香港一世發論壇

標題: 法律界大笑話:陳冠希律師發表聲明指照片受刑事侵權 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2008-2-25 01:07
作者: ballballlover    時間: 2008-2-25 01:14
作者: 恐龍仔    時間: 2008-2-25 01:16

作者: 九龍城主    時間: 2008-2-25 11:54
原帖由 ballballlover 於 2008-2-25 01:14 發表
發佈4級相係犯法,如果唔發佈,又如何聲稱擁有版權?

但發佈4級相係不合法,怎能用不合法的行為去取得合法的權益!

點會有律師幫佢搞?海關重受理添!

support
作者: SNWong    時間: 2008-2-26 21:26
我又未睇晒千幾張相, 點知邊d相係佢影架
我又未download d相睇, 又點知d 相係屬於佢
萬一有人冼我, send 佐d hello kitty閃咭比我, 我未賴野
作者: 肥佬    時間: 2008-2-26 23:11
原帖由 SNWong 於 2008-2-26 21:26 發表
我又未睇晒千幾張相, 點知邊d相係佢影架
我又未download d相睇, 又點知d 相係屬於佢
萬一有人冼我, send 佐d hello kitty閃咭比我, 我未賴野

今日報紙賣話係個PAUL GUY仔部電腦DO, 搵DO過萬張同D有名GA艺人與MODEL相TIM, 尼条欖樣変態0架, 影埋拱多相有乜企圖牙, 佢...............應該第一個就拉賊佢SIN LA, 個德哥刀唔豬做乜賊嘢GA
作者: Dane    時間: 2008-2-27 00:02
呢條友 ....底 阿賭王 屌佢, 話佢 cheap 過 "地底泥"
作者: ballballlover    時間: 2008-2-27 00:06
作者: ballballlover    時間: 2008-2-27 00:08
作者: 高大威    時間: 2008-2-27 23:33
原帖由 ballballlover 於 2008-2-27 00:08 發表
丹仔,一度慢到死,一度未搵番pwd,都係呢度吹下先!

pwd email send to your yahoo.com.hk account.
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 00:09
原帖由 高大威 於 2008-2-27 23:33 發表

pwd email send to your yahoo.com.hk account.

高佬, 應該係個网站問題嚟GA WOR, 有冇得搞牙, 搞搞佢LA, THANK YOU
作者: 高大威    時間: 2008-2-28 00:14
网站問題,冇得搞

作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 15:22
原帖由 高大威 於 2008-2-28 00:14 發表
网站問題,冇得搞

午安, 高佬, 拱為有得閒GA咪入去LAID兄個DO吹吓水LOR, 有晚我同69王兄刀吹咗一陣水牙
作者: hkshrek    時間: 2008-2-28 17:25
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 15:22 發表

午安, 高佬, 拱為有得閒GA咪入去LAID兄個DO吹...

肥佬兄,唔明點解Laid兄間屋D網速特別慢
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 19:57
原帖由 hkshrek 於 2008-2-28 17:25 發表

肥佬兄,唔明點解Laid兄間屋D網速特別慢   

你得閒過去吹水區DO睇睇, LAID兄講得好清楚GA LA, HKSHREK兄
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:11
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 01:20
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 23:11 發表
你地離哂題,去番呢度講啦!

http://www.hk148forum.com/viewth ... age%3D1&page=39

SORRY.....BALL兄, D舊病又發作牙
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:23
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:17
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:23 發表
呢排有冇去6台?

早十幾日前入過去同小魚吹過吓水
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 13:16
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 15:10
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 13:16 發表
塘中無龍, 魚仔大!

E家有個上緊位LA

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2