香港一世發論壇

標題: 牛奶 [打印本頁]

作者: tonny22002    時間: 2011-2-22 11:37
標題: 牛奶
姓名:牛奶
過程: 兔年食到第5條女喇 ,之前4次都响LC,又冇相又冇LINK, so 廢事出report,
今日本來係約玫瑰既,去到果頭打比媽媽生,佢係咁say sorry話仲做緊,要我等多半個鍾
我話等,點知都未搵到地方落腳,媽媽生打黎,話比第二個我,佢話好令女嫁,咁我番轉頭去瞄下先,
一望,原來都响四台見過ad既牛奶,本身我都有抄低佢電話作今次出精既後備 ,
見同佢有D緣,就上佢LA.
入房我除衫,佢幫我掛,之後自己沖涼 ,我都冇迫佢沖,之後上床 ,一除底件衫,
對奶就彈出黎 ,佢就用佢既好雙乳卒暈我全身,由頭卒落腳,仲夾左幾下腸添
之後啜我奶之,用口上套吹,吹得我好滿意>>>埋牙先女上(個洞各方面--由濕度到闊度都好啱我 )
攬住篤(我郁),之後坐番起身到佢郁>>狗仔篤左一陣有D想射 >>>轉男上,篤下又玩下波,啜下奶之,
篤多一輪就 之後沖涼,囡囡要D水好熱,我受唔到,SO 佢沖完先到我,之後著番衫,响床到攬下,
同囡囡吹水同抽水,玩下波,比佢搞硬左幾次 ,我話妳係咪想再做多次,佢又話唔係 激死.....
玩左1粒鐘有多,玩到眼訓 比錢走人...
作者: 5cm    時間: 2011-2-22 17:01
ching 做乜偷我個v扑呀.......
作者: ballballlover    時間: 2011-2-22 17:45
作者: 5cm    時間: 2011-2-22 17:56

回復 3# ballballlover

呢個report d內容係我响友台出既!!
作者: harchai    時間: 2011-2-22 17:56
唔係好明個包膠 , 更唔明咩"V" 朴
作者: ballballlover    時間: 2011-2-22 19:23

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2