香港一世發論壇

標題: [簡報] 金來閣 - <傳說中的SUKI> [打印本頁]

作者: ayubei    時間: 2011-1-21 21:00
標題: [簡報] 金來閣 - <傳說中的SUKI>
尋晚襯老虎去了台灣工幹偷偷上去食燕窩
上之前打個電話比冬冬問問有咩囡囡有返工, 一問之下原來傳說中的SUKI有返工
於是立即飛奔上去, 上到去見到非常好笑容的冬冬, 不一會先安排我入房等待SUKI妹

等了10分鍾左右 SUKI妹便到了, 之後各身寬衣
在浴室SUKI BM水蕭都做足, 可惜浴室比較細我對SUKI說出去再玩
出到去我說今天很累, 於是SUKI便幫我按摩, SUKI按摩的手法不錯(可以去做骨囡)
可能按得太舒服差點忘了上來的目的是要和SUKI大戰一場, 與SUKI妹中戰了15分鐘後
SUKI妹又幫我按摩了一會本來想再來1Q, 點知KEEPER哥哥拍門, TIME IS UP
唯有下次再來

如果喜歡女友FEEL的師兄 SUKI IS YOUR FIRST CHOICE

作者: scholesMUFC    時間: 2011-1-21 21:40
原帖由 ayubei 於 2011-1-21 21:00 發表
上之前打個電話比冬冬問問有咩囡囡有返工, 一問之下原來傳說中的SUKI有返工
於是立即飛奔上去, 上到去見到非常好笑容的冬冬, 不一會先安排我入房等待SUKI妹

等了10分鍾左 ...

support
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-21 21:44
Thanks 傳說中GF feel SUKI report

老虎出差, c兄出精, 讚
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-22 02:23
原帖由 ayubei 於 2011-1-21 21:00 發表

等了10分鍾左 ...

多謝ayubei兄精簡報告,祝你隻老虎個個禮拜出TRIP等你可以經常去偷食
作者: ballballlover    時間: 2011-1-22 02:35
作者: 劉精    時間: 2011-1-22 10:22
謝謝 ayubei 兄 出 SUKI 接摩報告
作者: rider    時間: 2011-1-22 10:59
thx ayubei 兄 report~快樂不知時日過
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-23 00:30
thx~ayubei兄報告

如果老虎成日都去出差, 咁你咪可以
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-23 01:05
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-23 00:30 發表
thx~ayubei兄報告

如果老虎成日都去出差, 咁你咪可以

點及得你咁FEEL,又住得近丫 ,真係恨死好多人呀
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-23 01:16
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-23 01:05 發表

點及得你咁FEEL,又住得近丫 ,真係恨死好多人呀

其實連我自己都估唔到 真係隨時都可以出動

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2