oral-care-products/

no呀,不過緊嘅,得閒去行吓葯房睇吓有冇類似嘅嘢先
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 00:46
原帖由 rider 於 2011-1-12 11:07 發表

JJ兄咁就等你報告la

佢係我目標之一,食到實有
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 00:50
原帖由 Hamsup 於 2011-1-12 17:21 發表

咁唔洗unhappy,金莎有姊妹花:美金,美儀,畀你起雙飛
作者: Hamsup    時間: 2011-1-13 10:41
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-13 00:50 發表

咁唔洗unhappy,金莎有姊妹花:美金,美儀,畀你起雙飛

期待期待。
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 19:20
原帖由 Hamsup 於 2011-1-13 10:41 發表

期待期待。

打錯咗,應該係美心集團同埋姊妹出品:美儀至啱
作者: Hamsup    時間: 2011-1-13 19:33
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-13 19:20 發表

打錯咗,應該係美心集團同埋姊妹出品:美儀至啱

冇所為啦,食邊個都係一切隨緣啦,話 唔定到時上到碰到kill me返工,咁咪比佢kil|囉。
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-13 21:18
原帖由 Hamsup 於 2011-1-13 19:33 發表

冇所為啦,食邊個都係一切隨緣啦,話 唔定到時上到碰到kill me返工,咁咪比佢kil|囉。

要注意美心集團係星期一至星期四11:30 至17:00 營業噃
作者: Hamsup    時間: 2011-1-13 23:28
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-13 21:18 發表

要注意美心集團係星期一至星期四11:30 至17:00 營業噃

多謝提醒,咁聽日就冇美心快餐食了。如果真係要去咁咪試吓揾kill cute kill咗我囉。
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-14 00:41
原帖由 Hamsup 於 2011-1-13 23:28 發表

多謝提醒,咁聽日就冇美心快餐食了。如果真係要去咁咪試吓揾kill cute kill咗我囉。

如果你鍾情空姐,可以搵濃情ANNA,就係唔知轉咗號碼後佢叫甚麼冧把

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2