香港一世發論壇

標題: 尋女女 [打印本頁]

作者: eason97    時間: 2011-3-13 01:31
標題: 尋女女
早幾個月喺土記21C上過呢個泰泰, 但係而家上去已經換咗人, 想問問各位大大, 知唔知呢個囡囡去咗邊樹?

作者: harchai    時間: 2011-3-14 11:54
早幾個月喺土記21C上過呢個泰泰, 但係而家上去已經換咗人, 想問問各位大大, 知唔知呢個囡囡去咗邊樹?

...
eason97 發表於 2011-3-13 01:31

之前呀A已經無係網上賣ad, 改左係報紙賣, 而農曆年後又返返左祖家, 幾時返黎就唔知.
作者: Thaksin    時間: 2011-3-14 13:28
AA喺土瓜灣好耐歴史啦,都好易揾返佢啫,如果喺香港佢日日都有開工咁滯!
作者: eason97    時間: 2011-3-16 01:12
咁真係唔知佢幾時會返嚟喎. 得閒又知道的話通知聲啦, 兩位大大..
作者: Thaksin    時間: 2011-3-16 01:16
咁真係唔知佢幾時會返嚟喎. 得閒又知道的話通知聲啦, 兩位大大..
eason97 發表於 2011-3-16 01:12

okey!但係harchai Brother同AA以較熟D!
作者: eason97    時間: 2011-3-17 00:52
okey!但係harchai Brother同AA以較熟D!
Thaksin 發表於 2011-3-16 01:16

謝謝泰王兄仗義相助..
作者: harchai    時間: 2011-3-17 11:08
Thaksin 發表於 2011-3-16 01:16

我可能幫襯佢多D, 但佢應該同你熟DD wor
作者: 肥佬    時間: 2011-3-19 11:10
AA喺土瓜灣好耐歴史啦,都好易揾返佢啫,如果喺香港佢日日都有開工咁滯!
Thaksin 發表於 2011-3-14 13:28

大姨媽探姖刀開工牙, SONY兄
作者: 肥佬    時間: 2011-3-19 11:14
我可能幫襯佢多D, 但佢應該同你熟DD wor
harchai 發表於 2011-3-17 11:08

你倆個洗MUD禮讓JET, 講THAI GIRL, 唔問你倆個, 仲問BIN個吖, HARCHAI兄
作者: Thaksin    時間: 2011-3-20 01:20
大姨媽探姖刀開工牙, SONY兄
肥佬 發表於 2011-3-19 11:10

肥佬Brother我未曾見過AA D親戚,暫時未知!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2