香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣Suki [打印本頁]

作者: hoho2010    時間: 2011-1-22 02:12
標題: [報告] 金來閣Suki
12:00am 夜晚, 無打電話直踩上去金來閣睇下食邊個, 反正呢排好多選擇. 見到自己目標既有suki, ada, bobo, lulu, 點知全部做緊, 得lulu, 咁就試lulu啦, 點知過一陣又話lulu 唔做,唔知係咪要收工, 想見下真人都冇機會. 後尾再問又話suki得閒, 睇樣身材都ok, 上樓上大鐘.
入房就讚下suki靚女身材好啦, 之後就攬下, 皮膚都幾滑, 仲著左t-back, 好sexy 佢又問我點解搵佢, 我話上網聽人講囉, 話佢好有女友feel之頖, 之後又試下咀咀, ok喎, 仲有小車, 之後大家就好似男女朋友咁做, 我地一齊互攬左好耐, 我再慢慢幫佢除bra, 佢又幫我除衫, 之後我又摸下鍚下佢對野, 佢有小小想避, 後來發覺原來打假波, 之後我地又車又摸, 我就伸隻手入去t-back, 成機再指插下佢, 又比喎, 無幾耐大家都好需要就帶套開始, 女上男下, 慢慢feel到佢壞黎越多水(有水聲), 不過我唔爭氣隔左一陣就出左, 我知佢應該未到, 不過佢就話佢都好有feel, 又話我好識做愛...
之後無即刻沖涼, 吹下水吹左2,3個字先去沖涼, 有d凍, 開頭佢想係浴室幫我吹, 不過我話怕凍, 嗱嗱聲出番去房, 點知出到去又吹左陣水, 吹完水之後就開始黎過, 又再車過, 都幾好feel, 跟住suki 就幫我吹, 都幾爽, 幾有技巧, 到我差唔多頂唔順o個時我就話開始啦, 點知一陣唔夠keeper就拍門, 咁我好快就男上女下好快就搞掂埋, 之後就沖身比錢兼領獎.

總結: 靚女身材好, 不過打假波, 有女友feel, 可車, 應該就唔會返o卓, 因為有太多正囡未食, 吹水其間suki都話lulu幾後生幾靚女, 搞到我心思思好鬼想試.不過次次都無緣...
作者: ballballlover    時間: 2011-1-22 02:28
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-22 02:30
原帖由 hoho2010 於 2011-1-22 02:12 發表
12:00am 夜晚, 無打電話直踩上去金來閣睇下食邊個, 反正呢排好多選擇. 見到自己目標既有suki, ada, bobo, lulu, 點知全部做緊, 得lulu, 咁就試lulu啦, 點知過一陣又話lulu 唔做,唔知係咪要收工, 想見下真人都冇機會. ...

多謝hoho師兄個SUKI打假波報告,SUKI真係水頭沖足喎,又有GF FEEL,應該好多巴打啱喎

下次師兄你1200AM再上金來閣可以食ADA

唔知你有冇順便攞埋奬品呢
作者: hoho2010    時間: 2011-1-22 02:30
唔會嬲, 我諗如果比我見到佢, 我實唔比佢收工啦, 未見過, 淨係聽人講, 個個都讚, 好想試
作者: hoho2010    時間: 2011-1-22 02:31
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-22 02:30 發表

多謝hoho師兄個SUKI打假波報告,SUKI真係水頭沖足喎,又有GF FEEL,應該好多巴打啱喎

下次師兄你1200AM再上金來閣可以食ADA

唔知你有冇順便攞埋奬品呢

梗係攞左啦, 下次出發前試下先
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-22 02:57
原帖由 hoho2010 於 2011-1-22 02:31 發表

梗係攞左啦, 下次出發前試下先

hoho兄:

大力仔唔係西藥,唔係食完即刻有效

食用方法:

臨睡前用溫開水空肚食,瞓醒就嚟料 (一般食後六小時後有效)
效力因人而異,普通人3日(好似我咁),有D人食一粒冇料到,可能要打孖上至可以激活到,好似九兄咁),有D人特別夾大力仔效力200%發揮(有效一個星期好似K超版咁)
作者: CHING-9NIHU    時間: 2011-1-22 07:47
thanks hoho兄 SUKI report

下次食埋大力仔, 可以同lulu來個帽子戲法
作者: 劉精    時間: 2011-1-22 10:37
謝謝 Ho Ho 兄 打假波 + 車車報告
作者: rider    時間: 2011-1-22 10:57
打假波架~oh即時down哂
thx hoho兄報告!
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-22 12:13
原帖由 rider 於 2011-1-22 10:57 發表
打假波架~oh即時down哂
thx hoho兄報告!

打假波真係大剎風景,有D囡囡走入誤入區,認為男人淨係好大波,冇錯男人係鍾意大波,但更鍾意天氣無添加的
作者: arsenal620    時間: 2011-1-22 12:15
作者: rider    時間: 2011-1-22 12:42
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-22 12:13 發表

打假波真係大剎風景,有D囡囡走入誤入區,認為男人淨係好大波,冇錯男人係鍾意大波,但更鍾意天氣無添加的

對!我鐘意~大~~~~自然~~~~多d
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-22 12:55
原帖由 rider 於 2011-1-22 12:42 發表

對!我鐘意~大~~~~自然~~~~多d

我都鍾意 大....自然嫁
作者: PKFC    時間: 2011-1-22 17:18
打假波, 我會不舉架.........
作者: kelvincyl    時間: 2011-1-22 19:14
HOHO兄又出動, 今次仲拎埋大力仔, 如果想發揮好, 事前早一晚食定

一於等睇你下次既LULU報告
作者: phastasm    時間: 2011-1-23 11:40
聽到消失 suki是打假波....想坎上佢的淫慾大大下降了
作者: 朋友    時間: 2011-1-23 14:26
c hing,請問點驗囡囡係唔係打假波?
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-23 16:56
原帖由 朋友 於 2011-1-23 14:26 發表
c hing,請問點驗囡囡係唔係打假波?

用隻手揸落去驗囉
作者: ryanwong13    時間: 2011-1-23 16:58
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-23 16:56 發表

用隻手揸落去驗囉

睇AD相已經FEEL到SUKI係有D人工~~
作者: jjcc1914    時間: 2011-1-23 22:14
原帖由 ryanwong13 於 2011-1-23 16:58 發表

睇AD相已經FEEL到SUKI係有D人工~~

睇第一張最覺

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2