香港一世發論壇

標題: [報告] 大波+ 好技術 + 口爆 的靚女!!! 依文好正 (轉貼的) [打印本頁]

作者: 大67    時間: 2011-3-5 10:15
標題: [報告] 大波+ 好技術 + 口爆 的靚女!!! 依文好正 (轉貼的)

姓名: 依文

電話:6128 3248 (直線) & 5315 3825 (錄音)

地址:九龍 深水步 元州街68-70號 元州街68號 唐二樓H室
(MTR-D2出口,BAR PACIFIC側,新高登電腦廣場對面)

樣貌: (3.5/5) 眼大, 少婦組別,有幾分像 陳惠林

身材: (4.5/5) 大大波, 淺啡lin 有腰有籮, 正 !

技術: (6/5) 瘋狂大胆車,環保吹, 吹功上乘, 橫簫直笛, 口爆都有 !!

服務: (5/5) 健談, 細心, 前後侍浴, 沖涼有BM + 水中簫, 態度又好

環境:清潔衛生

簡略過程如下 :

開門見到依文, 長髮 + Deep V 短裙, 完全飛bra走奶feel, 入到房女女先來個胸壓請食波餅, 見佢咁熱情我就即刻伸隻手落去佢對大波波度玩下, 哇軟綿綿, 超大波, 搓兩搓女女就話下面已經濕左, 跟首就去沖涼, 係浴室已經好激, 由輕車變做大櫃車, 有BM + 水中簫, 頂級服務 上番床女女叫我躺下等佢服持我, 瀨勻全身, SSS級環保吹奏加食蛋, 摩打脷, 連續重覆做兩三, 真係好爽 女女問吹爆好無 !? 我話你吹得爆就吹啦 女女吹功上乘, 橫簫直笛, 好難頂~ 好難頂~

最後真係爆係佢口 女女一d都無黑面, 問我舒唔舒服, 當然正啦 !!!出左野重啜多幾野,脚指都打震呀

之後起碼抖左幾分鐘起身去沖涼, 重同我洗埋頭, 女女一d都唔趕時間, 著衫放下家用+tips, 臨走再抱吓goodbye kiss走人

總結 : 大波服務型女女, 好技術, 愛吹功好嘅師兄必試
上唔上得過 : 是
返啅指數: 8/10

自我轉貼report
作者: 大67    時間: 2011-3-5 10:16
http://www.miss148.com/girl.php?GID=6133

作者: leungpk    時間: 2011-3-5 12:49
我喜歡
作者: eeb    時間: 2011-3-5 20:50
去過.....但冇你講到咁好WO.......波有D假.......好Q硬
作者: jjcc1914    時間: 2011-3-6 03:14
去過.....但冇你講到咁好WO.......波有D假.......好Q硬
eeb 發表於 2011-3-5 20:50

可以心口碎大石
作者: 大67    時間: 2011-3-7 08:34

唔覺wor,我只知吸引到我
作者: PKFC    時間: 2011-3-8 16:56
唔覺wor,我只知吸引到我
大67 發表於 2011-3-7 08:34

甘你食埋我地個份喇
作者: Butter    時間: 2011-3-13 01:32

Agree!
作者: tkshing2002    時間: 2011-4-6 11:34
去過啦圓全兩回事

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2