香港一世發論壇

標題: [報告]西灣河 幼幼樣 泰泰 [打印本頁]

作者: 5cm    時間: 2011-3-10 19:08
標題: [報告]西灣河 幼幼樣 泰泰

姓名: LINA
網址:6台果件
樣貌: 4/5 (幼幼樣 ,令女)
身材: 4/5 (走肥,有波有籮 )
技術: 3/5 (冇乜技術可言)
服務: 3.5/5 (還可以.唔算好好)
過程:入到去,除3沖涼,前後洗暈,我又緊係有抽水啦,囡囡好滑溜 之後囡囡自己沖得好仔細
上床冇乜前戲,攬下就啜LIN,同上套吹LU,吹左冇一陣就上馬(anyway 禾唔多介意前戲做得足唔足),
上馬前試車,囡囡話:No kiss!!,蜻蜓點水左一下,就入洞喇,女上篤一輪,就男上,玩下波啜下lin,轉推車,
推得好好feel,見冇得kiss,都唔轉番男上,最後推爆 之後沖涼,都係囡囡自己沖得好仔細,
著3後吹左陣水又攬多陣,科水走人,走之前比多個goodbye kiss 禾!
總結:囡囡22歲冇化妝個樣好過d ad 相,又幼d又令d,如果有得車既話就好,可昔冇,
服務同技術無可否認係爭D,but 食相頭同身形,$250黎計係唔錯既選擇
作者: cdfan    時間: 2011-3-10 21:46
一樓一服務一般,都喺上金來閣服務好啲,有時間就上ZMT or CP
作者: harchai    時間: 2011-3-11 11:06
姓名: LINA
網址:6台果件
樣貌: 4/5 (幼幼樣 ,令女)
身材: 4/5 (走肥,有波有籮 )
技術: 3/5 (冇乜技術可言) ...
5cm 發表於 2011-3-10 19:08

$250食幼幼 ,令女, 算係咁啦.
作者: Mingfai0002    時間: 2011-3-13 13:48
Thanks C-Hing report!
作者: hkloveqoo    時間: 2011-3-14 16:09
佢可以說 中文嗎@@?
作者: 5cm    時間: 2011-3-14 16:52
佢可以說 中文嗎@@?
hkloveqoo 發表於 2011-3-14 16:09

no la,just talk with english

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2